duminică, februarie 25, 2024
Acasă Editoriale Familie WINGS FOR LIFE – o speranță pentru cei cu leziuni la coloană

WINGS FOR LIFE – o speranță pentru cei cu leziuni la coloană

Pe 9 mai, la ora 14, a avut loc o cursă atipică organizată pentru viață. 185.000 de participanți din 195 de țări, din toată lumea, au plecat în aceeași zi, la aceeași oră în cursa ”Pentru cei care nu pot”.

 

Sunt 250.000 de cazuri de coloană vertebrală ruptă, la nivel mondial. Pentru că numărul acestora este redus, în comparație cu al celor ce suferă de bolile secolului, cancer, boli de inimă, investițiile pentru a se găsi un remediu sunt reduse, așa că un grup de ONG-uri au organizat Wings for life world run.

Sursa boxscore

Cei care au vrut să alerge s-au înscris plătind o taxă de 8 euro, astfel au făcut o donație către cercetare.

”Din înscrierile de anul acesta s-au strâns 4 1000 000 euro” , ne-a dezvăluit George Baltă unul dintre participanți, dar și aspirant la tratamentul pentru fractura de coloană.

George Baltă, fostul rugbist care a ajuns într-un scaun cu rotile în urma unui meci, este la a noua ediție a cursei Wings for life world run.

https://www.a7tv.ro/medicii-i-au-dat-doar-3-ore-de-trait-2/

”Institutul care se ocupă de cercetare a reușit, până acum, să scoată un cip care se implantează în locul afectat, pe măduvă, și face o conexiune, un pod, o legătură între nervii care sunt afectați.

Din 8 persoane care au acest cip, doar 3 pot merge. Deja nu ne mai punem întrebarea dacă o să mergem vreodată pe picioare, ci când. Minunile țin de noi, să facem acest lucru.”

 

Cursa are un format unic: nu există o linie de finiș tradițională, ci linia de finiș te urmărește pe tine!

 

Sursa Google

Începi cursa în același timp cu toți ceilalți participanți de pe glob. Apoi, 30 de minute mai târziu, temutul Catcher Car pleacă în urmărirea ta.

Când te depășește, ai încheiat cursa, iar ultimul alergător care e prins din urmă de mașina virtuală de finiș e câștigătorul global al cursei.

Câștigătorul ediției de anul acesta a fost Aron Anderson care a alergat în scaunul cu rotile 66 de km.

Sourcea7tv

ULTIMELE ARTICOLE

Evită relațiile toxice

O relație de cuplu toxică este una în care există un model de comportament dăunător, abuziv sau manipulativ între parteneri. Aceasta poate include abuz...

Tehnici de îngrijire corectă a părului

Părul sănătos și strălucitor este un aspect important al cărții noastre de vizită și necesită o îngrijire adecvată pentru a rămâne în formă optimă. Mai...

Crestinii și atitunea pozitivă a vieții pe pământ

Crestinii și atitunea pozitivă a vieții pe pământ. Pentru mulți creștini, atitudinea pozitivă față de viața pe pământ este o parte integrantă a credinței...

Care sunt cele mai importante calități ale unui partener creștin?

Care sunt cele mai importante calități ale unui partener creștin? Calitățile unui partener creștin pot contribui la o relație sănătoasă și profundă, bazată pe...