duminică, februarie 25, 2024
Acasă Articole Medicii i-au dat doar 3 ore de trăit!

Medicii i-au dat doar 3 ore de trăit!

11 martie 2006 a fost cea mai grea zi din viața lui George Baltă. Rugby-ul, sportul care îi aducea bucurie, satisfacție, adrenalină l-a legat de scaunul cu rotile și, într-o secundă, i-a furat toate visele și speranțele.

 

De 15 ani urmărește meciurile colegilor săi din afara terenului, dar găsește putere să îi încurajeze, să le ofere un sprijin emoțional și să trăiască meciurile ca și când chiar el ar alega după minge.

Prezent în ediția FRESH ACCES de miercuri, George Baltă a povestit cum a fost pentru el momentul impactului, al accidentului, momentul în care viața lui a fost redusă la 3 ore!

Sursa Life.ro

 

”Am primit o lovitură de câteva sute de kilograme în ceafă, bărbia mi-a fost înfiptă în piept, am simțit un curent care mi-a străbătut tot corpul și am căzut. Încercam să mă ridic și nu înțelegeam de ce nu pot.”

 

Medicii i-au dat doar 3 ore de trăit!

Sursa Life.ro

Prognosticul lor, din fericire, s-a dovedit a fi eronat, dar problemele abia atunci au început.

După ce a fost secerat, în câteva secunde, de o minge și a dat ”mâna cu moartea”, George avea să învețe să supraviețuiască de la zero: să mănânce, să se miște să se comporte și, mai ales, să își accepte și iubească noua condiție. ”Mă gândeam – trebuie să mor!”, declară George.

Astăzi este o sursă de motivație, energie și zâmbet, care molipsește pe oricine. Cu umorul și carisma specifice a povestit prezentatorilor Anisa, Beni și Iosif că își dorește lângă el o femeie cu care ”să râdă și să se bucure de viață”

Secretul ambiției de a depăși obstacole ni l-a dezvăluit chiar George Baltă, cu generozitate:
– Familia – ”5 luni de zile mama a stat pe un scăunel mic, lângă patul meu; să fi părinte este o super putere.”

”Oamenii care îmi plâng de milă, nu au ce să caute în jurul meu, ma duc în jos!”

Sourcea7tv

ULTIMELE ARTICOLE

Evită relațiile toxice

O relație de cuplu toxică este una în care există un model de comportament dăunător, abuziv sau manipulativ între parteneri. Aceasta poate include abuz...

Tehnici de îngrijire corectă a părului

Părul sănătos și strălucitor este un aspect important al cărții noastre de vizită și necesită o îngrijire adecvată pentru a rămâne în formă optimă. Mai...

Crestinii și atitunea pozitivă a vieții pe pământ

Crestinii și atitunea pozitivă a vieții pe pământ. Pentru mulți creștini, atitudinea pozitivă față de viața pe pământ este o parte integrantă a credinței...

Care sunt cele mai importante calități ale unui partener creștin?

Care sunt cele mai importante calități ale unui partener creștin? Calitățile unui partener creștin pot contribui la o relație sănătoasă și profundă, bazată pe...