8.5 C
București
marți, 28 septembrie 2021
Acasă Articole Medicii i-au dat doar 3 ore de trăit!

Medicii i-au dat doar 3 ore de trăit!

11 martie 2006 a fost cea mai grea zi din viața lui George Baltă. Rugby-ul, sportul care îi aducea bucurie, satisfacție, adrenalină l-a legat de scaunul cu rotile și, într-o secundă, i-a furat toate visele și speranțele.

 

De 15 ani urmărește meciurile colegilor săi din afara terenului, dar găsește putere să îi încurajeze, să le ofere un sprijin emoțional și să trăiască meciurile ca și când chiar el ar alega după minge.

Prezent în ediția FRESH ACCES de miercuri, George Baltă a povestit cum a fost pentru el momentul impactului, al accidentului, momentul în care viața lui a fost redusă la 3 ore!

Sursa Life.ro

 

”Am primit o lovitură de câteva sute de kilograme în ceafă, bărbia mi-a fost înfiptă în piept, am simțit un curent care mi-a străbătut tot corpul și am căzut. Încercam să mă ridic și nu înțelegeam de ce nu pot.”

 

Medicii i-au dat doar 3 ore de trăit!

Sursa Life.ro

Prognosticul lor, din fericire, s-a dovedit a fi eronat, dar problemele abia atunci au început.

După ce a fost secerat, în câteva secunde, de o minge și a dat ”mâna cu moartea”, George avea să învețe să supraviețuiască de la zero: să mănânce, să se miște să se comporte și, mai ales, să își accepte și iubească noua condiție. ”Mă gândeam – trebuie să mor!”, declară George.

Astăzi este o sursă de motivație, energie și zâmbet, care molipsește pe oricine. Cu umorul și carisma specifice a povestit prezentatorilor Anisa, Beni și Iosif că își dorește lângă el o femeie cu care ”să râdă și să se bucure de viață”

Secretul ambiției de a depăși obstacole ni l-a dezvăluit chiar George Baltă, cu generozitate:
– Familia – ”5 luni de zile mama a stat pe un scăunel mic, lângă patul meu; să fi părinte este o super putere.”

”Oamenii care îmi plâng de milă, nu au ce să caute în jurul meu, ma duc în jos!”

Sourcea7tv

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


ULTIMELE ARTICOLE

PNRR: Până în 2026 vom avea metrou în Cluj și încă o linie în București – investiție de peste 7 miliarde de euro

Planul Național de Redresare și reziliență vine cu o organizare extrem de îndrăzneață și își propune ca până în 2028 să fie dată în...

România primește 30 de miliarde de euro de la UE

Comisia Europeană a dat undă verde Planului Naţional de Redresare şi Rezilienţă al României – numit și Programul „Anghel Saligny” -, a declarat președintele...

Veste fabuloasă: Emma Răducanu vine în România!

Lista jucătoarelor care vor participa la turneul Transylvania Open (programat în perioada 25 – 31 octombrie la Cluj-Napoca) a fost anunțată. Iar vestea cea...

28 SEPTEMBRIE ÎN ISTORIE

An de an, la 28 septembrie, este marcată ziua internaţională pentru accesul universal la informaţie.   Sărbătoarea a fost instituită printr-o decizie a celei de-a 38-a...