8.5 C
București
marți, 13 aprilie 2021
Acasă Articole Medicii i-au dat doar 3 ore de trăit!

Medicii i-au dat doar 3 ore de trăit!

11 martie 2006 a fost cea mai grea zi din viața lui George Baltă. Rugby-ul, sportul care îi aducea bucurie, satisfacție, adrenalină l-a legat de scaunul cu rotile și, într-o secundă, i-a furat toate visele și speranțele.

 

De 15 ani urmărește meciurile colegilor săi din afara terenului, dar găsește putere să îi încurajeze, să le ofere un sprijin emoțional și să trăiască meciurile ca și când chiar el ar alega după minge.

Prezent în ediția FRESH ACCES de miercuri, George Baltă a povestit cum a fost pentru el momentul impactului, al accidentului, momentul în care viața lui a fost redusă la 3 ore!

Sursa Life.ro

 

”Am primit o lovitură de câteva sute de kilograme în ceafă, bărbia mi-a fost înfiptă în piept, am simțit un curent care mi-a străbătut tot corpul și am căzut. Încercam să mă ridic și nu înțelegeam de ce nu pot.”

 

Medicii i-au dat doar 3 ore de trăit!

Sursa Life.ro

Prognosticul lor, din fericire, s-a dovedit a fi eronat, dar problemele abia atunci au început.

După ce a fost secerat, în câteva secunde, de o minge și a dat ”mâna cu moartea”, George avea să învețe să supraviețuiască de la zero: să mănânce, să se miște să se comporte și, mai ales, să își accepte și iubească noua condiție. ”Mă gândeam – trebuie să mor!”, declară George.

Astăzi este o sursă de motivație, energie și zâmbet, care molipsește pe oricine. Cu umorul și carisma specifice a povestit prezentatorilor Anisa, Beni și Iosif că își dorește lângă el o femeie cu care ”să râdă și să se bucure de viață”

Secretul ambiției de a depăși obstacole ni l-a dezvăluit chiar George Baltă, cu generozitate:
– Familia – ”5 luni de zile mama a stat pe un scăunel mic, lângă patul meu; să fi părinte este o super putere.”

”Oamenii care îmi plâng de milă, nu au ce să caute în jurul meu, ma duc în jos!”

Sourcea7tv

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ARTICOLE

A trăit 40 de zile doar cu apă!

Invitatul Alinei Ilioi Mureșan în platoul emisiunii ALĂTURI DE TINE, Vasile Nemeș propune o inovație în domeniul detoxifierii și al slăbitului: postul cu apă....

Când va începe anul școlar 2021-2022?

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a comunicat duminică, 11 aprilie, într-o postare pe Facebook, că anul școlar 2021 – 2022 va începe pe 13 septembrie....

Director general al OMS: „Pandemia este departe de a se încheia”

Confuzia, automulţumirea şi inconsecvența în combaterea COVID-19 fac ca pandemia să fie departe de a se încheia, deși ea ar putea fi pusă sub...

13 APRILIE ÎN ISTORIE

Pe 13 aprilie 1930 se năștea Sergiu Nicolaescu, regizor, scenarist, actor și, după 1989, politician român. Este de departe cel mai prolific și mai...

COMENTARII RECENTE

Catalin Ionete on Dumnezeu a murit!
kani on Pungă doriți?