8.5 C
București
marți, 4 octombrie 2022
Acasă Articole Medicii i-au dat doar 3 ore de trăit!

Medicii i-au dat doar 3 ore de trăit!

11 martie 2006 a fost cea mai grea zi din viața lui George Baltă. Rugby-ul, sportul care îi aducea bucurie, satisfacție, adrenalină l-a legat de scaunul cu rotile și, într-o secundă, i-a furat toate visele și speranțele.

 

De 15 ani urmărește meciurile colegilor săi din afara terenului, dar găsește putere să îi încurajeze, să le ofere un sprijin emoțional și să trăiască meciurile ca și când chiar el ar alega după minge.

Prezent în ediția FRESH ACCES de miercuri, George Baltă a povestit cum a fost pentru el momentul impactului, al accidentului, momentul în care viața lui a fost redusă la 3 ore!

Sursa Life.ro

 

”Am primit o lovitură de câteva sute de kilograme în ceafă, bărbia mi-a fost înfiptă în piept, am simțit un curent care mi-a străbătut tot corpul și am căzut. Încercam să mă ridic și nu înțelegeam de ce nu pot.”

 

Medicii i-au dat doar 3 ore de trăit!

Sursa Life.ro

Prognosticul lor, din fericire, s-a dovedit a fi eronat, dar problemele abia atunci au început.

După ce a fost secerat, în câteva secunde, de o minge și a dat ”mâna cu moartea”, George avea să învețe să supraviețuiască de la zero: să mănânce, să se miște să se comporte și, mai ales, să își accepte și iubească noua condiție. ”Mă gândeam – trebuie să mor!”, declară George.

Astăzi este o sursă de motivație, energie și zâmbet, care molipsește pe oricine. Cu umorul și carisma specifice a povestit prezentatorilor Anisa, Beni și Iosif că își dorește lângă el o femeie cu care ”să râdă și să se bucure de viață”

Secretul ambiției de a depăși obstacole ni l-a dezvăluit chiar George Baltă, cu generozitate:
– Familia – ”5 luni de zile mama a stat pe un scăunel mic, lângă patul meu; să fi părinte este o super putere.”

”Oamenii care îmi plâng de milă, nu au ce să caute în jurul meu, ma duc în jos!”

Sourcea7tv

ULTIMELE ARTICOLE

Cum reușesc unele persoane să trăiască mai mult?

Cum reușesc unele persoane să trăiască mai mult? Este o întrebare care a provocat diverse discuții prin care s-a încercat o găsire a unei...

Distracția face o relație de căsătorie mai interesantă?

Distracția face o relație de căsătorie mai interesantă? Foarte multe cupluri de diferite vârste pierd pe parcursul anilor acea flacără a așa numitei distracții,...

Bolnavii de Alzheimer vor avea parte de un nou tratament

Bolnavii de Alzheimer vor avea parte de un nou tratament conform FDA. Boala Alzheimer este o patologie neurodegenerativă progresivă. Aceasta afectează gândirea coerentă, memoria și...

Mit sau adevăr – bebelușii poftesc?

Societatea din ziua de astăzi perpetuează ideea că bebelușii poftesc diverse alimente, mai ales în dreptul sugarilor. Este oare acest lucru un mit sau...