miercuri, februarie 21, 2024
Acasă Emisiuni Alături de tine Cum alegem parfumul potrivit?

Cum alegem parfumul potrivit?

Izabela Juncu, invitata emisiunii Alături de tine, ne-a dezvăluit câteva trucuri despre cum alegem parfumul potrivit și cum îl aplicăm pentru a rezista mai mult timp pe piele.

 

Sursa Zen Day

,,Parfumul reprezintă cartea noastră de vizită”, a spus invitata emisiunii.

Orice suprafață hidratantă, cremă, ulei, unguent, amplifică sau poate modifică structura ingredientelor unui parfum de nișă.

Atunci când ne alegem un parfum, trebuie să fim foarte atenți la piramida olfactivă. Aceasta conține trei categorii mari de ingrediente:

1. Notele de vârf, primele arome pe care noi le simțim atunci când pulverizăm parfum pe corp.

2. Notele de bază, inima parfumului.

3. Notele mijlocii, care se împart în două categorii: fructe și condimente.

Sursa Zen Day

Parfum ieftin versus parfum scump

1. Costul unui parfum este dat de calitatea ingredientelor, de la naturale la sintetice.

2. Ambalajul și zona de fabricație. Cele mai bune parfumuri sunt realizate în Franța.

Dacă ne simțim melancolice, putem alege un parfum cu aromă de scorțișoară sau vanilie. Aceste arome ne ajută să ne focusăm pe ce avem de rezolvat în ziua respectivă.

De asemenea, pentru bărbații care vor să își termine toate treburile dimineața, aromele care îi ajută să se concentreze sunt lavanda și lămâița.

 

Sursa MensXP

 

Cum testăm corect un parfum?

Parfumul se aplică, de la o distanță mai mare, în zonele în care circulația este extrem de vascularizată, zona de încheieturi, în spatele genunchilor sau în spatele urechilor, la două degete sub arteră.

”Acolo unde este pulsul, parfumul se amplifică cel mai tare”

Metode de aplicare a parfumului:

1. Pentru persoanele care nu au intoleranță la oricare dintre ingredientele parfumului este recomandat să îl aplice pe piele.

2. Persoanele care nu suportă ingredientele puternice pe piele, pot aplica parfumul în interiorul hainei, a sacoului, a paltonului.

3. Un alt truc este aplicarea parfumului, deasupra noastră, ca o aură, pentru ca mirosul să persiste și într-o încăpere.

”Ai nevoie de un parfum care să te facă să ai încredere în tine, să te potențeze”, a spus Izabela Juncu.

Emisiunea integrală o puteți urmări și pe canalul nostru de YouTube

Sourcea7tv
Articolul precedent19 MAI ÎN ISTORIE
Articolul următorCe facem când ne este dor?

ULTIMELE ARTICOLE

Evită relațiile toxice

O relație de cuplu toxică este una în care există un model de comportament dăunător, abuziv sau manipulativ între parteneri. Aceasta poate include abuz...

Tehnici de îngrijire corectă a părului

Părul sănătos și strălucitor este un aspect important al cărții noastre de vizită și necesită o îngrijire adecvată pentru a rămâne în formă optimă. Mai...

Cum poți recunoaște AVC-ul? Primele semne!

Un accident vascular cerebral (AVC) poate fi o afecțiune gravă și este important să poți recunoaște semnele timpurii pentru a solicita imediat ajutor medical...

Valentine’s Day – o zi a iubirii, nu altă zi a violenței

Măsurând sintagmele populare spuse la nervi sau apăsat, bizare sau ciudate le includem în bagajul nostru verbal și comportamental: ,,Iubirea naște violență”? ,,Eu te-am...