vineri, decembrie 8, 2023
Acasă Editoriale Familie Top 3 oglinzi de baie pe care le poți achiziționa de la...

Top 3 oglinzi de baie pe care le poți achiziționa de la GQS German Quality

Integrarea unei oglinzi este o necesitate în fiecare baie. Aceasta este o informație pe care orice proprietar de locuință ar trebui să o cunoască, iar alegerea modelului, stilului și dimensiunii potrivite sunt aspecte extrem de importante! Există o serie de lucruri de care trebuie să ții cont atunci când alegi o oglindă de baie care să aibă un impact asupra spațiului în cel mai bun mod posibil – de la funcționalitate la estetică.

 

 

Se întâmplă de multe ori să treci cu vederea caracteristicile care descriu o oglindă de baie de calitate.

La urma urmei, atunci când ne uităm la aceasta, vedem o reflexie a atâtor alte obiecte înainte de a vedea oglinda însăși.

Dar o oglindă bună este o componentă esențială pentru multe încăperi, în special pentru baia ta.

Există multe opțiuni de mărime, stil și formă dintre care poți alege, așa că am alcătuit o listă cu oglinzi de baie de la GQS German Quality pentru a te ajuta să pui lucrurile în perspectivă și să îți alegi cu ușurință modelul preferat.

 

Oglinzi de baie dreptunghiulare

Ce formă de oglindă este cea mai potrivită pentru baie? Noi am spune că, în mod cert, cea dreptunghiulară reușește să se integreze cu ușurință în orice stil de amenajare.

 

Oglinzile dreptunghiulare sunt atât de versatile. Pot fi integrate deasupra lavoarului și bazei de lavoar, iar pentru a crea o senzație de profunzime nesfârșită, poți adăuga două modele de același fel.

Dacă dorești beneficiile unei oglinzi dreptunghiulare, dar apreciezi și finețea unei oglinzi rotunde, alege o oglindă dreptunghiulară cu margini rotunjite pentru a da spațiului acel vibe scandinav relaxat.

 

Modelul Ideal Standard Mirror&Light Ambient de la GQS German Quality beneficiază de lumină LED frontală și lumină inferioară pentru lavoar, sistem anti-aburire și întrerupător/variator pentru reglarea intensității luminii.

 

Ideal Standard Mirror&Light Ambient Oglinda cu lumina LED variabila – GQS German Quality

 

 

Oglinzi de baie rotunde

Dacă oglinzile de baie dreptunghiulare sunt mult prea minimaliste pentru stilul de amenajare pe care ți-l dorești, atunci poți alege modele circulare.

Acestea reprezintă cu siguranță o opțiune foarte elegantă.

Într-o baie mare, o oglindă rotundă, cu dimensiuni pe măsură poate oferi un impact deosebit.

Dacă baia este mică, explorează o opțiune ovală, ce îți va oferi același efect fără a domina camera, precum modelul de mai jos – Fluminia Picasso, de la GQS German Quality.

Ca și funcționalități, aceasta beneficiază de iluminare LED integrată Internal Glow, 2 tipuri de lumină: caldă sau rece, reglarea intensității luminii, aprindere prin control tactil (touch control) și sistem anti-aburire.

 

Fluminia Picasso Oglinda cu iluminare LED interioara – GQS German Quality

 

Oglinzi de baie cu ramă

 

Cele mai multe oglinzi moderne pentru baie tind să aibă un design fără ramă.

Acest lucru se datorează faptului că oglinda de baie fără ramă se integrează mai ușor în spațiu, existând o tendință spre minimalism în designul modern.

Cu toate acestea, o oglindă de baie cu ramă poate contribui la oferirea unui farmec atemporal în încăpere.

Un model cu ramă aurie, precum Fluminia Veronese va da spațiului tău un sentiment de opulență și grandoare, în timp ce o oglindă de baie cu ramă din lemn va face ca baia să pară mai rustică și conectată la natură.

 

 

Fluminia Veronese Oglinda cu rama aurie – GQS German Quality

 

Acestea sunt doar câteva dintre modelele de oglinzi disponibile pe germanquality.ro și care așteaptă să facă parte din designul unic al băii tale!

ULTIMELE ARTICOLE

Evitarea conflictelor între părinți și copii

Evitarea conflictelor între părinți și copii. Relația de comunicare între părinte și copil nu este ferită de apariția și escadarea conflictelor. Poate părea exagerat,...

Ce spune Nicolae Ciucă despre relația cu președintele Klaus Iohannis?

Președintele Senatului, Nicoale Ciucă, a făcut declarații de zile mari, în exclusivitate, la A7TV. Liderul Partidului Național Liberal este convins că formațiunea pe care...

Vrei să vezi zăpadă? Trei destinații turistice în care poți merge!

Vrei să vezi zăpadă? Trei destinații turistice în care poți merge! Deși în România a apărut deja zăpada, unii se gândesc la iernile trecute, când...

Cât de greu este să crezi?

O Explorare a Credinței în Era Modernă Umanitatea în continuă evoluție, în care tehnologia avansată și progresele științifice deschid noi orizonturi, caută totuși răspuns la...