8.5 C
București
marți, 13 aprilie 2021
Acasă Editoriale Familie CARMEN TĂNASE: ”Îndrăgosteala trece, iar mai apoi trebuie să rămână ceva stabil”

CARMEN TĂNASE: ”Îndrăgosteala trece, iar mai apoi trebuie să rămână ceva stabil”

În ediția din 20 februarie a emisiunii ”Oameni și păreri”, realizată și prezentată de Laura Manciu, am avut ocazia să o cunoaștem mai bine pe Carmen Tănase.

 

Sursa Playtech

Talentata actriță face o radiografie a vieții actorului. Precum oricare altă profesie, aceasta trebuie aleasă dacă răspunde unei chemări.

”Nu putem deveni actori pentru celebritate”, susține Carmen Tănase, deoarece faima nu apare peste noapte – iar în unele cazuri nu apare niciodată.

 

Cum a construit personajul ”Flacăra” din cunoscutul serial TV ”Inimă de Țigan”?

Sursa Romania TV

Carmen Tănase ne-a dezvăluit că vecina sa, Lămâița, este cea care a inspirat-o pentru rolul acesta. ”Ea este Flacăra”.

Dat fiind că Tănase a jucat personajul atât de des – pe durata filmărilor pentru cele 126 de episoade ale producției, dar și în afara acestora – ea recunoaște, amuzată, că a preluat unele gesturi ale personajului ei.

Momentele grele din viața actriței

Carmen Tănase punctează că într-o căsnicie contează foarte mult comunicarea, dar și capacitatea partenerilor de a se înțelege unul pe celălalt.

”Soțul meu era un sprijin și mă înțelegea foarte bine. Îndrăgosteala trece, iar mai apoi trebuie să rămână ceva stabil”.

Actrița are un respect enorm pentru fostul soț – critic de teatru – care a trecut în neființă în anul 2000.

”El muncea enorm la fiecare cronică pe care o scria”, își amintește aceasta.

Pe lângă dezvăluirile din viața personală, Carmen își concentrează atenția asupra studiului meseriei de actor și toate sacrificiile pe care le implică.

O ediție dedicată actorilor aspiranți și deopotrivă curioșilor din fața micilor ecrane.

Dacă vreți să vedeți fotografii din arhiva personală și să aflați cine este persoana reală pe care ați cunoscut-o până acum doar prin prisma personajelor cărora le-a dat viață în fața camerelor de filmat, puteți accesa video-ul următor:

Sourcea7tv

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ARTICOLE

A trăit 40 de zile doar cu apă!

Invitatul Alinei Ilioi Mureșan în platoul emisiunii ALĂTURI DE TINE, Vasile Nemeș propune o inovație în domeniul detoxifierii și al slăbitului: postul cu apă....

Când va începe anul școlar 2021-2022?

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a comunicat duminică, 11 aprilie, într-o postare pe Facebook, că anul școlar 2021 – 2022 va începe pe 13 septembrie....

Director general al OMS: „Pandemia este departe de a se încheia”

Confuzia, automulţumirea şi inconsecvența în combaterea COVID-19 fac ca pandemia să fie departe de a se încheia, deși ea ar putea fi pusă sub...

13 APRILIE ÎN ISTORIE

Pe 13 aprilie 1930 se năștea Sergiu Nicolaescu, regizor, scenarist, actor și, după 1989, politician român. Este de departe cel mai prolific și mai...

COMENTARII RECENTE

Catalin Ionete on Dumnezeu a murit!
kani on Pungă doriți?