8.5 C
București
miercuri, 26 ianuarie 2022
Acasă Emisiuni Mens Sana X-Sculpt - cea mai nouă tehnologie de tonifiere a mușchilor

X-Sculpt – cea mai nouă tehnologie de tonifiere a mușchilor

Cine nu și-ar dori să slăbească și să-și tonifieze anumite părți ale corpului fără prea mult efort? Poate părea un vis, dar aparatul X-sculpt este cât se poate de real.

Tehnologia HI-EMT pentru conturarea corpului, de ultimă generație, nu doar arde grăsimea dar și construiește masă musculară. Mai mult, tratamentul nu necesită anestezie, incizii și nici nu provoacă disconfort.

În timpul procedurii pacienții pot sta pe spate relaxați, în timp ce aparatul execută echivalentul a peste 20.000 de contracții musculare.

X-sculpt este cel mai puternic echipament de stimulare musculară electromagnetică conceput pentru tonifierea corporală, arderea grăsimii, lifting corporal și creșterea masei musculare.

Această tehnologie prezintă numeroase avantaje, precum: reducerea grăsimii, acțiune asupra fermității și întăririi mușchilor, este non-invaziv și acționează atât în timpul tratamentului, cât și după, prin creșterea metabolismului celular.

Cu ajutorul acestui echipament putem să realizăm terapii multiple de la partea de slăbire localizată, tonifiere musculară sau menținerea tonusului. Se poate recomanda persoanelor care vor să înlocuiască gimnastica activă, mersul la sală, activitatea fizică cu gimnastica pasivă. De asemenea, se pot trata și probleme precum febra musculară sau tensiunile musculare, prin aplicarea acestor câmpuri electromagnetice localizate.”, ne-a precizat trainerul în estetică, Claudia Augustin.

Îndrăgita cântăreață Xonia a încercat această tehnologie de ultimă generație, iar concluziile ei le puteți afla în emisiunea „MENS SANA” cu Consuela Bălașa:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


ULTIMELE ARTICOLE

A plagiat sau nu Nicolae Ciucă?

Nicolae Ciucă este al treilea premier implicat într-un scandal de plagiat, după ce jurnalista Emilia Șercan a dezvăluit, într-un articol PressOne, că generalul în...

S-a încheiat greva șoferilor STB!

Angajații Societății de Transport București (STB) au suspendat acțiunea de protest și au reluat activitatea după cinci zile în care transportul public din Capitală...

Adrian Cioroianu: În privința educației, România a făcut pași înapoi, chiar și față de comunism

Adrian Cioroianu, om politic, istoric și scriitor român, este de părere că România este încă un stat tânăr adolescent și că, din acest motiv...

Scurtmetraj românesc premiat la 5 festivaluri de film

Filmul ”În așteptare” este scris, produs și regizat de Sabina Lisievici. Bazat pe o poveste reală, filmul spune povestea de dragoste tulburătoare trăită de...