8.5 C
București
miercuri, 7 decembrie 2022
Acasă Editoriale Actualitate Workshop-uri pentru psihologi la Universitatea Hyperion

Workshop-uri pentru psihologi la Universitatea Hyperion

Înfiinţată în 1990, Universitatea Hyperion are în structura sa 17 programe de studii de licenţă (specializări) şi 16 programe de masterat acreditate, acoperind o paletă largă de domenii și specializări în concordanță cu cerințele pieței muncii (de la științe socio-umane și arte până la cele exacte și inginerești)

 

Universitatea Hyperion prezintă cea mai dinamică și rapidă adaptare a curriculei și metodicii la cerințele actuale și beneficiază de contribuţia didactică şi ştiinţifică a unui corp profesoral competent, alcătuit din cadre didactice şi prestigioşi oameni de ştiinţă şi cultură, specialişti în diferite ramuri ale ştiinţelor exacte şi inginereşti, ştiinţelor economice, juridice, sociale, politice şi ale comunicării, ştiinţelor educaţiei și psihologiei, ştiinţelor umaniste şi ale naturii, artelor.

 

 

Din data de 18 decembrie, Universitatea Hyperion din București va organiza online, pe Zoom, următoarele workshop-uri pentru psihologi:

 

Decembrie 2020, Ianuarie 2021, Februarie 2021

1.Tulburările alimentare – evaluare clinică și intervenție psihologică de tip psihoeducație nutrițională și terapie cognitiv comportamentală – trainer Cristiana Haica, lect.univ.dr.

2.Tehnici creative de intervenție psihologică in programele de dezvoltare personală adresate copiilor și adolescenților – trainer Cristiana Haica, lect.univ.dr.

3.Programe de tip work/life balance în organizații- trainer Cristiana Haica, lect.univ.dr.

Detalii pe http://bpuh.hyperion.ro/workshop-uri-online-pentru-psihologi-trainer-cristiana-haica/

Martie 2021, Aprilie 2021

1.Relația de cuplu – întâmplare sau destin? Variabilele psihologice care contribuie la formarea și menținerea relației de cuplu – formator Maria Tănase Mânzat, conf.univ.dr.

2.Folosirea desenului și a basmului în demersul psihoterapeutic – formator Maria Tănase Mânzat, conf.univ.dr.

Detalii pe http://bpuh.hyperion.ro/workshop-uri-online-pentru-psihologi-formator-maria-tanase-manzat/ULTIMELE ARTICOLE

Realitatea virtuală ar putea trata anumite fobii

Realitatea virtuală ar putea trata anumite fobii. Acesta ar fi un lucru extraordinar pentru multe persoane care suferă de frici incontrolabile. Tehnologia ar putea...

Antreprenori care au reușit să valoreze cât o țară

Luna cadourilor a debutat cu o surpriză pentru telespectatorii emisiunii Business la Superlativ. Vorbim despre rubrica Afaceri Creative - cu Andra Raluca Tăutu, program...

Prevenirea și gestionarea bullying-ului

Prevenirea și gestionarea bullying-ului. Fenomenul „bullying” ia amploare în zilele noastre din ce în ce mai tare, dovadă că se întețesc programele de prevenire și...

Indecizia și starea de bine

Indecizia și starea de bine. Deși ea este asociată cu anxietatea și mai târziu depresia, se pare că unii cred că oamenii indeciși pot...
[instagram-feed num=6 cols=6 showfollow=false]