8.5 C
București
miercuri, 12 mai 2021
Acasă Editoriale Actualitate Workshop-uri pentru psihologi la Universitatea Hyperion

Workshop-uri pentru psihologi la Universitatea Hyperion

Înfiinţată în 1990, Universitatea Hyperion are în structura sa 17 programe de studii de licenţă (specializări) şi 16 programe de masterat acreditate, acoperind o paletă largă de domenii și specializări în concordanță cu cerințele pieței muncii (de la științe socio-umane și arte până la cele exacte și inginerești)

 

Universitatea Hyperion prezintă cea mai dinamică și rapidă adaptare a curriculei și metodicii la cerințele actuale și beneficiază de contribuţia didactică şi ştiinţifică a unui corp profesoral competent, alcătuit din cadre didactice şi prestigioşi oameni de ştiinţă şi cultură, specialişti în diferite ramuri ale ştiinţelor exacte şi inginereşti, ştiinţelor economice, juridice, sociale, politice şi ale comunicării, ştiinţelor educaţiei și psihologiei, ştiinţelor umaniste şi ale naturii, artelor.

 

 

Din data de 18 decembrie, Universitatea Hyperion din București va organiza online, pe Zoom, următoarele workshop-uri pentru psihologi:

 

Decembrie 2020, Ianuarie 2021, Februarie 2021

1.Tulburările alimentare – evaluare clinică și intervenție psihologică de tip psihoeducație nutrițională și terapie cognitiv comportamentală – trainer Cristiana Haica, lect.univ.dr.

2.Tehnici creative de intervenție psihologică in programele de dezvoltare personală adresate copiilor și adolescenților – trainer Cristiana Haica, lect.univ.dr.

3.Programe de tip work/life balance în organizații- trainer Cristiana Haica, lect.univ.dr.

Detalii pe http://bpuh.hyperion.ro/workshop-uri-online-pentru-psihologi-trainer-cristiana-haica/

Martie 2021, Aprilie 2021

1.Relația de cuplu – întâmplare sau destin? Variabilele psihologice care contribuie la formarea și menținerea relației de cuplu – formator Maria Tănase Mânzat, conf.univ.dr.

2.Folosirea desenului și a basmului în demersul psihoterapeutic – formator Maria Tănase Mânzat, conf.univ.dr.

Detalii pe http://bpuh.hyperion.ro/workshop-uri-online-pentru-psihologi-formator-maria-tanase-manzat/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ARTICOLE

MIHAI TRĂISTARIU, surpriză inedită în platoul Fresh Acces

Mihai Trăistariu, cântărețul care deține un număr record de participări la Eurovision, și-a dezvoltat o pasiune din a descoperi talente în materie de muzică.   Artistul...

Adevărul despre vaccinurile anti-Covid-19

Medicul infecționist Laurențiu Stratan, prezent la FRESH ACCES, a dezvăluit cum funcționează fiecare vaccin și care pot fi efectele adverse.   ”La Astra Zeneca -tehnologia este...

TEODOR MELEȘCANU: România plătește și acum la UE o contribuție anuală care sare de un miliard de Euro

Teodor Meleșcanu, fost ministru de externe, a vorbit, la A7TV, cu ocazia Zilei Europei, despre dezavantajele pe care le-a adus cu sine aderarea României...

MIHAI GĂINUȘĂ, de la telefonist la om de radio și televiziune

Mihai Alexandru Găinușă, numit de prieteni și Mișu Găinușă, a fost invitatul Natașei Culea în platoul emisiunii BookMedia.   Mereu o prezență tonică și ironică, Mihai...

COMENTARII RECENTE

Catalin Ionete on Dumnezeu a murit!
kani on Pungă doriți?