8.5 C
București
luni, 27 iunie 2022
Acasă Articole Noutăți Website creștin din China, închis de autorități

Website creștin din China, închis de autorități

După o activitate îndelungată a unui website creștin din China, cenzura guvernamentală și-a pus din nou amprenta asupra populației și l-au cenzurat. Bineînțeles, acesta este un pachet de cenzuri care survine carantinei COVID-19 foarte restrictive și care a dus la numeroase revolte ale oamenilor.

 

Deși nu a fost oferit niciun motiv pentru închiderea site-ului, închiderea lui „Jona-Home” vine ca urmare a „Legii privind măsurile de administrare a serviciilor de informare religioasă pe internet” ale Partidului Comunist Chinez (PCC), care a intrat în vigoare la 1 martie.

Legea cere tuturor utilizatorilor online care postează conținut religios să obțină un permis, pe care creștinii rareori îl pot primi.

 

https://www.a7tv.ro/in-china-copiii-crestini-nu-mai-pot-merge-la-biserica/

 

Închiderea „Jona-Home” este cea mai recentă dintr-o serie de represiuni asupra internetului chinezesc.

Aplicațiile biblice au fost eliminate și multe conturi afiliate creștinilor au fost interzise pe WeChat, cea mai populară platformă de socializare din China.

China Christian Daily relatează că termenul de căutare „evanghelie” nu returnează niciun rezultat legat de creștinism pe WeChat.

Tratamentul aplicat de PCC creștinilor online este în concordanță cu politica lor față de alte activități creștine.

Copiii nu pot primi nicio educație religioasă, iar imagini furnizate de stat au înlocuit icoanele religioase tradiționale din unele biserici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
ULTIMELE ARTICOLE

Sfaturi de îngrijire a grădinii pe timpul verii

Vara este perioada preferată a anului pentru mulți dintre noi, invocând amintiri de zile relaxante la plajă, aspersoare pe peluze uscate și momente de...

Dormitul pe pernă sau fără pernă? Cum este mai bine pentru sănătatea ta?

Un somn calitativ ne influențează fiecare aspect al vieții. Prin urmare, este foarte important să înțelegem ce efecte benefice are somnul asupra stării de...

3 sfaturi utile pentru prevenirea urgențelor stomatologice

Sănătatea orală trebuie să reprezinte o prioritate pentru persoanele de toate vârstele, însă mulți amână controlul stomatologic de rutină și intervențiile minore din diverse...

Președintele ANAF a vorbit despre evaziunea fiscală și controlul masiv ce urmează

Inspectorii ANAF vor verifica în principal veniturile a 561.000 de mii de români, respectiv cheltuielile acestora și achizițiile de mașini, apartamente, ori case.   Lucian Heiuș,...