vineri, septembrie 22, 2023
Acasă Articole Noutăți Website creștin din China, închis de autorități

Website creștin din China, închis de autorități

După o activitate îndelungată a unui website creștin din China, cenzura guvernamentală și-a pus din nou amprenta asupra populației și l-au cenzurat. Bineînțeles, acesta este un pachet de cenzuri care survine carantinei COVID-19 foarte restrictive și care a dus la numeroase revolte ale oamenilor.

 

Deși nu a fost oferit niciun motiv pentru închiderea site-ului, închiderea lui „Jona-Home” vine ca urmare a „Legii privind măsurile de administrare a serviciilor de informare religioasă pe internet” ale Partidului Comunist Chinez (PCC), care a intrat în vigoare la 1 martie.

Legea cere tuturor utilizatorilor online care postează conținut religios să obțină un permis, pe care creștinii rareori îl pot primi.

 

https://www.a7tv.ro/in-china-copiii-crestini-nu-mai-pot-merge-la-biserica/

 

Închiderea „Jona-Home” este cea mai recentă dintr-o serie de represiuni asupra internetului chinezesc.

Aplicațiile biblice au fost eliminate și multe conturi afiliate creștinilor au fost interzise pe WeChat, cea mai populară platformă de socializare din China.

China Christian Daily relatează că termenul de căutare „evanghelie” nu returnează niciun rezultat legat de creștinism pe WeChat.

Tratamentul aplicat de PCC creștinilor online este în concordanță cu politica lor față de alte activități creștine.

Copiii nu pot primi nicio educație religioasă, iar imagini furnizate de stat au înlocuit icoanele religioase tradiționale din unele biserici.

ULTIMELE ARTICOLE

România nu va recunoaște statutul de soți în cuplurile de același sex

România nu va recunoaște statutul de soți în cuplurile de același sex. România va acorda drept de ședere soților de același sex ai cetățenilor...

Declinul moral al societății și speranța în soluția divină

Declinul moral al societății și speranța în soluția divină. Într-o lume tot mai agitată și tulburată, este inevitabilă observarea declinului moral alarmant. Comportamentele destructive,...

Despre oboseala oculară

Despre oboseala oculară. Ochii sunt organe extrem de importante, reprezentând una dintre cele mai complexe și esențiale părți ale corpului uman, iar sănătatea ochilor...

Cum gestionăm impulsivitatea la copiii școlari

Cum gestionăm impulsivitatea la copiii școlari. Impulsivitatea este acea tendință minunată de a acționa înainte de a gândi, a se aventura fără să cunoască...