8.5 C
București
luni, 16 mai 2022
Acasă Emisiuni Achiziții externe WannaBiz - o nouă producție la A7TV. Când va avea loc premiera?

WannaBiz – o nouă producție la A7TV. Când va avea loc premiera?

Conjunctura actuală a schimbat viața multora dintre noi.

Am învățat să ascultăm mai mult, să petrecem timp de calitate alături de familie, să gătim, să muncim chiar dacă nu mergem la lucru, iar de la copiii noștri am învățat să fim mai răbdători, să ne adaptăm vremurilor.

Lumea se schimbă, vremurile se schimbă!

Și în televiziune lucrurile s-au schimbat. Emisiunile continua, chiar dacă invitații sunt prezenți online sau la telefon.

Viața continuă. Noi mergem mai departe. A7TV merge mai departe.

A7TV pregătește o nouă producție TV – WannaBiz – pentru afaceri de viitor!

Emisiunea este realizată și prezentată de Daniela Șerban și va putea fi urmărită în fiecare luni, de la ora 18, începând cu data de 4 mai.

Daniela Șerban

”Fiecare dintre noi vrea să fie câștigător în viață. Ne alegem noi bătăliile și se pare că mai mult de un milion dintre noi am ales să începem afaceri.

Admirăm antreprenorii pentru curaj și determinarea lor de a mișca România.

Sunt cei care și-au pus un costum special făcut să înoate în hățișuri birocratice, care renunță la weekend-uri și vacanțe ca să facă mai mult decât profit, nu doar să angajeze oameni, ci să descopere talente, până ajunge la echipa perfect adaptată situației.

Pentru aceste echipe ne dăm întâlnire în fiecare luni, de la ora 18:00, să discutăm ce mișcă lumea afacerilor, ce legi se modifică și ne influențează, împreună cu avocatnet.ro, sursa numărul unu din România pentru simplificarea și explicarea legislației.

Vom căuta investiții și afaceri profitabile, vom vedea cum au reușit, cum s-au reinventat și vom învăța împreună!”, spunea noua noastră colegă

Cine este Daniela Șerban?

Inițiator și Președinte al Asociației pentru Relații cu Investitorii la Bursă din România – ARIR, singura asociație profesională din România dedicată celor mai bune practice în guvernanța corporativă și relația cu investitorii, dedicată companiilor listate la bursă sau celor cu potențial de listare.

                

De curând a fondat Asociația VERTIK pentru Viitor – un grup de inițiativă în politici publice, care își propune să contureze o viziune pe termen lung pentru România, pornind de la punctele noastre forte și oportunitățile internaționale.

Înainte de a păși în mediul ONG, a fost consultant de afaceri publice la cea mai mare agenție de relații guvernamentale din România.

Anterior, între 2010 și 2017, a reprezentat Bursa de Valori București în fața investitorilor străini și a condus unele dintre cele mai mari campanii de educație financiară din România.

Este licențiată în Finanțe, în prezent doctorand la aceeași școală, precum și cadru asociat în cadrul Academiei de Studii Economice din București (cursul de Piețe Financiare).

Daniela Șerban

Îi dorim mult succes Danielei, iar pe voi vă așteptăm, începând cu 4 mai, în fiecare luni, de la ora 18.00

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
ULTIMELE ARTICOLE

Sportivii de performanță, risc mai mare de îmbolnăvire?

În timpul fiecărui joc de fotbal jucătorii aleargă, în medie, 9,65 km. Mai mult, fotbalul este un sport care a fost inventat în China,...

Secretarul general adjunct al NATO: ”Vom continua să sprijinim Ucraina din punct de vedere militar, financiar și umanitar”

Războiul din Ucraina, deși oarecum mai tăcut decât la început, este încă prezent pe în viața ucrainenilor. Adevărata bătălie este cea a propagandei, în...

Adrian Vasilescu: ”Ne vom îndrepta inevitabil către impozite mai mari”

”Criza economică atacă România din toate punctele de vedere. Guvernatorul și-a exprimat speranța, de la tribuna de la care a vorbit joi, că România...

Care este rolul bărbatului în societate?

Pentru a avea o societate sănătoasă și solidă, este foarte important să știm care este rolul bărbatului. Ce menire are acesta pe pământ, ce...