miercuri, iulie 17, 2024
Acasă Editoriale Actualitate Vladimir Pustan - unul dintre cei mai iubiți și ascultați vorbitori creștini...

Vladimir Pustan – unul dintre cei mai iubiți și ascultați vorbitori creștini de limbă română

Pastorul Vladimir Pustan, unul dintre cei mai iubiți și ascultați vorbitori creștini de limbă română din lume, invitatul lui Cornel Dărvășan în platoul emisiunii ȘTIREA CEA BUNĂ s-a născut la 29 Mai 1967 în Beiuş, este căsătorit cu Florica şi au împreună patru copii. Este absolvent al Institutului Teologic Penticostal din Bucureşti, promoţia 1995-1996, iar din 1994 este pastor al bisericii penticostale „Sfânta Treime” din Beiuş.
Vladimir Pustan este profesor la Facultatea de Teologie „Betania”, Arad şi la Colegiul Biblic Est-European, Oradea, dar și preşedintele organizaţiei de tineret „Cireşarii.”

”Am pus bazele Fundației Cireșarii în anul 2003 dorind să avem o fundație ce să se implice în lucrarea cu tinerii creștini. Imediat după înființare am realizat împreună cu Ciprian Sabău, Daniel Coste și Liviu Cabău că nu putem fi doar un instrument de ajutor pentru tineri și astfel ne-am lărgit hotarele activităților. Până la începutul lui 2016 mersesem deja în 150 de orașe și comune din România, Ungaria, Austria, Serbia, Republica Moldova și Ucraina ducând Cuvântul lui Dumnezu în case de cultură, stadioane și săli de sport. Zeci de mii de kilometri, 2 microbuze, 15 oameni, 2 tone de echipament și 130.000 oameni ce-au auzit Evanghelia și încă pe atâți ce-au vizionat înregistrările turneelor noastre pe care le-am numit ,,SERBĂRILE CIREȘARII”.
Munca de până acum a prins contur și astfel avem o școală de predicare, avem Radio Cireșarii, Cireșarii TV, editura Fabrica de Vise, un Centru Social, o sală de conferințe de unde transmitem în fiecare duminică slujbele Bisericii Sfânta Treime, o cabană, un studio mobil, o mână de oameni inimoși și mii de oameni ce ne susțin în lucrarea noastră. Avem vise mari pe care cu ajutorul lui Dumnezeu și al vostru le vom concretiza în anii ce vin …”

Vladimir Pustan are și o vastă activitate în domeniul publicistic. Din lucrările lui amintim: Trădată iubirea trecea, Trezește-mă când moartea-i la fereastră, Dulcele sărut al singurătății, Tristeţea dinaintea plecării, dar și Scrisorile lui Belerofon.

Despre Miracolul Nașterii, dar și multe alte subiecte interesante, aflați urmărind emisiunea ȘTIREA CEA BUNĂ cu Cornel Dărvășan.

Articolul precedent29 DECEMBRIE ÎN ISTORIE
Articolul următor30 DECEMBRIE ÎN ISTORIE

ULTIMELE ARTICOLE

Importanța educației emoționale în școli

Educația emoțională, adesea denumită și inteligență emoțională, se referă la capacitatea de a recunoaște, înțelege și gestiona propriile emoții și de a recunoaște și...

Nu e niciodată prea târziu să înveți ceva nou

Învățarea este un proces continuu care nu ar trebui să se oprească niciodată, indiferent de vârstă. Fie că e vorba de dezvoltarea unor noi...

Medicii neonatologi și importanța lor crucială în viața noastră

Medicii neonatologi joacă un rol esențial în îngrijirea celor mai vulnerabili pacienți: nou-născuții, în special cei prematuri sau cu probleme medicale complexe. Expertiza lor...

Cele mai importante versete din Biblie pe care să le memorezi

Selectarea celor mai importante versete din Biblie este subiectivă și poate varia în funcție de interpretare și context. Însă, iată câteva dintre versetele considerate...