8.5 C
București
sâmbătă, 4 iulie 2020
Acasă Editoriale Actualitate Vladimir Pustan - unul dintre cei mai iubiți și ascultați vorbitori creștini...

Vladimir Pustan – unul dintre cei mai iubiți și ascultați vorbitori creștini de limbă română

Pastorul Vladimir Pustan, unul dintre cei mai iubiți și ascultați vorbitori creștini de limbă română din lume, invitatul lui Cornel Dărvășan în platoul emisiunii ȘTIREA CEA BUNĂ s-a născut la 29 Mai 1967 în Beiuş, este căsătorit cu Florica şi au împreună patru copii. Este absolvent al Institutului Teologic Penticostal din Bucureşti, promoţia 1995-1996, iar din 1994 este pastor al bisericii penticostale „Sfânta Treime” din Beiuş.
Vladimir Pustan este profesor la Facultatea de Teologie „Betania”, Arad şi la Colegiul Biblic Est-European, Oradea, dar și preşedintele organizaţiei de tineret „Cireşarii.”

”Am pus bazele Fundației Cireșarii în anul 2003 dorind să avem o fundație ce să se implice în lucrarea cu tinerii creștini. Imediat după înființare am realizat împreună cu Ciprian Sabău, Daniel Coste și Liviu Cabău că nu putem fi doar un instrument de ajutor pentru tineri și astfel ne-am lărgit hotarele activităților. Până la începutul lui 2016 mersesem deja în 150 de orașe și comune din România, Ungaria, Austria, Serbia, Republica Moldova și Ucraina ducând Cuvântul lui Dumnezu în case de cultură, stadioane și săli de sport. Zeci de mii de kilometri, 2 microbuze, 15 oameni, 2 tone de echipament și 130.000 oameni ce-au auzit Evanghelia și încă pe atâți ce-au vizionat înregistrările turneelor noastre pe care le-am numit ,,SERBĂRILE CIREȘARII”.
Munca de până acum a prins contur și astfel avem o școală de predicare, avem Radio Cireșarii, Cireșarii TV, editura Fabrica de Vise, un Centru Social, o sală de conferințe de unde transmitem în fiecare duminică slujbele Bisericii Sfânta Treime, o cabană, un studio mobil, o mână de oameni inimoși și mii de oameni ce ne susțin în lucrarea noastră. Avem vise mari pe care cu ajutorul lui Dumnezeu și al vostru le vom concretiza în anii ce vin …”

Vladimir Pustan are și o vastă activitate în domeniul publicistic. Din lucrările lui amintim: Trădată iubirea trecea, Trezește-mă când moartea-i la fereastră, Dulcele sărut al singurătății, Tristeţea dinaintea plecării, dar și Scrisorile lui Belerofon.

Despre Miracolul Nașterii, dar și multe alte subiecte interesante, aflați urmărind emisiunea ȘTIREA CEA BUNĂ cu Cornel Dărvășan.

Articolul precedent29 DECEMBRIE ÎN ISTORIE
Articolul următor30 DECEMBRIE ÎN ISTORIE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ARTICOLE

4 IULIE ÎN ISTORIE

Astăzi, Cristina Țopescu, una dintre cele mai iubite prezentatoare de televiziune din România, fiica comentatorului sportiv Cristian Țopescu, ar fi împlinit 60 de ani. A...

A7TV prezentă pe aplicația Orange TV GO! Pe ce rețele de cablu ne puteți urmări?

Urmărește oriunde și oricând a7tv, canalul cu emisiuni de suflet, informații obiective, specialiști și profesioniști din toate domeniile, totul pentru starea ta de bine! Echipa...

REȚETA A LA FABIEN: CHEC DE VARĂ

Checul nu este întotdeauna dulce. Poate fi și sărat, cremos, pufos, dar mai ales delicios, astfel încât să te lingi pe degete. Ingrediente: 200 g făină 100...

Anunțul făcut de Nelu Tătaru referitor la pacienții care nu mai vor să stea în spital

Ministrul Sănătății a explicat că pacienții asimptomatici și cei internați cu forme ușoare, dar care nu mai doresc să stea în spital, se pot...

COMENTARII RECENTE

Catalin Ionete on Dumnezeu a murit!
kani on Pungă doriți?