8.5 C
București
miercuri, 12 mai 2021
Acasă Editoriale Actualitate Vlad Voiculescu: „Discuțiile despre includerea Spitalului Foişor în circuitul COVID-19 sunt din...

Vlad Voiculescu: „Discuțiile despre includerea Spitalului Foişor în circuitul COVID-19 sunt din urmă cu un an”

Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a spus duminică, într-o declaraţie de presă, că discuţiile despre includerea Spitalului Foişor în circuitul COVID-19 sunt din urmă cu un an.

„Discuţiile despre includerea Spitalului Foişor în circuitul COVID-19 nu sunt din ziua de vineri, ci sunt de nici mai mult, nici mai puțin de un an de zile în urmă.

Ministerul Sănătății a dat avizul pentru ca spitalul să devină spital COVID-19, pentru că de acele locuri depindea şi depinde viața unor oameni.

S-a întârziat nepermis de mult cu transferul pacienților şi acordul managerului, respectiv formalitățile întocmite de conducerea spitalului şi a Administrației Spitalelor și Serviciilor Medicale Bucuresti (ASSMB) au venit ultimele şi trebuie să spunem că au venit cu întârziere”, a declarat Vlad Voiculescu, relatează Agerpres.

El a spus că Spitalul „Foişor” nu este sub autoritatea ministerului, ci a Primăriei Municipiului București şi a ASSMB, iar ministerul „nu poate decide peste un manager de spital aflat în subordinea unei primării sau a unui consiliul județean”.

Vlad Voiculescu a spus că Ministerul Sănătăţii a găsit deja soluții pentru cazurile urgente de la spitalul „Foișor”, pentru operații şi tratament, la Spitalul Clinic de Urgență „Prof. Dr. Agrippa Ionescu”:

„Conducerea spitalului și medicii de acolo s-au oferit să primească şi medici curanți pentru a opera pacienți acolo unde este cazul, pentru a-i vedea, pentru a le oferi consultațiile de care au nevoie şi asta imediat.

Toți cei care au fost externați au avut de ales dacă vor fi transferați cu o ambulanță sau vor fi preluați de către familie”.

https://www.a7tv.ro/situatia-de-la-spitalul-foisor-o-pata-pe-sistemul-de-sanatate/

Ministrul Sănătății a mai spus că a vorbit cu toți pacienții externați de la Spitalul „Foişor” şi că s-a informat asupra stării de sănătate a celor transferați.

SourceAgerpres

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ARTICOLE

MIHAI TRĂISTARIU, surpriză inedită în platoul Fresh Acces

Mihai Trăistariu, cântărețul care deține un număr record de participări la Eurovision, și-a dezvoltat o pasiune din a descoperi talente în materie de muzică.   Artistul...

Adevărul despre vaccinurile anti-Covid-19

Medicul infecționist Laurențiu Stratan, prezent la FRESH ACCES, a dezvăluit cum funcționează fiecare vaccin și care pot fi efectele adverse.   ”La Astra Zeneca -tehnologia este...

TEODOR MELEȘCANU: România plătește și acum la UE o contribuție anuală care sare de un miliard de Euro

Teodor Meleșcanu, fost ministru de externe, a vorbit, la A7TV, cu ocazia Zilei Europei, despre dezavantajele pe care le-a adus cu sine aderarea României...

MIHAI GĂINUȘĂ, de la telefonist la om de radio și televiziune

Mihai Alexandru Găinușă, numit de prieteni și Mișu Găinușă, a fost invitatul Natașei Culea în platoul emisiunii BookMedia.   Mereu o prezență tonică și ironică, Mihai...

COMENTARII RECENTE

Catalin Ionete on Dumnezeu a murit!
kani on Pungă doriți?