vineri, decembrie 1, 2023
Acasă Editoriale Actualitate Viorica Dăncilă: ”Ironia și aroganța oamenilor politici au făcut ca încrederea în...

Viorica Dăncilă: ”Ironia și aroganța oamenilor politici au făcut ca încrederea în clasa politică să fie foarte redusă”

Viorica Dăncilă se reîntoarce pe scena politică, alături de ”un partid nou cu o viziune nouă”, așa cum susține chiar domnia sa.

 

În emisiunea ”La Zi” cu Flori Stoian, Viorica Dăncilă, președinte al formațiunii ”Națiune Oameni Împreună”, aduce o opinie personală cu privire la actuala guvernare, dar și la adresa președintelui Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu.

Întrebată fiind dacă ar fi acceptat o coaliție cu PNL, în situația în care ar fi fost încă președinte PSD, Viorica Dăncilă a răspuns:

”Nu aș fi acceptat acest lucru. Mulți spun că situația de atunci impunea.

Eu cred că era mult mai important să vii cu un plan de măsuri care să fie implementat, fără să fiu eu neapărat la guvernare, dar să țin la acel plan de măsuri pentru România, și atunci într-adevăr aduceam un plus pentru oameni.

Pentru că pentru mine asta este important. Să aduci un plus pentru economie, dezvoltarea țării, creșterea nivelului de trai, investiții.

Dar am văzut că în momentul în care PSD-ul a intrat la guvernare, a venit cu 50 de puncte pe care le-au expus.

Au spus că intră doar cu condiția ca acele puncte să fie puse în aplicare după care acestea au fost trecute în plan secund și nu a mai vorbit nimeni despre ele.

Acest lucru este periculos pentru că a creat un val de speranță în rândul oamenilor, iar pe urmă nu au pus în aplicare niciuna din aceste soluții pe care le aveau în vedere.”

 

Reacția doamnei Viorica Dăncilă la discursul președintelui PSD, după ce aceasta a demisionat din partidul care a trimis-o în trecut în cursa pentru prezidențiale, a fost deosebit de critică.

Președintele formațiunii politice NOI a atras atenția că Marcel Ciolacu a ieșit în spațiul public, fără să fie informat, aspect care i-a discreditat imaginea în fața publicului.

”Ironia și aroganța oamenilor politici au făcut ca încrederea în clasa politică să fie foarte redusă.

Eu nu am să judec pe nimeni pentru că eu cred că oamenii sunt cei care trebuie să ne judece.

Dar în momentul în care ești lider de partid trebuie să fii un om informat.”

Pentru a viziona întreaga emisiune, dă click aici:

ULTIMELE ARTICOLE

Cum ne protejăm datele pe internet?

Cum ne protejăm datele pe internet? Mai mulți băieți adolescenți din SUA au început să folosească inteligența artificială pentru a crea fotografii deepfake nud...

Sfaturi pentru când călătorești peste hotare

Sfaturi pentru când călătorești peste hotare. Unul dintre cele mai frumoase orașe ale Europei, Barcelona, se confruntă cu probleme mari din cauza infracționalității care...

Cum să citești oamenii ca pe o carte?

Suntem cu toții fascinați de acele persoane care par să aibă o conexiune instantanee cu alții, reușind să înțeleagă și să sesizeze ceea ce...

Cum să avem o relație de cuplu sănătoasă?

Cum să avem o relație de cuplu sănătoasă? Ceea ce avem toți în comun sunt nevoia de a fi iubiți și suferința pe care...