8.5 C
București
marți, 28 septembrie 2021
Acasă Editoriale Actualitate Viorica Dăncilă, despre colaborarea cu Serviciile Române de Informații

Viorica Dăncilă, despre colaborarea cu Serviciile Române de Informații

Una dintre cele mai puternice femei din politica românească, Viorica Dăncilă, invitată în cadrul emisiunii Ediție Specială, de la A7TV, a vorbit deschis despre colaborarea cu Serviciile Române de Informații, despre relația cu Liviu Dragnea, dar și despre influența pe care a avut-o Klaus Iohannis asupra deciziei sale de a candida la alegerile prezidențiale din 2019.

 

”Nu am colaborat cu Serviciile De Informații pentru o candidatură care era deja aprobată în Comitetul Executiv al PSD”, a spus Dăncilă, dezmițând, astfel, acuzațiile lansate de Liviu Dragnea.

Referitor la convorbirile dintre ea și Klaus Iohannis, fostul premier susține că acestea au fost strict de natură guvernamentală și interinstituțională.

Întrebată de ce crede că Liviu Dragnea a acuzat-o, totuşi, de această colaborare, Viorica Dăncilă a declarat: ”Aceeași colaborare i-a fost reproșată atât lui Sorin Grindeanu, cât și lui Mihai Tudose.”

Dăncilă afirmă că, în forurile de conducere ale PSD, propunerea pentru candidatura sa a fost făcută de Marcel Ciolacu: ”Propunerea de candidatură a venit tot din partea PSD, iar propunerea Comitetului Executiv Naţional a fost făcută de Marcel Ciolacu, actualul preşedinte al PSD.

Atunci mi-am dat seama că dacă aş fi refuzat, aş fi fost un om laş.

Toţi ceilalţi preşedinţi ai PSD au candidat, iar eu, pentru că eram femeie, dădeam dovadă de laşitate şi nu mergeam mai departe”, a concluzionat Viorica Dăncilă, la A7TV.

 

Articolul precedentA7TV și mai aproape de tine!
Articolul următor3 MARTIE ÎN ISTORIE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


ULTIMELE ARTICOLE

PNRR: Până în 2026 vom avea metrou în Cluj și încă o linie în București – investiție de peste 7 miliarde de euro

Planul Național de Redresare și reziliență vine cu o organizare extrem de îndrăzneață și își propune ca până în 2028 să fie dată în...

România primește 30 de miliarde de euro de la UE

Comisia Europeană a dat undă verde Planului Naţional de Redresare şi Rezilienţă al României – numit și Programul „Anghel Saligny” -, a declarat președintele...

Veste fabuloasă: Emma Răducanu vine în România!

Lista jucătoarelor care vor participa la turneul Transylvania Open (programat în perioada 25 – 31 octombrie la Cluj-Napoca) a fost anunțată. Iar vestea cea...

28 SEPTEMBRIE ÎN ISTORIE

An de an, la 28 septembrie, este marcată ziua internaţională pentru accesul universal la informaţie.   Sărbătoarea a fost instituită printr-o decizie a celei de-a 38-a...