sâmbătă, decembrie 2, 2023
Acasă Editoriale Actualitate Viorica Dăncilă, despre colaborarea cu Serviciile Române de Informații

Viorica Dăncilă, despre colaborarea cu Serviciile Române de Informații

Una dintre cele mai puternice femei din politica românească, Viorica Dăncilă, invitată în cadrul emisiunii Ediție Specială, de la A7TV, a vorbit deschis despre colaborarea cu Serviciile Române de Informații, despre relația cu Liviu Dragnea, dar și despre influența pe care a avut-o Klaus Iohannis asupra deciziei sale de a candida la alegerile prezidențiale din 2019.

 

”Nu am colaborat cu Serviciile De Informații pentru o candidatură care era deja aprobată în Comitetul Executiv al PSD”, a spus Dăncilă, dezmițând, astfel, acuzațiile lansate de Liviu Dragnea.

Referitor la convorbirile dintre ea și Klaus Iohannis, fostul premier susține că acestea au fost strict de natură guvernamentală și interinstituțională.

Întrebată de ce crede că Liviu Dragnea a acuzat-o, totuşi, de această colaborare, Viorica Dăncilă a declarat: ”Aceeași colaborare i-a fost reproșată atât lui Sorin Grindeanu, cât și lui Mihai Tudose.”

Dăncilă afirmă că, în forurile de conducere ale PSD, propunerea pentru candidatura sa a fost făcută de Marcel Ciolacu: ”Propunerea de candidatură a venit tot din partea PSD, iar propunerea Comitetului Executiv Naţional a fost făcută de Marcel Ciolacu, actualul preşedinte al PSD.

Atunci mi-am dat seama că dacă aş fi refuzat, aş fi fost un om laş.

Toţi ceilalţi preşedinţi ai PSD au candidat, iar eu, pentru că eram femeie, dădeam dovadă de laşitate şi nu mergeam mai departe”, a concluzionat Viorica Dăncilă, la A7TV.

 

Articolul precedentA7TV și mai aproape de tine!
Articolul următor3 MARTIE ÎN ISTORIE

ULTIMELE ARTICOLE

Cum ne protejăm datele pe internet?

Cum ne protejăm datele pe internet? Mai mulți băieți adolescenți din SUA au început să folosească inteligența artificială pentru a crea fotografii deepfake nud...

Sfaturi pentru când călătorești peste hotare

Sfaturi pentru când călătorești peste hotare. Unul dintre cele mai frumoase orașe ale Europei, Barcelona, se confruntă cu probleme mari din cauza infracționalității care...

Cum să citești oamenii ca pe o carte?

Suntem cu toții fascinați de acele persoane care par să aibă o conexiune instantanee cu alții, reușind să înțeleagă și să sesizeze ceea ce...

Cum să avem o relație de cuplu sănătoasă?

Cum să avem o relație de cuplu sănătoasă? Ceea ce avem toți în comun sunt nevoia de a fi iubiți și suferința pe care...