miercuri, iulie 17, 2024
Acasă Editoriale Actualitate Viorica Dăncilă, despre colaborarea cu Serviciile Române de Informații

Viorica Dăncilă, despre colaborarea cu Serviciile Române de Informații

Una dintre cele mai puternice femei din politica românească, Viorica Dăncilă, invitată în cadrul emisiunii Ediție Specială, de la A7TV, a vorbit deschis despre colaborarea cu Serviciile Române de Informații, despre relația cu Liviu Dragnea, dar și despre influența pe care a avut-o Klaus Iohannis asupra deciziei sale de a candida la alegerile prezidențiale din 2019.

 

”Nu am colaborat cu Serviciile De Informații pentru o candidatură care era deja aprobată în Comitetul Executiv al PSD”, a spus Dăncilă, dezmițând, astfel, acuzațiile lansate de Liviu Dragnea.

Referitor la convorbirile dintre ea și Klaus Iohannis, fostul premier susține că acestea au fost strict de natură guvernamentală și interinstituțională.

Întrebată de ce crede că Liviu Dragnea a acuzat-o, totuşi, de această colaborare, Viorica Dăncilă a declarat: ”Aceeași colaborare i-a fost reproșată atât lui Sorin Grindeanu, cât și lui Mihai Tudose.”

Dăncilă afirmă că, în forurile de conducere ale PSD, propunerea pentru candidatura sa a fost făcută de Marcel Ciolacu: ”Propunerea de candidatură a venit tot din partea PSD, iar propunerea Comitetului Executiv Naţional a fost făcută de Marcel Ciolacu, actualul preşedinte al PSD.

Atunci mi-am dat seama că dacă aş fi refuzat, aş fi fost un om laş.

Toţi ceilalţi preşedinţi ai PSD au candidat, iar eu, pentru că eram femeie, dădeam dovadă de laşitate şi nu mergeam mai departe”, a concluzionat Viorica Dăncilă, la A7TV.

 

Articolul precedentA7TV și mai aproape de tine!
Articolul următor3 MARTIE ÎN ISTORIE

ULTIMELE ARTICOLE

Importanța educației emoționale în școli

Educația emoțională, adesea denumită și inteligență emoțională, se referă la capacitatea de a recunoaște, înțelege și gestiona propriile emoții și de a recunoaște și...

Nu e niciodată prea târziu să înveți ceva nou

Învățarea este un proces continuu care nu ar trebui să se oprească niciodată, indiferent de vârstă. Fie că e vorba de dezvoltarea unor noi...

Medicii neonatologi și importanța lor crucială în viața noastră

Medicii neonatologi joacă un rol esențial în îngrijirea celor mai vulnerabili pacienți: nou-născuții, în special cei prematuri sau cu probleme medicale complexe. Expertiza lor...

Cele mai importante versete din Biblie pe care să le memorezi

Selectarea celor mai importante versete din Biblie este subiectivă și poate varia în funcție de interpretare și context. Însă, iată câteva dintre versetele considerate...