joi, februarie 22, 2024
Acasă Editoriale Actualitate Viorica Dăncilă: ”Cîțu este arogant și superficial. În ultima perioadă a dat...

Viorica Dăncilă: ”Cîțu este arogant și superficial. În ultima perioadă a dat dovadă de multă slăbiciune”

Viorica Dăncilă, fostul premier al României, prezentă în cadrul emisiunii ”La zi” cu Flori Stoian, consideră că jignirile aduse actualului premier Florin Cîțu aduc un prejudiciu de imagine României și dezvăluie și faptul că foarte mulți demnitari români, din cadrul Parlamentului European, critică România, țara care le-a oferit un mandat la Bruxelles.

”Nici mie nu îmi place de el (n.r. Cîțu), dar când jignești premierul României, trebuie să te gândești că toate statele Uniunii Europene, și nu numai, preiau aceste jigniri și noi ca țară avem o imagine care nu e la locul ei”

Viorica Dăncilă amintește că în perioada în care era europarlamentar s-a întâlnit, deseori, cu situația în care politicienii români prejudiciau imaginea țării.

”În Parlamentul Eurpean am condamnat de fiecare dată când Monica Macovei sau alți europarlamentari își criticau țara în fața forurilor europene.”

https://www.a7tv.ro/viorica-dancila-despre-raluca-turcan-i-am-spus-ca-are-mai-mult-venin-decat-o-vipera/

Întrebată de gazda emisiunii, Flori Stoian, pe cine ar alege dintre Orban și Cîțu, Viorica Dăncilă a făcut o caracterizare dură la adresa lui Florin Cîțu, cumva în contradicție cu ceea ce tocmai declarase despre cel ce ocupă fotoliul de la Palatul Victoria.

”Cîțu este arogant și superficial. În ultima perioadă a dat dovadă de multă slăbiciune. A acceptat lucruri pe care eu, dacă eram premier, nu le acceptam. Are o atitudine optimistă, dar aș fi preferat una realistă.”

 

Sourcea7tv

ULTIMELE ARTICOLE

Evită relațiile toxice

O relație de cuplu toxică este una în care există un model de comportament dăunător, abuziv sau manipulativ între parteneri. Aceasta poate include abuz...

Tehnici de îngrijire corectă a părului

Părul sănătos și strălucitor este un aspect important al cărții noastre de vizită și necesită o îngrijire adecvată pentru a rămâne în formă optimă. Mai...

Cum poți recunoaște AVC-ul? Primele semne!

Un accident vascular cerebral (AVC) poate fi o afecțiune gravă și este important să poți recunoaște semnele timpurii pentru a solicita imediat ajutor medical...

Valentine’s Day – o zi a iubirii, nu altă zi a violenței

Măsurând sintagmele populare spuse la nervi sau apăsat, bizare sau ciudate le includem în bagajul nostru verbal și comportamental: ,,Iubirea naște violență”? ,,Eu te-am...