miercuri, februarie 28, 2024
Acasă Editoriale Actualitate VIORICA DĂNCILĂ: ”Am greşit că am avut încredere în oameni care nu...

VIORICA DĂNCILĂ: ”Am greşit că am avut încredere în oameni care nu au meritat”

Fostul premier al României, Viorica Dăncilă, a declarat luni seară, la A7TV, că Marcel Ciolacu și Paul Stănescu au vrut să preia şefia partidului. Ei ar fi procedat la fel ca Liviu Dragnea pe care îl acuzau că a dat jos două guverne. Dăncilă consideră că a fost o trădare a PSD la moţiunea de cenzură împotriva Guvernului pe care îl conducea.

”Justiția trebuie făcută de magistrați, iar politicul nu trebuie să intervină”, a afirmat Viorica Dăncilă.

Reamintim faptul că Liviu Dragnea i-a cerut Vioricăi Dăncilă, în timpul în care aceasta era premierul României, să dea legea amnistiei și grațierii. Dăncilă s-a opus și de aici a rezultat un conflict între ea și cei mai apropiați oameni ai lui Liviu Dragnea.

Faptul că Viorica Dăncilă nu a fost de acord cu propunerile social-democraților a costat-o cariera politică. Dăncilă a mai adăugat că în echipa sa au fost oameni care ”au lucrat pentru propriile interese” și nu pentru ţară.

Foto Horia Bodeanu

„Am greşit că în echipa din jurul meu nu am luat oameni corecţi care să lucreze pentru ţară, pentru obiectivele pe care ni le-am propus în programul de guvernare şi au fost oameni care au lucrat pentru propriile lor interese. Interesul propriu a fost mai important decât anumite lucruri care trebuiau făcute pentru ţară şi pentru oameni”, a mai declarat Viorica Dăncilă.

Fostul şef al Executivului a mai declarat că toate greşelile au costat-o, dar că este important că, în final, au rămas lucrurile bune pe care le-a făcut.

„Am greşit că am avut încredere în oameni care nu au meritat pentru că am crezut că toţi pot fi aşa cum sunt eu, că atunci când un om îţi acordă încrederea lui nu trebuie să dezamăgeşti!

Toate aceste lucruri, pe urmă m-au costat, dar au rămas în urmă lucrurile bune pe care le-am făcut şi faptul că pot să mă uit în ochii oamenilor şi să le spun că nu am greşit faţă de nimeni, nu am luat decizii împotriva oamenilor sau împotriva ţării”, a mai declarat Dăncilă.

 

 

Sourcea7tv

ULTIMELE ARTICOLE

Care sunt cele mai noi tendințe în materie de baterii de cadă?

În universul designului de baie contemporan, bateria de cadă nu mai este doar un element care oferă funcționalitate, ci și o piesă centrală ce...

Noptierele Smart pot fi integrate in orice dormitor? Care sunt stilurile de design cele mai potrivite?

În căutarea unei combinații perfecte între utilitatea tradițională și inovația tehnologică, noptierele Smart își fac tot mai mult loc în dormitoarele moderne. Aceste piese...

Ce poți vizita în România la început de primăvară? Iată recomandările O Zi Cât o Vacanță

Excursiile de o zi sunt calea prin care te poți relaxa și prin care poți explora frumusețea României, chiar și atunci când timpul este...

Știai aceste lucruri despre generatoarele electrice?

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că trăim într-o epocă în care dependența de energie electrică este tot mai mare. Practic, toate...