sâmbătă, aprilie 20, 2024
Acasă Emisiuni Ce bine ca ești Vindecare miraculoasă a inimii în timpul ecografiei

Vindecare miraculoasă a inimii în timpul ecografiei

Vindecare miraculoasă a inimii în timpul ecografiei. Andrei si Roxana Ghereș se știu încă din copilărie și acum au 14 ani și jumătate de căsnicie în care sunt fericiți împreună. Dar viața lor de familie nu a fost ferită de probleme, chiar au trecut prin cele mai grele încercări. Un moment greu pentru cei doi, a fost nașterea băiețelului lor Lucas.

Cel mic s-a nascut cu o malformatie la inima, trebuia operat de urgență, însa fiind perioada concediilor, doctorii erau plecati. In timpul acesta, copilul era la aparate, si parintii, biserica, prietenii, se rugau pentru sănătatea micuțului. Dumnezeu însă i-a incredintat ca il va vindeca. A pus în inima lor siguranța și speranța că Lucas va fi bine, fără operație, Iar cei 2 și-a pus încrederea în Dumnezeu. Insa la consultatia de dinaintea operatiei contrar sperantelor lor copilul inca avea problema si trebuia intervenit.

”Când i-a făcut ultimul raport copilului, eu am zis: Eu mă duc cu Dumnezeu înainte! E gata! E vindecat deja!” Dumnezeu a pus în noi gândul de vindecare și tot Dumnezeu a fost cel care ne-a ținut tari în credință.”

Andrei atunci s-a rugat Domnului crezând că pentru El, nici în clipa în care îi făceau ultima analiză preoperator, prea tarziu sa facă o minune. Cand au revenit doctorii sa il mai examineze pe copil nu mai gaseau problema la inima. L-au mutat in toate felurile, au resetat aparatul, dar nu mai era absolut nimic” Copilul pe loc a fost vindecat pentru totdeauna!

La nastere a fost sortit sa aiba toata viata probleme si ca nu va putea face efort chiar si operat, prin aceasta interventie divină el a crescut un copil normal, si chiar e fotbalist foarte bun in ziua de astazi.

”Ne spuneau că, chiar dacă va fi operat, nu va putea să aibă o viață normală. Că nu o sa aibă voie să facă effort, să ridice greutăți, adică o viață oarecum de legume. Și după ce l-a vindecat Dumnezeu, în prezent Lucas practică fotbalul, este un copil sănătos, de nota 10.”

Poți urmări întrgul interviu pe link-ul de mai jos?

https://www.youtube.com/watch?v=4ZWrMe1Kx-4&t=1s

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ARTICOLE

Ce vrea Dumnezeu de la mine?

Dumnezeu este un izvor de iubire necondiționată, iertare și speranță. Prin relația cu El,  oamenii găsesc confort în momentele de greutate, găsesc direcție morală...

Postul, între credință și dietă

Postul Paștelui este unul dintre cele mai mari posturi, dar și cel mai aspru din punct de vedere alimentar pentru ca stim ca postul...

A. Zăgrean, fost președinte CCR, trage un semnal de alarmă cu privire la alegeri

Augustin Zăgrean, fost președinte al Curții Constituționale a României, trage un semnal de alarmă cu privire la alegerile de anul acesta. Data alegerilor a...

Transformă încăpățânarea în perseverență

Transformarea încăpățânării în perseverență poate fi o provocare, dar este posibilă prin adoptarea unor strategii și practici eficiente. Incapatanarea poate duce la obstacole în...