sâmbătă, aprilie 20, 2024
Acasă Emisiuni Spune-mi CUM! Viața copilui nevândut

Viața copilui nevândut

În fiecare dimineață când se uită în oglindă și vede cicatricile de pe față, Fabio retrăiește anii de chin ai copilăriei. Tatăl arunca cu cuțite după mine, până mă lovea în cap. Din cauza violenței tatălui vitreg, casa lui Fabio a devenit ghena de gunoi. Doar acolo se mai simțea în siguranță.

Din spusele mamei mele știu că înainte să mă nasc lucra la un om foarte bogat și polițist, pe vremea aceea. Lucra ca femeie de serviciu. Și cât timp mama lucra la el, s-a produs un act sexual, în urma căruia a rezultat persoana mea. Mama a rămas gravidă, nu a avut voie să spună și așa am venit eu pe lumea asta. La momentul respeciv nu a vrut să mă recunoască pe mine pentru că el aveam o familie cu 2 copii, o fată și un băiat.

Mama mea avea un handicap de vorbire și nu judeca așa cum judecă un om normal. Nu mă înțelegeți greșit și nu condamn și nu e nimic de condamnat. Așa a fost viața ei. Așa a fost ea ca persoană. Dar ea a fost o femeie foarte frumoasă. Și probabil că tatăl meu adevărat a profitat de această problemă pe care ea o avea. El a luat-o ca pe o aventură și așa eu m-am produs. 

Din cauza lipsurilor financiare, mama lui Fabio se vede nevoită să facă sacrificiul suprem pe care o mamă îl poate face. Pentru ca să le ofere vreo formă de viitor copiilor săi, alege să vândă 6 dintre ei.

”Înainte, se vindeau copiii în țările străine. Am fost nouă frați, iar mama a vândut 6 copii. Am fost o familie foarte săracă, iar mama a fost de acord să mai vândă din copii pentru că nu avea cu ce să ne întrețină. Și am mai rămas eu și încă două surori.”

Dar totul merge spre mai rău…

Mama trăia în concubinaj cu un tip. La început omul se comporta foarte frumos cu noi, nouă ne-a plăcut, eram mici, avem 5-6 ani. După care a început calvarul. Meseria lui era zugrav. Dar când se îmbăta foarte tare arunca cu cuțitul după noi. Pe mine m-a lovit de 2 ori. A încercat de mai multe ori. Dar de 2 ori a nimerit și mi-a lăsat cicatrice pe față. Când mă uit în oglindă, îmi aduc aminte de acele momente…

Era un om extrem de violent în momentul când bea. Când era treaz era cel mai bun om de pe planeta, dar când era beat nu avea milă. O bătea pe mama în fața noastră. De multe ori, făcea și dragoste în fața noastră, ca să nu folosesc alte cuvinte.

Îi bătea inclusiv cu lanțul. Ca să scape, Fabio mergea împreună cu surorile în ghenă. Avea doar 5 anișori, iar ghena era salvarea lor.

Calvarul se încheie, dar începe tristețea…

Mama evadează din acea relație și cu aproximativ 5 ani înainte să se îmbolnăvească grav, își găsește liniștea alături de un bărbat. Din păcate, pneumonia i-a fost fatală mamei, dar bărbatul care i-a fost alături în ultimele clipe, astăzi este alături de Fabio și îi este după cum chiar el declară: ”și mama și tata”.

Invitat în emisiunea ”Spune-mi cum?” de la A7tv, cu lacrimi în ochi, Fabio și-a deschis sufletul despre mama sa: ”Eu nu am s-o condemn niciodată și în sufletul meu va rămâne cea mai bună mama și cea mai frumoasă mamă. Îmi e dor foarte mult de ea!”

Fabio, astăzi este un om realizat impărtășește motivație, zâmbete și bucurie. Cum și-a găsit alinarea și cum a început vindecarea, poți urmări pe link-ul de mai jos

https://youtu.be/4vmqVAFXWFo?si=r1fcXQNjBqwpeyBq  

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ARTICOLE

Postul, între credință și dietă

Postul Paștelui este unul dintre cele mai mari posturi, dar și cel mai aspru din punct de vedere alimentar pentru ca stim ca postul...

A. Zăgrean, fost președinte CCR, trage un semnal de alarmă cu privire la alegeri

Augustin Zăgrean, fost președinte al Curții Constituționale a României, trage un semnal de alarmă cu privire la alegerile de anul acesta. Data alegerilor a...

Transformă încăpățânarea în perseverență

Transformarea încăpățânării în perseverență poate fi o provocare, dar este posibilă prin adoptarea unor strategii și practici eficiente. Incapatanarea poate duce la obstacole în...

Cum să decorezi estetic și practic camera copilului

Când mobilezi și decorezi camera copilului, este important să iei în considerare atât aspectele estetice, cât și cele practice, care să creeze un mediu...