duminică, decembrie 3, 2023
Acasă Articole Vehicule militare în București

Vehicule militare în București

Armata a început de miercuri misiuni de patrulare în București și în alte orașe din țară, după ce la ora 12.00 a intrat în vigoare noua ordonanță militară care interzice circulația persoanelor.

Mai multe vehicule militare au apărut în centrul capitalei, în Piața Unirii.

Autoritățile spun că nu există motive de panică, militarii fiind prezenți în stradă doar pentru a-i ajuta pe polițiști.

Militarii îi ajută pe polițiști și jandarmi să patruleze pe străzile orașelor și să se asigure că cetățenii respectă interdicția de a circula în absența unui motiv întemeiat, așa cum este acesta definit de Ordonanța Militară 3

„Suntem mereu acolo unde este nevoie de noi! Militarii Batalionului 265 Poliție Militară „Tudor Vladimirescu” au plecat în misiune.

Toate măsurile sunt luate în vederea limitării răspândirii virusului.

Începând cu ora 12.00 au intrat în vigoare restricțiile de circulație pe durata stării de urgență.

Ieșiți doar dacă aveți urgențe și nu uitați să aveți la voi documentul de identitate și adeverința sau declarația pe proprie răspundere”, a transmis MApN pe pagina de Facebook.

Miercuri, la un post TV, ministrul de interne, Marcel Vela a făcut apel la responsabilitate în această perioadă, el declarând că dacă oamenii ar fi respectat măsurile impuse prin ordonanța militară 2 poate nu ar fi fost introduse condițiile din ordonanța militară 3.

Până astăzi, 25 martie, pe teritoriul României, au fost confirmate 906 cazuri de persoane infectate cu virusul COVID-19 (coronavirus).

Dintre cele 906 persoane confirmate pozitiv, 86 au fost declarate vindecate și externate (53 la Timișoara, 23 la București, 6 la Craiova, 2 la Constanța, unul la Cluj și unul la Iași).

Articolul precedentDar divin
Articolul următorSosesc 45 de tone de echipamente medicale

ULTIMELE ARTICOLE

Cum ne protejăm datele pe internet?

Cum ne protejăm datele pe internet? Mai mulți băieți adolescenți din SUA au început să folosească inteligența artificială pentru a crea fotografii deepfake nud...

Sfaturi pentru când călătorești peste hotare

Sfaturi pentru când călătorești peste hotare. Unul dintre cele mai frumoase orașe ale Europei, Barcelona, se confruntă cu probleme mari din cauza infracționalității care...

Cum să citești oamenii ca pe o carte?

Suntem cu toții fascinați de acele persoane care par să aibă o conexiune instantanee cu alții, reușind să înțeleagă și să sesizeze ceea ce...

Cum să avem o relație de cuplu sănătoasă?

Cum să avem o relație de cuplu sănătoasă? Ceea ce avem toți în comun sunt nevoia de a fi iubiți și suferința pe care...