8.5 C
București
miercuri, 29 iunie 2022
Acasă Editoriale Actualitate Vasile Dîncu: Domnul președinte Iohannis a ajutat PSD să câștige alegerile!

Vasile Dîncu: Domnul președinte Iohannis a ajutat PSD să câștige alegerile!

Vasile Dîncu, președintele Consiliului Național al PSD, invitat în platoul A7TV, a afirmat că PSD a câștigat alegerile și datorită PR-ului negativ făcut de Klaus Iohannis.

 

”Prin încălcarea Constituției, domnul președinte a ajutat PSD să obțină un scor foarte bun și să câștige alegerile. Un PR negativ, dar care a funcționat. Deci, până la urmă, domnul președinte, fără să își dea seama, ne-a ajutat.

Și-a construit un obiectiv prea înalt și a ajuns să fie învins pentru că la alegerile generale nu a câștigat partidul lui. Și până la urmă a primit o lecție și este în înfrângere pentru președinte, cred că deocamdată i-a ajuns această înfrângere”, a declarat Dîncu.

 

Vasile Dâncu nu pare să aibă prea mare încredere în Florin Cîțu și crede că aroganța acestuia îl va trage în jos.

”La Parcul Circului se vaccinau cu două tipuri de vaccin, cu un flux foarte interesant, intrai pe o parte, ieșeai pe alta, nu se stătea la coadă, ca în occident, niciodată nu am mai văzut o așa bună organizare la noi.

A doua zi, după ce a anunțat Cîțu că ”gata, am terminat cu pandemia”, s-a și golit. Asta e greșeală de comunicare și ține de narcisismul domniei sale.

Nu vreau să critic, dar l-am văzut prima dată când și-a făcut 26 de selfie-uri, când a fost pus ministru de Finanțe. Își făcea selfie-uri din toate pozițiile. Și îl poți chiar înțelege.

Un om care a avut probleme cu școala, la un moment dat, și care a reuși să ajungă până acolo. Ar putea chiar să aibă o performanță, dacă nu ar fi atât de arogant”

Pe de altă parte, în bătălia dintre Orban și Cîțu, Vasile Dîncu, Președintele Consiliului Național PSD, îi aduce fostului premier, Orban, numai cuvinte de laudă și consideră că lupa pentru putere nu este încheiată cum a lăsat Cîțu să se înțeleagă.

”Orban, cu toate defectele lui, este cel mai vechi politician, face parte din tipul de politicieni care s-au născut în 1990, a fost președinte de partid, a fost dat jos, a trecut prin toate fazele, a fost în Guvern, are o experiență foarte bună, știe numele tuturor primarilor PNL, a fost peste tot prin țară, anul trecut s-a ocupat numai de primarii PNL, deci domnul Orban nu este încă mort politic.
Va fi o bătălie. S-ar putea să intre un al treilea candidat care va filtra voturile.”

Sourcea7tv

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
ULTIMELE ARTICOLE

Marcel Ciolacu: ”Plafonarea rămâne singura soluție”

Franța și America se numără printre țările care au plafonat prețul masiv la carburanți, măsură văzută de anumiți politicieni români ca fiin comunistă. Acest...

Președintele României, mesaj cu ocazia Zilei Drapelului Național

Ziua Drapelului Național este ziua de 26 iunie, care a fost proclamată astfel prin Legea nr. 96 din 20 mai 1998. Conform legii, această...

Reacția MAE la amenințările lui Medvedev

Ministerul Afacerilor Externe a precizat că „declaraţiile lui Dmitri Medvedev, subsecvente deciziei istorice a Consiliului European din 23-24 iunie privind acordarea statutului de stat...

Sfaturi de îngrijire a grădinii pe timpul verii

Vara este perioada preferată a anului pentru mulți dintre noi, invocând amintiri de zile relaxante la plajă, aspersoare pe peluze uscate și momente de...