8.5 C
București
miercuri, 26 ianuarie 2022
Acasă Editoriale Actualitate Vasile Dîncu: Domnul președinte Iohannis a ajutat PSD să câștige alegerile!

Vasile Dîncu: Domnul președinte Iohannis a ajutat PSD să câștige alegerile!

Vasile Dîncu, președintele Consiliului Național al PSD, invitat în platoul A7TV, a afirmat că PSD a câștigat alegerile și datorită PR-ului negativ făcut de Klaus Iohannis.

 

”Prin încălcarea Constituției, domnul președinte a ajutat PSD să obțină un scor foarte bun și să câștige alegerile. Un PR negativ, dar care a funcționat. Deci, până la urmă, domnul președinte, fără să își dea seama, ne-a ajutat.

Și-a construit un obiectiv prea înalt și a ajuns să fie învins pentru că la alegerile generale nu a câștigat partidul lui. Și până la urmă a primit o lecție și este în înfrângere pentru președinte, cred că deocamdată i-a ajuns această înfrângere”, a declarat Dîncu.

 

Vasile Dâncu nu pare să aibă prea mare încredere în Florin Cîțu și crede că aroganța acestuia îl va trage în jos.

”La Parcul Circului se vaccinau cu două tipuri de vaccin, cu un flux foarte interesant, intrai pe o parte, ieșeai pe alta, nu se stătea la coadă, ca în occident, niciodată nu am mai văzut o așa bună organizare la noi.

A doua zi, după ce a anunțat Cîțu că ”gata, am terminat cu pandemia”, s-a și golit. Asta e greșeală de comunicare și ține de narcisismul domniei sale.

Nu vreau să critic, dar l-am văzut prima dată când și-a făcut 26 de selfie-uri, când a fost pus ministru de Finanțe. Își făcea selfie-uri din toate pozițiile. Și îl poți chiar înțelege.

Un om care a avut probleme cu școala, la un moment dat, și care a reuși să ajungă până acolo. Ar putea chiar să aibă o performanță, dacă nu ar fi atât de arogant”

Pe de altă parte, în bătălia dintre Orban și Cîțu, Vasile Dîncu, Președintele Consiliului Național PSD, îi aduce fostului premier, Orban, numai cuvinte de laudă și consideră că lupa pentru putere nu este încheiată cum a lăsat Cîțu să se înțeleagă.

”Orban, cu toate defectele lui, este cel mai vechi politician, face parte din tipul de politicieni care s-au născut în 1990, a fost președinte de partid, a fost dat jos, a trecut prin toate fazele, a fost în Guvern, are o experiență foarte bună, știe numele tuturor primarilor PNL, a fost peste tot prin țară, anul trecut s-a ocupat numai de primarii PNL, deci domnul Orban nu este încă mort politic.
Va fi o bătălie. S-ar putea să intre un al treilea candidat care va filtra voturile.”

Sourcea7tv

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


ULTIMELE ARTICOLE

A plagiat sau nu Nicolae Ciucă?

Nicolae Ciucă este al treilea premier implicat într-un scandal de plagiat, după ce jurnalista Emilia Șercan a dezvăluit, într-un articol PressOne, că generalul în...

S-a încheiat greva șoferilor STB!

Angajații Societății de Transport București (STB) au suspendat acțiunea de protest și au reluat activitatea după cinci zile în care transportul public din Capitală...

Adrian Cioroianu: În privința educației, România a făcut pași înapoi, chiar și față de comunism

Adrian Cioroianu, om politic, istoric și scriitor român, este de părere că România este încă un stat tânăr adolescent și că, din acest motiv...

Scurtmetraj românesc premiat la 5 festivaluri de film

Filmul ”În așteptare” este scris, produs și regizat de Sabina Lisievici. Bazat pe o poveste reală, filmul spune povestea de dragoste tulburătoare trăită de...