duminică, aprilie 14, 2024
Acasă Editoriale Familie Valentina Popescu: "După 43 de ani de căsnicie, mă simt alături de...

Valentina Popescu: „După 43 de ani de căsnicie, mă simt alături de soțul meu ca în luna de miere”

Valentina Popescu, mamă a 10 copii și bunică a 17 nepoți, a fost invitata emisiunii „Spune-mi Cum”, în cadrul căreia ne-a dezvăluit întâmplări și momente unice din viața ei.

 

O femeie puternică și credincioasă, cu o inimă care mereu îi zâmbește, la 71 de ani, Valentina Popescu se simte ca fiind cea mai valoroasă și binecuvântată mamă.

Chiar dacă a trecut prin vremuri grele, nu s-a plâns niciodată de faptul că are atâția copii, din contră, mereu spunea că aceasta este voia Domnului. Cu nopți nedormite, mers la serviciu, mâncare de făcut, îi mulțumește lui Dumnezeu că i-a dat putere.

Cea mai mare greutate prin care a trecut invitata noastră, nu a fost creșterea copiilor, ci faptul că a avut foarte multe suferințe pe parcursul vieții. Nu a primit niciodată ajutorul nimănui, nici a bonei, nici a bunicilor, doar a soțului ei.

Pe lângă dezamăgirile avute și o boală cruntă de rinichi care aproape i-a stricat toate planurile, a intervenit și o miocardită. A avut o inflamație atât de gravă încât, la cum îi bătea inima, simțea că, în orice moment, o să îi sară din piept.

Sursa Youtube

Din cauza numărului mare de nașteri, medicii îi spuneau să renunțe sau să facă întrerupere de sarcină. Nu a fost niciodată de acord cu acest lucru, nici ea, nici soțul ei.

După atâtea boli și un infarct, medicii au vrut sa îi amputeze un picior din cauza unei probleme la un deget. Nu a băgat de seama acest lucru și, ușor-ușor, a început sa i se umfle piciorul și a decis sa meargă la spital. După ce i-au tăiat degetul, au vrut să o opereze, însă Valentina s-a opus, spunându-le „dacă îmi tăiați piciorul, eu o sa mor”.

„Am făcut infarct, am ajuns la spital după o săptămână și medicii nu mi-au mai dat nicio șansă”, a declarat invitata.

Cu piciorul în ghips, atâtea boli tratate, la vârsta de 71 ani, doamna Valentina este o femeie deschisă, cu zâmbetul pe buze și mândră de toți copiii și de realizările acestora.

„După 43 de ani de căsnicie, mă simt alături de soțul meu ca în luna de miere”, a precizat invitata.

„Eu le transmit tuturor mămicilor sa îi primească pe cei mici cu tot sufletul, că sunt o binecuvântare de la Dumnezeu”, a fost mesajul Valentinei.

Emisiunea integrală poate fi urmărită pe canalul nostru de YouTube

Sourcea7tv

2 COMENTARII

  1. […] ”De când m-am căsătorit, acum 43 de ani, ne-am înțeles să nu oprim nicio naștere, dacă Dumnezeu ne dă putere, vom reuși. Dumnezeu mi-a trimis câte unu, câte unu, până am ajuns la 10 copii. Atât mi-a fost dat să am. Când rămâneam însărcinată nu ziceam niciodată ”vai ce o să fac, ce le dau să mănânce?”. Am avut nopți nedormite, mâncat pe fugă, am lucrat până am născut ultimul copil. M-a ajutat foarte mult soțul. 16 ani nu am dormit” a povestit femeia la a7tv.ro. […]

Comments are closed.

ULTIMELE ARTICOLE

Creștinii și frica de moarte

Frica de moarte a fost una dintre cele mai fundamentale temeri umane de-a lungul istoriei. Pentru mulți, credința religioasă a oferit un refugiu împotriva...

Case de marcat portabile potrivite pentru fiecare afacere

Vânzările și evidența fiscală a unei firme care desfășoară activități comerciale au nevoie de un suport tehnologic de calitate. Alegerea unei case de marcat...

De ce să le oferi copiilor cărți de Paște?

Chiar dacă mai sunt câteva săptămâni bune până la Paște, dacă ai copii sau dacă vei merge în vizită la cineva care are, probabil...

Cum să ne ferim de razele UV periculoase

Protejarea pielii împotriva razelor ultraviolete (UV) este esențială pentru prevenirea problemelor de sănătate precum arsurile solare, îmbătrânirea prematură a pielii și riscul de cancer...