duminică, februarie 25, 2024
Acasă Editoriale Familie Vacanța ideală – relaxare sau aventură?

Vacanța ideală – relaxare sau aventură?

Cum arată vacanța ideală pentru tine? Un program bine pus la punct, cu obiective, harta în mână, poze fără număr și mulți kilometrii sau zile întregi de leneveală pe plajă, cu plimbări scurte până în apă, somn profund și mâncare multă?

 

Oricare ar fi genul tău, fie că ești adeptul relaxării, fie că pleci în vacanță cu copiii, ori dacă îți place să colecționezi amintiri și suveniruri, pe http://www.cudragoș.ro găsești oferte pentru fiecare dorință.

Prezent în emisiunea ”Fresh Acces”, Dragoș Verșanu îți propune Grecia, mai exact Santorini, pentru a te bucura de priveliști care îți taie respirația.

De reținut, însă, că nu este o locație prea prietenoasă cu copiii. Fiind o insulă vulcanică nisipul nu este de o calitate prea bună.

Bulgaria poate fi destinația ideală pentru petrecăreții care uită să doarmă vara, care fac din noapte zi și pentru care distracția este cuvântul de ordine.

Însă dacă ai ajuns la acel moment în viață în care noaptea nu mai ești ținut treaz de muzică și petrecere, ci de una, două, trei sau chiar mai multe mogâldeți care te striga ”mama” sau ”tata”, Creta poate fi alegerea perfectă.

Resort-uri cu toate serviciile incluse vor face din concediul tău cu copiii, o vacanță de vis.
Dacă ești îngrijorat de situația pandemică, Dragoș, consultant în turism, are vorbele la el să te liniștească:

”De la 1 iulie cam toată Europa își va alinia condițiile de călătorie.”

Concediu plăcut să îți planifici!

Sourcea7tv

ULTIMELE ARTICOLE

Evită relațiile toxice

O relație de cuplu toxică este una în care există un model de comportament dăunător, abuziv sau manipulativ între parteneri. Aceasta poate include abuz...

Tehnici de îngrijire corectă a părului

Părul sănătos și strălucitor este un aspect important al cărții noastre de vizită și necesită o îngrijire adecvată pentru a rămâne în formă optimă. Mai...

Crestinii și atitunea pozitivă a vieții pe pământ

Crestinii și atitunea pozitivă a vieții pe pământ. Pentru mulți creștini, atitudinea pozitivă față de viața pe pământ este o parte integrantă a credinței...

Care sunt cele mai importante calități ale unui partener creștin?

Care sunt cele mai importante calități ale unui partener creștin? Calitățile unui partener creștin pot contribui la o relație sănătoasă și profundă, bazată pe...