8.5 C
București
marți, 25 ianuarie 2022
Acasă Editoriale Familie Vacanța ideală – relaxare sau aventură?

Vacanța ideală – relaxare sau aventură?

Cum arată vacanța ideală pentru tine? Un program bine pus la punct, cu obiective, harta în mână, poze fără număr și mulți kilometrii sau zile întregi de leneveală pe plajă, cu plimbări scurte până în apă, somn profund și mâncare multă?

 

Oricare ar fi genul tău, fie că ești adeptul relaxării, fie că pleci în vacanță cu copiii, ori dacă îți place să colecționezi amintiri și suveniruri, pe http://www.cudragoș.ro găsești oferte pentru fiecare dorință.

Prezent în emisiunea ”Fresh Acces”, Dragoș Verșanu îți propune Grecia, mai exact Santorini, pentru a te bucura de priveliști care îți taie respirația.

De reținut, însă, că nu este o locație prea prietenoasă cu copiii. Fiind o insulă vulcanică nisipul nu este de o calitate prea bună.

Bulgaria poate fi destinația ideală pentru petrecăreții care uită să doarmă vara, care fac din noapte zi și pentru care distracția este cuvântul de ordine.

Însă dacă ai ajuns la acel moment în viață în care noaptea nu mai ești ținut treaz de muzică și petrecere, ci de una, două, trei sau chiar mai multe mogâldeți care te striga ”mama” sau ”tata”, Creta poate fi alegerea perfectă.

Resort-uri cu toate serviciile incluse vor face din concediul tău cu copiii, o vacanță de vis.
Dacă ești îngrijorat de situația pandemică, Dragoș, consultant în turism, are vorbele la el să te liniștească:

”De la 1 iulie cam toată Europa își va alinia condițiile de călătorie.”

Concediu plăcut să îți planifici!

Sourcea7tv

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.






ULTIMELE ARTICOLE

S-a încheiat greva șoferilor STB!

Angajații Societății de Transport București (STB) au suspendat acțiunea de protest și au reluat activitatea după cinci zile în care transportul public din Capitală...

Adrian Cioroianu: În privința educației, România a făcut pași înapoi, chiar și față de comunism

Adrian Cioroianu, om politic, istoric și scriitor român, este de părere că România este încă un stat tânăr adolescent și că, din acest motiv...

Scurtmetraj românesc premiat la 5 festivaluri de film

Filmul ”În așteptare” este scris, produs și regizat de Sabina Lisievici. Bazat pe o poveste reală, filmul spune povestea de dragoste tulburătoare trăită de...

Proteste violente la Bruxelles!

Au fost violențe, duminică, la Bruxelles, la proteste față de restricțiile impuse pentru limitarea infectărilor cu SARS-CoV-2. Manifestanții s-au apropiat de sediile instituțiilor Uniunii...