8.5 C
București
marți, 4 octombrie 2022
Acasă Editoriale Actualitate Vacanța de Paște: Ce fac românii anul acesta?

Vacanța de Paște: Ce fac românii anul acesta?

Vacanța și concediile de Paște sunt aici, iar românii, proaspăt ieșiți din pandemia ce a durat 2 ani, doresc să profite de această ocazie pentru a călători, a se revedea cu cei dragi și a avea parte de mese îmbelșugate.

 

În emisiunea ”La Zi” cu Flori Stoian, invitata Maria Grapini, europarlamentar, oferă mai multe detalii despre tabloul de relaxare al acestei sărbători:

”Eu cred și sper ca industria hotelieră și turismul în general să își revină după 2 ani. Este clar că această industrie a fost cea mai afectată.

Și nu doar în România ci și la nivel european. Vreau să reamintesc că doar 9 state din cele 27 au ridicat restricțiile în totalitate”, a declarat europarlamentarul.

”Acum este o perioadă foarte bună pentru România, care este una dintre cele 9 țări care a ridicat restricțiile, să se folosească de această relaxare.

Și le doresc din tot sufletul celor din industrie să aibă o cifră de afaceri cât mai bună”, a adăugat doamna Grapini.

În emisiune a fost prezent și Lucian Marinescu, membru în conducerea FIHR care a declarat:

”Din punct de vedere tradițional aceasta este o sărbătoare care se petrece în familie. Totuși de câțiva ani a început această ”modă” de a petrece sărbătorile și în acest gen, adică la hotel.

Sigur că destinațiile de leisure, așa cum se numesc ele, aceste stațiuni montane, sunt destinația principală.

Dar acest lucru se petrece din cauza faptului că majoritatea hotelurilor de la mare nu se pot deschide din motive obiective”, a spus acesta.

Pentru a vedea întreaga emisiune, dă click aici:


ULTIMELE ARTICOLE

Distracția face o relație de căsătorie mai interesantă?

Distracția face o relație de căsătorie mai interesantă? Foarte multe cupluri de diferite vârste pierd pe parcursul anilor acea flacără a așa numitei distracții,...

Bolnavii de Alzheimer vor avea parte de un nou tratament

Bolnavii de Alzheimer vor avea parte de un nou tratament conform FDA. Boala Alzheimer este o patologie neurodegenerativă progresivă. Aceasta afectează gândirea coerentă, memoria și...

Mit sau adevăr – bebelușii poftesc?

Societatea din ziua de astăzi perpetuează ideea că bebelușii poftesc diverse alimente, mai ales în dreptul sugarilor. Este oare acest lucru un mit sau...

Ce ai de făcut dacă îți expiră permisul auto?

Permisul auto a devenit poate cel mai indispensabil document, după cartea de identitate, pentru foarte mulți oameni. Mașina s-a transformat de-a lungul timpului din...