sâmbătă, decembrie 2, 2023
Acasă Emisiuni Substanțial Va ajunge Piedone la Primăria Capitalei?

Va ajunge Piedone la Primăria Capitalei?

Va ajunge Piedone la Primăria Capitalei? Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a fost invitatul emisiunii „Substanțial” de la A7 TV, unde a vorbit deschis despre experiența sa din ultimii ani, inclusiv despre perioada de așteptare a dosarului Colectiv și anul petrecut după gratii în urma condamnării în acest dosar. Într-o discuție moderată de Adrian Călin, Piedone a subliniat că nu este supărat pe nimeni în mod particular, dar a subliniat că sistemul de justiție din România nu este întotdeauna drept.

Dosarul Colectiv

În debutul emisiunii, Piedone a împărtășit povestea sa personală, vorbind despre suferința și incertitudinea din cei 7 ani de așteptare a dosarului Colectiv și despre anul petrecut în închisoare după ce a fost condamnat în acest caz. El a subliniat că nu dorește să încarce vina asupra cuiva anume și a menționat că suferința lui a fost provocată de o serie de circumstanțe și decizii, dar a punctat și că justiția din România are loc să se îmbunătățească.

Viziunea primarului pentru Sectorul 5

Primarul Sectorului 5 a exprimat viziunea sa pentru dezvoltarea sectorului, evidențiind dorința sa de a face din Sectorul 5 din București un loc demn, curat și dezvoltat, în beneficiul locuitorilor săi. El a subliniat importanța creării unui mediu urban propice pentru o viață de calitate. A promis să lucreze pentru îmbunătățirea infrastructurii, serviciilor și calității vieții cetățenilor sectorului.

Piedone și Primăria Capitalei

Întrebat de moderatorul Adrian Călin cu privire la o posibilă candidatură la Primăria Generală a Bucureștiului, Cristian Popescu Piedone a răspuns ferm că nu dorește să audă despre o astfel de candidatură. Deoarece experiența sa anterioară i-a adus justiția pe cap. Cu toate acestea, a subliniat că intenționează să se concentreze pe administrarea eficientă a Sectorului 5. Să aducă dezvoltare și bunăstare pentru locuitorii săi.

În concluzie, Cristian Popescu Piedone a vorbit deschis în emisiunea „Substanțial” despre experiența sa. Dorința sa de a transforma Sectorul 5 într-un loc mai bun. Totodată a reiterat că nu are planuri de a candida la Primăria Generală. El preferă să se concentreze pe administrația sectorului și pe proiectele sale locale.

Articol scris de Adrian Călin

1 COMENTARIU

Comments are closed.

ULTIMELE ARTICOLE

Cum ne protejăm datele pe internet?

Cum ne protejăm datele pe internet? Mai mulți băieți adolescenți din SUA au început să folosească inteligența artificială pentru a crea fotografii deepfake nud...

Sfaturi pentru când călătorești peste hotare

Sfaturi pentru când călătorești peste hotare. Unul dintre cele mai frumoase orașe ale Europei, Barcelona, se confruntă cu probleme mari din cauza infracționalității care...

Cum să citești oamenii ca pe o carte?

Suntem cu toții fascinați de acele persoane care par să aibă o conexiune instantanee cu alții, reușind să înțeleagă și să sesizeze ceea ce...

Cum să avem o relație de cuplu sănătoasă?

Cum să avem o relație de cuplu sănătoasă? Ceea ce avem toți în comun sunt nevoia de a fi iubiți și suferința pe care...