joi, iulie 18, 2024
Acasă Editoriale Educație Universitatea Hyperion din București organizează cursuri de Servicii în Turism

Universitatea Hyperion din București organizează cursuri de Servicii în Turism

Universitatea Hyperion din București organizează cursuri de Servicii în Turism începând cu data de 15 octombrie 2024. Acestea sunt adresate celor interesați să se specializeze în domeniul turismului. Durata programului este de 7 luni, fiind destinat absolvenților de liceu sau celor cu studii superioare, vorbitori de una sau mai multe limbi străine, cu atestat de limbă străină.

În cadrul acestor cursuri, universitatea oferă o pregătire cuprinzătoare, structurată într-un mod hibrid, combinând teoria cu practica. Printre materiile incluse se numără geografia și istoria turismului, managementul în turism, marketingul și promovarea turistică, legislația specifică, etica și comunicarea în turism. De asemenea, se acordă o atenție deosebită limbilor străine, necesare pentru comunicarea eficientă în cadrul industriei turistice.

Un alt aspect important al cursurilor îl constituie formarea în prim-ajutor și tehnici de agenție de turism. Astfel, pregătește studenții pentru a gestiona situații diverse în timpul traseelor turistice și în agențiile de turism. Educația este susținută de profesori universitari cu recunoaștere internațională, într-un mediu academic modern și prietenos.

Universitatea Hyperion colaborează strâns cu companii relevante din industria turismului din România și din străinătate. Așadar, va oferi oportunități de învățare practică și de dezvoltare profesională direct în industrie. Simulările și prezentările de proiecte desfășurate în cadrul universității permit studenților să aplice cunoștințele teoretice în contexte reale. Dar și să se familiarizeze cu cerințele pieței de turism.

La finalizarea cursurilor, absolvenții obțin un certificat de absolvire. Acesta include un cod ocupațional specific, deschizând drumuri în cariere diverse în domeniul turismului. Oportunitățile de angajare sunt diverse, de la agenți de turism și ghizi turistici până la manageri de destinație și analiști în turism.

Înscrierile sunt deschise în perioada 24 iunie – 1 octombrie 2024. Procesul de aplicare presupune trimiterea documentelor necesare la adresa bpuh@hyperion.ro, alături de achitarea taxelor de înscriere și de școlarizare conform instrucțiunilor specifice.

Pentru cei pasionați de călătorii, de cultura generală și de lucrul cu oamenii, Universitatea Hyperion reprezintă o alegere ideală pentru a își dezvolta competențele și a începe o carieră într-unul dintre cele mai dinamice domenii ale economiei moderne.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ARTICOLE

Pacea – un obiectiv tot mai greu de atins

Într-o lume marcată de conflicte, inegalități și tensiuni crescânde, pacea pare un obiectiv tot mai greu de atins. Cu toate acestea, figura emblematică a...

17 iulie – Ziua Internațională a Justiției

Ziua Internațională a Justiției, celebrată pe 17 iulie, este o ocazie importantă pentru a recunoaște și promova principiile de justiție, echitate și drepturile omului...

Importanța educației emoționale în școli

Educația emoțională, adesea denumită și inteligență emoțională, se referă la capacitatea de a recunoaște, înțelege și gestiona propriile emoții și de a recunoaște și...

Nu e niciodată prea târziu să înveți ceva nou

Învățarea este un proces continuu care nu ar trebui să se oprească niciodată, indiferent de vârstă. Fie că e vorba de dezvoltarea unor noi...