8.5 C
București
marți, 20 octombrie 2020
Acasă Emisiuni Alături de tine Unde sa cautam fericirea?

Unde sa cautam fericirea?

Bianca Brighila, invitata Alinei Ilioi Muresan, este nutritionist, coach si expert in fericire.
Chiar daca, in prezent, Bianca este o femeie fericita, plina de viata, pozitiva si optimista, lucrurile nu au stat dintotdeauna asa.
La varsta de 7 ani, Bianca a fost diagnosticata cu epilepsie, iar ulterior si cu alte boli. Isi dorea cu ardoare sa fie sanatoasa, dar nu stia ce putea face pentru a se vindeca.
La 23 de ani s-a hotarat sa se faca bine!
A inceput sa caute informatii despre problemele ei, sa mearga la cursuri, sa faca psihoterapie.
A ajuns sa studieze metafizica si spiritulitatea si a descoperit lucruri noi despre ea.
Schimbarea s-a produs in momentul in care Bianca a realizat ca trebuie sa-si accepte conditia si sa faca tot posibilul sa se vindece, sa fie fericita si implinita.
Bianca ne povesteste ca s-a vindecat prin iubire, lucrand cu iubirea. Cand a inteles ce inseamna viata, atunci a devenit cu adevarat fericita! Cand si-a crescut incredere in Univers a inteles ca tot ce vine in viata ei este o lectie, iar cand pui intrebari bune, primesti raspunsuri bune.
Nu suntem fericiti pentru ca nu acceptam ceea ce se intampla, nu ne acceptam propria persoana.

“Iubirea a avut un rol decisiv in viata mea: mi-a vindecat corpul, mintea si sufletul, transfomandu-ma total. Iubirea de sine a fost cea care m-a ajutat sa fiu in armonie cu propria persoana, dar si cu cei din jurul meu. Astazi, stiu ca iubirea schimba tot deoarece este cea mai puternica forta din univers. Iar eu sunt dovada vie!
Iubirea de sine nu are nimic de a face cu egoismul, dimpotriva, ea ne invata inclusiv cum sa ne iubim semenii, si implicit planeta pe care traim cu totii.”

Aflati mai multe despre Bianca Brighila urmarind emisiunea ALATURI DE TINE.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ARTICOLE

Streinu-Cercel candidează la Senat pe listele PSD

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu a anunţat candidatura lui Adrian Streinu Cercel, directorul Institutului Naţional de Boli Infecţioase „Prof. Dr. Matei Balş”, pe listele PSD...

LUDOVIC ORBAN: „Se va institui purtarea măștii în toate spațiile publice închise și deschise”

Premierul României, Ludovic Orban a anunțat, duminică seară, că masca va deveni obligatorie în toate spațiile publice deschise și închise din București, după ședința...

19 OCTOMBRIE ÎN ISTORIE

Astăzi se împlinesc 59 de ani de la moartea lui Mihail Sadoveanu, scriitor, povestitor, nuvelist, romancier, academician și om politic român. Este unul dintre cei...

Datoria publică a Marii Britanii a depășit 2.000 de miliarde de lire sterline

Agenția de evaluare Moody’s a coborât ratingul datoriei Regatului Unit din cauza impactului economic al crizei coronavirusului, dar și din cauza Brexitului și a...

COMENTARII RECENTE

Catalin Ionete on Dumnezeu a murit!
kani on Pungă doriți?