miercuri, iulie 24, 2024
Acasă Emisiuni Alături de tine Unde sa cautam fericirea?

Unde sa cautam fericirea?

Bianca Brighila, invitata Alinei Ilioi Muresan, este nutritionist, coach si expert in fericire.
Chiar daca, in prezent, Bianca este o femeie fericita, plina de viata, pozitiva si optimista, lucrurile nu au stat dintotdeauna asa.
La varsta de 7 ani, Bianca a fost diagnosticata cu epilepsie, iar ulterior si cu alte boli. Isi dorea cu ardoare sa fie sanatoasa, dar nu stia ce putea face pentru a se vindeca.
La 23 de ani s-a hotarat sa se faca bine!
A inceput sa caute informatii despre problemele ei, sa mearga la cursuri, sa faca psihoterapie.
A ajuns sa studieze metafizica si spiritulitatea si a descoperit lucruri noi despre ea.
Schimbarea s-a produs in momentul in care Bianca a realizat ca trebuie sa-si accepte conditia si sa faca tot posibilul sa se vindece, sa fie fericita si implinita.
Bianca ne povesteste ca s-a vindecat prin iubire, lucrand cu iubirea. Cand a inteles ce inseamna viata, atunci a devenit cu adevarat fericita! Cand si-a crescut incredere in Univers a inteles ca tot ce vine in viata ei este o lectie, iar cand pui intrebari bune, primesti raspunsuri bune.
Nu suntem fericiti pentru ca nu acceptam ceea ce se intampla, nu ne acceptam propria persoana.

“Iubirea a avut un rol decisiv in viata mea: mi-a vindecat corpul, mintea si sufletul, transfomandu-ma total. Iubirea de sine a fost cea care m-a ajutat sa fiu in armonie cu propria persoana, dar si cu cei din jurul meu. Astazi, stiu ca iubirea schimba tot deoarece este cea mai puternica forta din univers. Iar eu sunt dovada vie!
Iubirea de sine nu are nimic de a face cu egoismul, dimpotriva, ea ne invata inclusiv cum sa ne iubim semenii, si implicit planeta pe care traim cu totii.”

Aflati mai multe despre Bianca Brighila urmarind emisiunea ALATURI DE TINE.

ULTIMELE ARTICOLE

Pacea – un obiectiv tot mai greu de atins

Într-o lume marcată de conflicte, inegalități și tensiuni crescânde, pacea pare un obiectiv tot mai greu de atins. Cu toate acestea, figura emblematică a...

Copilăria nu este o competiție

Copilăria nu este o competiție. Parenting-ul poate fi perceput ca un sport competitiv. Când părinții copiilor mici se întâlnesc, există adesea cineva care profită...

17 iulie – Ziua Internațională a Justiției

Ziua Internațională a Justiției, celebrată pe 17 iulie, este o ocazie importantă pentru a recunoaște și promova principiile de justiție, echitate și drepturile omului...

”Mama m-a băgat în comă”

”Mama m-a băgat în comă”. De la doar 5 ani a fost bătută cu brutalitate de mama ei și transportată la spital cu elicopterul...