8.5 C
București
luni, 27 iunie 2022
Acasă Editoriale Familie Unde plecăm în vacanța de Paște?

Unde plecăm în vacanța de Paște?

Copiii au vacanță o lună întreagă în această primăvară, așa că soluțiile pentru timpul lor liber trebuie să vină cât mai repede! Varianta, atât pentru energia lor cât și pentru relaxarea ta, este CĂLĂTORIA.

 

În cadrul emisiunii FRESH ACCES, prezentată de Anisa Săndulache, Beniamin și Iosif Graur, Dragoș de la ”Călătorește cu Dragoș” a venit cu o listă care cuprinde destinații de neuitat. Mai mult decât atât, sunt destinații libere de restricțiile impuse de pandemia de COVID 19.

Sursa Mariott.com

În Republica Dominicană sau în Cancun poți merge chiar și fără să îți faci testul.

În majoritatea cazurilor, testul este cerut de țara de destinație, transportatorul trebuie să se supună restricțiilor de le destinație, așa că, dacă nu se cere testul, ai liber la plaja!

O altă variantă are în vedere Egiptul și este o opțiune cu un preț chiar redus. Începând cu 400 de euro poți beneficia de transport de la și la aeroport, de mâncare delicioasă și confort pe tărâmuri africane.

Dubai este o destinație în care te poți distra, fără restricții începând cu 620 de euro. Unde mai pui că pozele de aici sunt extrem de instagramabile. Toți prietenii vor dori să fie în locul tău.

În Maldive prețul pentru un sejur all inclusive începe de la 1650 de euro, dar nisipul extrem de fin, bronzul american și apa turcoaz îți vor încărca bateriile până… la următoarea vacanță.

Tips: Pentru Maldive, Dragoș îți recomandă să îți iei sejur all inclusive; altfel mâncarea te-ar putea lăsa fără economii.

Condițiile din vacanță sunt subiective, dar dacă vei călători prin o agenție de turism, aceasta poate fi un bun intermediar între tine și locația de cazare în caz de nemulțumiri și conflicte, astfel încât să primești cel mai mare confort pentru prețul plătit.

Vrei ceva bun și foarte ieftin, poate chiar gratis? Dragoș recomanda – la bunici!

Tu unde îți petreci vacanța de Paște?

Articol sponsorizat

Sourcea7tv

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
ULTIMELE ARTICOLE

Sfaturi de îngrijire a grădinii pe timpul verii

Vara este perioada preferată a anului pentru mulți dintre noi, invocând amintiri de zile relaxante la plajă, aspersoare pe peluze uscate și momente de...

Dormitul pe pernă sau fără pernă? Cum este mai bine pentru sănătatea ta?

Un somn calitativ ne influențează fiecare aspect al vieții. Prin urmare, este foarte important să înțelegem ce efecte benefice are somnul asupra stării de...

3 sfaturi utile pentru prevenirea urgențelor stomatologice

Sănătatea orală trebuie să reprezinte o prioritate pentru persoanele de toate vârstele, însă mulți amână controlul stomatologic de rutină și intervențiile minore din diverse...

Președintele ANAF a vorbit despre evaziunea fiscală și controlul masiv ce urmează

Inspectorii ANAF vor verifica în principal veniturile a 561.000 de mii de români, respectiv cheltuielile acestora și achizițiile de mașini, apartamente, ori case.   Lucian Heiuș,...