8.5 C
București
marți, 13 aprilie 2021
Acasă Editoriale Familie Unde plecăm în vacanța de Paște?

Unde plecăm în vacanța de Paște?

Copiii au vacanță o lună întreagă în această primăvară, așa că soluțiile pentru timpul lor liber trebuie să vină cât mai repede! Varianta, atât pentru energia lor cât și pentru relaxarea ta, este CĂLĂTORIA.

 

În cadrul emisiunii FRESH ACCES, prezentată de Anisa Săndulache, Beniamin și Iosif Graur, Dragoș de la ”Călătorește cu Dragoș” a venit cu o listă care cuprinde destinații de neuitat. Mai mult decât atât, sunt destinații libere de restricțiile impuse de pandemia de COVID 19.

Sursa Mariott.com

În Republica Dominicană sau în Cancun poți merge chiar și fără să îți faci testul.

În majoritatea cazurilor, testul este cerut de țara de destinație, transportatorul trebuie să se supună restricțiilor de le destinație, așa că, dacă nu se cere testul, ai liber la plaja!

O altă variantă are în vedere Egiptul și este o opțiune cu un preț chiar redus. Începând cu 400 de euro poți beneficia de transport de la și la aeroport, de mâncare delicioasă și confort pe tărâmuri africane.

Dubai este o destinație în care te poți distra, fără restricții începând cu 620 de euro. Unde mai pui că pozele de aici sunt extrem de instagramabile. Toți prietenii vor dori să fie în locul tău.

În Maldive prețul pentru un sejur all inclusive începe de la 1650 de euro, dar nisipul extrem de fin, bronzul american și apa turcoaz îți vor încărca bateriile până… la următoarea vacanță.

Tips: Pentru Maldive, Dragoș îți recomandă să îți iei sejur all inclusive; altfel mâncarea te-ar putea lăsa fără economii.

Condițiile din vacanță sunt subiective, dar dacă vei călători prin o agenție de turism, aceasta poate fi un bun intermediar între tine și locația de cazare în caz de nemulțumiri și conflicte, astfel încât să primești cel mai mare confort pentru prețul plătit.

Vrei ceva bun și foarte ieftin, poate chiar gratis? Dragoș recomanda – la bunici!

Tu unde îți petreci vacanța de Paște?

Articol sponsorizat

Sourcea7tv

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ARTICOLE

A trăit 40 de zile doar cu apă!

Invitatul Alinei Ilioi Mureșan în platoul emisiunii ALĂTURI DE TINE, Vasile Nemeș propune o inovație în domeniul detoxifierii și al slăbitului: postul cu apă....

Când va începe anul școlar 2021-2022?

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a comunicat duminică, 11 aprilie, într-o postare pe Facebook, că anul școlar 2021 – 2022 va începe pe 13 septembrie....

Director general al OMS: „Pandemia este departe de a se încheia”

Confuzia, automulţumirea şi inconsecvența în combaterea COVID-19 fac ca pandemia să fie departe de a se încheia, deși ea ar putea fi pusă sub...

13 APRILIE ÎN ISTORIE

Pe 13 aprilie 1930 se năștea Sergiu Nicolaescu, regizor, scenarist, actor și, după 1989, politician român. Este de departe cel mai prolific și mai...

COMENTARII RECENTE

Catalin Ionete on Dumnezeu a murit!
kani on Pungă doriți?