joi, februarie 29, 2024
Acasă Editoriale Familie Unde plecăm în vacanța de Paște?

Unde plecăm în vacanța de Paște?

Copiii au vacanță o lună întreagă în această primăvară, așa că soluțiile pentru timpul lor liber trebuie să vină cât mai repede! Varianta, atât pentru energia lor cât și pentru relaxarea ta, este CĂLĂTORIA.

 

În cadrul emisiunii FRESH ACCES, prezentată de Anisa Săndulache, Beniamin și Iosif Graur, Dragoș de la ”Călătorește cu Dragoș” a venit cu o listă care cuprinde destinații de neuitat. Mai mult decât atât, sunt destinații libere de restricțiile impuse de pandemia de COVID 19.

Sursa Mariott.com

În Republica Dominicană sau în Cancun poți merge chiar și fără să îți faci testul.

În majoritatea cazurilor, testul este cerut de țara de destinație, transportatorul trebuie să se supună restricțiilor de le destinație, așa că, dacă nu se cere testul, ai liber la plaja!

O altă variantă are în vedere Egiptul și este o opțiune cu un preț chiar redus. Începând cu 400 de euro poți beneficia de transport de la și la aeroport, de mâncare delicioasă și confort pe tărâmuri africane.

Dubai este o destinație în care te poți distra, fără restricții începând cu 620 de euro. Unde mai pui că pozele de aici sunt extrem de instagramabile. Toți prietenii vor dori să fie în locul tău.

În Maldive prețul pentru un sejur all inclusive începe de la 1650 de euro, dar nisipul extrem de fin, bronzul american și apa turcoaz îți vor încărca bateriile până… la următoarea vacanță.

Tips: Pentru Maldive, Dragoș îți recomandă să îți iei sejur all inclusive; altfel mâncarea te-ar putea lăsa fără economii.

Condițiile din vacanță sunt subiective, dar dacă vei călători prin o agenție de turism, aceasta poate fi un bun intermediar între tine și locația de cazare în caz de nemulțumiri și conflicte, astfel încât să primești cel mai mare confort pentru prețul plătit.

Vrei ceva bun și foarte ieftin, poate chiar gratis? Dragoș recomanda – la bunici!

Tu unde îți petreci vacanța de Paște?

Articol sponsorizat

Sourcea7tv

ULTIMELE ARTICOLE

Care sunt cele mai noi tendințe în materie de baterii de cadă?

În universul designului de baie contemporan, bateria de cadă nu mai este doar un element care oferă funcționalitate, ci și o piesă centrală ce...

Noptierele Smart pot fi integrate in orice dormitor? Care sunt stilurile de design cele mai potrivite?

În căutarea unei combinații perfecte între utilitatea tradițională și inovația tehnologică, noptierele Smart își fac tot mai mult loc în dormitoarele moderne. Aceste piese...

Ce poți vizita în România la început de primăvară? Iată recomandările O Zi Cât o Vacanță

Excursiile de o zi sunt calea prin care te poți relaxa și prin care poți explora frumusețea României, chiar și atunci când timpul este...

Știai aceste lucruri despre generatoarele electrice?

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că trăim într-o epocă în care dependența de energie electrică este tot mai mare. Practic, toate...