vineri, decembrie 8, 2023
Acasă Editoriale Actualitate Un nou adversar republican își propune să candideze împotriva lui Donald Trump

Un nou adversar republican își propune să candideze împotriva lui Donald Trump

Alegerile prezidențiale din SUA vor avea loc în 2024. Deși suntem la 2 ani distanță, mai multe nume încep să capete contur, printre care fostul președinte Donald Trump și noul său contracandidat, Liz Cheney, din partidul republican. Aceasta a declarat că este important ca fostul președinte să nu mai ajungă la Biroul Oval.

 

„Lucrul cel mai important este de a proteja ţara de Donald Trump”, a susţinut ea în timpul unui interviu difuzat duminică pe postul ABC, anunţând că ea „va lua o decizie asupra (alegerilor din) 2024 puţin mai târziu”.

Deputata de 55 de ani co-prezidează comisia parlamentară de anchetă şi îl acuză pe miliardarul republican că s-a aflat în centrul unei „tentative de lovituri de stat”, în încercarea de a se menţine la putere după ce a pierdut în faţa lui Joe Biden.

„Un om atât de periculos ca Donald Trump nu mai poate în mod categoric să se întoarcă în Biroul Oval”, a declarat Liz Cheney, susţinând că Partidul Republican „nu ar putea supravieţui” unei noi învestituri a fostului magnat în domeniul imobiliar.

„Aceia dintre noi care cred în principiile şi idealurile republicane au responsabilitatea de a readuce partidul pe drumul cel bun”, a subliniat parlamentara, fiică a fostului vicepreşedinte al lui George W.Bush, Dick Cheney.

Donald Trump, care are în continuare o influenţă considerabilă în Partidul Republican, cochetează din ce în ce mai deschis cu ideea unei noi candidaturi, unele mass-media susţinând că aceasta ar putea fi anunţată până la sfârşitul acestei luni, mai scrie AFP.

ULTIMELE ARTICOLE

Evitarea conflictelor între părinți și copii

Evitarea conflictelor între părinți și copii. Relația de comunicare între părinte și copil nu este ferită de apariția și escadarea conflictelor. Poate părea exagerat,...

Ce spune Nicolae Ciucă despre relația cu președintele Klaus Iohannis?

Președintele Senatului, Nicoale Ciucă, a făcut declarații de zile mari, în exclusivitate, la A7TV. Liderul Partidului Național Liberal este convins că formațiunea pe care...

Vrei să vezi zăpadă? Trei destinații turistice în care poți merge!

Vrei să vezi zăpadă? Trei destinații turistice în care poți merge! Deși în România a apărut deja zăpada, unii se gândesc la iernile trecute, când...

Cât de greu este să crezi?

O Explorare a Credinței în Era Modernă Umanitatea în continuă evoluție, în care tehnologia avansată și progresele științifice deschid noi orizonturi, caută totuși răspuns la...