8.5 C
București
duminică, 3 iulie 2022
Acasă Editoriale Familie Uită de miturile despre apartamentele noi și alege Titan Sun Park 8! 

Uită de miturile despre apartamentele noi și alege Titan Sun Park 8! 

Bucureștiul s-a dezvoltat extrem de mult în ultimii 10 ani. S-au construit numeroase ansambluri rezidențiale în zonele limitrofe și tot mai multe persoane au preferat confortul oferit de acestea, în detrimentul blocurilor vechi.

Deși multe persoane spun ca un apartament într-un bloc vechi este mai avantajos, având în vedere că de multe ori necesită reparații serioase, iar prețurile pentru renovări au crescut foarte mult, s-ar putea ca la final, diferența între un apartament vechi renovat și unul nou să se reducă la doar câteva mii de euro.

Ca în cazul oricărui concept nou, în jurul ansamblurilor rezidențiale noi s-au țesut numeroase mituri. În continuare, vom dezbate câteva dintre acestea, astfel încât tu să poți lua cea mai bună decizie în legătură cu achiziționarea unui apartament.

Cel mai comun mit este cel legat de rezistența blocurilor. Probabil știi și tu că sunt foarte multe persoane care sunt că produsele fabricate în prezent nu mai sunt calitative și rezistente, indiferent dacă vorbim despre mici electronice, electrocasnice, autoturisme și altele.

Această concepție s-a extins și asupra blocurilor nou construite, deși nu există nicio dovadă că acestea nu sunt rezistente. Din contră: având în vedere că tehnologia evoluează pe zi ce trece și normele în construcții sunt mult mai riguroase decât în urmă cu 30-40 de ani spre exemplu, putem spune că blocurile noi perfect sigure. Orice problemă ar exista, poate fi descoperită în timpul procesului de construcție și rezolvată pe loc, așa că nu trebuie să îți faci probleme.

 

Al doilea cel mai popular mit este cel legat de prețuri. Așa cum spuneam și la început, multe persoane consideră că este mai avantajos să cumpere un apartament vechi, chiar dacă este vorba despre o diferență destul de mică de preț, spre exemplu 10000 sau 15000 euro. Cu toate că ai fi tentat să alegi apartamentul mai vechi, trebuie să iei în calcul și renovarea acestuia.

De obicei sunt scoase la vânzare apartament ce nu au mai fost renovate de foarte mulți ani, poate unele niciodată, în afară de câteva reparații.

Astfel, va trebui să adaugi la prețul inițial și materiale de construcții, dar și manopera. Să mai spunem despre timpul pe care îl pierzi până ce apartamentul va fi gata? Cel mai simplu este să alegi apartamente 2 camere noi Titan.

 

Nu putem să nu uităm și de mitul legat de vecini. Foarte multe persoane consideră că în apartamente noi se mută doar tineri care vor da petreceri în fiecare seară sau care nu țin cont de regulile de conviețuire la comun. Nimic mai neadevărat! Toate ansamblurile rezidențiale noi au reguli stricte în ceea ce privește traiul la comun și de foarte puține ori acestea sunt încălcate, iar consecințele nu întârzie să apară. În blocurile vechi, unde majoritatea vecinilor se cunosc foarte bine, câteodată regulile mai pot fi încălcate, însă în ansamblurile noi, cum este și complex rezidential Titan Sun Park 8, vei avea parte de liniște și de cele mai bune condiții de trai.

 

Așadar, dacă vrei să te muți la casă nouă, alege cu încredere un apartament nou și bucură-te de toate avantajele oferite!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
ULTIMELE ARTICOLE

În regiunea Moldovei, ploaia este chemată cu rugăciuni

„Când pământul crapă la propriu, ne întoarcem în genunchi… căci Dumnezeu este Cel care „𝖋𝖆𝖈𝖊 𝖘𝖆 𝖗𝖆𝖘𝖆𝖗𝖆 𝖘𝖔𝖆𝖗𝖊𝖑𝖊 𝕾𝖆𝖚 ş𝖎 𝖕𝖊𝖘𝖙𝖊 𝖈𝖊𝖎 𝖗𝖆𝖎, 𝖘𝖎...

Inspectorii ANSVSA au început controalele cu privire la calitatea alimentelor

Inspectorii care activează în cadrul “Comandamentului Sezon Estival 2022”, în prima săptămână de activitate, au verificat 200 de unități de alimentație publică și de...

Premierul Ciucă a declarat că SUA este cel mai apropiat aliat militar al României

Premierul a spus că speră că progresele făcute în cooperarea dintre cele două state se vor multiplica în anii următori şi că "parteneriatul Strategic...

Ministrul Mediului a anuțat că fiecare transport de deșeuri va fi verificat

Trasabilitatea deseurilor de ambalaje este insusirea unui sistem de a localiza si urmari traseul cronologic al unui deseu, identificand fiecare inregistrare a sa, de...