8.5 C
București
duminică, 14 august 2022
Acasă Editoriale Familie TURCIA, o țară pentru toate gusturile

TURCIA, o țară pentru toate gusturile

Turcia te așteaptă! Programează-ți o vacanță, în aceasta vară, pe site-ul http://www.cudragos.ro și bucură-te de un sejur, all inclusiv, cu preturi începând de la 500 de euro.

Turcia ia în calcul să renunțe la testele PCR pentru turiștii români, înainte de 1 iunie. Pe 17 mai se încheie lockdown-ul în Turcia, iar până la sfârşitul lunii se va decide pentru ce ţări se vor mai solicita, de la 1 iunie, teste PCR pentru turişti.

Românii, care au o situație bună din punctul de vedere al numărului cazurilor de COVID-19, cel mai probabil, nu vor mai avea nevoie de teste PCR, de la 1 iunie, pentru a intra în Turcia.

Dacă ești genul de persoana căreia îi place să stea toată vacanța pe șezlong, ori vrei să te întorci cu un bronz impecabil din concediu sau chiar dacă ești pasionat de aventură și vrei să cutreieri în lung și-n lat, Turcia ți se va potrivi perfect.

Turcia oferă o mare varietate de atracții pentru turiștii care o vizitează. De la cupolele și minaretele ce străpung cerul orașului Istanbul, până la ruinele romane care împânzesc coasta de vest și pe cea de sud, de la plajele din Antalya și stațiunile turistice de la Marea Mediterana, până la munții acoperiți de ceață din partea de est a Marii Negre.

Dacă, însă, ai fost deja și vrei să încerci și alte zone și culturi, Dragoș Verșeanu îți stă la dispoziție, pe site, cu oferte pentru Egipt, Grecia, Emiratele Arabe Unite și Spania.

Vacanța asta alege să te relaxezi în paradis!

Sourcea7tv

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.ULTIMELE ARTICOLE

Echipă de baschet botezată în râul Iordan

„Am deschis un drum acum. Cred că vor fi și alte echipe universitare care vor dori să vină și să susțină această competiție și...

”Biblioteca vie” merge în penitenciare

Organizatorii proiectului "Biblioteca vie", susțin ca urmăresc eliminarea stigmatizării față de persoanele incarcerate, prin această activitate. Acțiunea vine în continuarea proiectului eparhial „În temniță...

Primarul Capitalei a dezvăluit ce proiecte vor fi gata la finalul anului

Nicuşor Dan a menţionat că Grădina Cişmigiu este, „cumva”, „în aceeaşi situaţie cu Bucureştiul”.   „Are aceleaşi probleme de ani de zile şi de care nu...

Constanța va rămâne fără apă caldă două săptămâni

”Primăria Municipiului Constanța informează constănțenii racordați la sistemul municipal de termoficare că în această perioadă se află în faza de executare lucrări importante de...