joi, februarie 22, 2024
Acasă Editoriale Familie TURCIA, o țară pentru toate gusturile

TURCIA, o țară pentru toate gusturile

Turcia te așteaptă! Programează-ți o vacanță, în aceasta vară, pe site-ul http://www.cudragos.ro și bucură-te de un sejur, all inclusiv, cu preturi începând de la 500 de euro.

Turcia ia în calcul să renunțe la testele PCR pentru turiștii români, înainte de 1 iunie. Pe 17 mai se încheie lockdown-ul în Turcia, iar până la sfârşitul lunii se va decide pentru ce ţări se vor mai solicita, de la 1 iunie, teste PCR pentru turişti.

Românii, care au o situație bună din punctul de vedere al numărului cazurilor de COVID-19, cel mai probabil, nu vor mai avea nevoie de teste PCR, de la 1 iunie, pentru a intra în Turcia.

Dacă ești genul de persoana căreia îi place să stea toată vacanța pe șezlong, ori vrei să te întorci cu un bronz impecabil din concediu sau chiar dacă ești pasionat de aventură și vrei să cutreieri în lung și-n lat, Turcia ți se va potrivi perfect.

Turcia oferă o mare varietate de atracții pentru turiștii care o vizitează. De la cupolele și minaretele ce străpung cerul orașului Istanbul, până la ruinele romane care împânzesc coasta de vest și pe cea de sud, de la plajele din Antalya și stațiunile turistice de la Marea Mediterana, până la munții acoperiți de ceață din partea de est a Marii Negre.

Dacă, însă, ai fost deja și vrei să încerci și alte zone și culturi, Dragoș Verșeanu îți stă la dispoziție, pe site, cu oferte pentru Egipt, Grecia, Emiratele Arabe Unite și Spania.

Vacanța asta alege să te relaxezi în paradis!

Sourcea7tv

ULTIMELE ARTICOLE

Evită relațiile toxice

O relație de cuplu toxică este una în care există un model de comportament dăunător, abuziv sau manipulativ între parteneri. Aceasta poate include abuz...

Tehnici de îngrijire corectă a părului

Părul sănătos și strălucitor este un aspect important al cărții noastre de vizită și necesită o îngrijire adecvată pentru a rămâne în formă optimă. Mai...

Cum poți recunoaște AVC-ul? Primele semne!

Un accident vascular cerebral (AVC) poate fi o afecțiune gravă și este important să poți recunoaște semnele timpurii pentru a solicita imediat ajutor medical...

Valentine’s Day – o zi a iubirii, nu altă zi a violenței

Măsurând sintagmele populare spuse la nervi sau apăsat, bizare sau ciudate le includem în bagajul nostru verbal și comportamental: ,,Iubirea naște violență”? ,,Eu te-am...