luni, aprilie 15, 2024
Acasă Editoriale Stil de viață Trucuri de productivitate pentru acasă

Trucuri de productivitate pentru acasă

Trucuri de productivitate pentru acasă. De multe ori ne este greu să muncim de acasă având atât de multe posibilități care ne pot distrage atenția. Astfel productivitatea scade și nu reușim să ne ducem task-urile zilnice la bun sfârșit. Iată câteva trucuri care ne pot menține concentrarea.

Trucuri ce cresc productivitatea pentru cei care lucrează de acasă

Numărul 1

Pe primul loc în top se află stabilirea unui program clar și respectarea lui. Omiterea pauzelor mici sau a celei de masă poate avea un efect negativ asupra randamentului, contrar așteptărilor, deoarece nivelul de energie poate să scadă considerabil.

Specialiștii au atras atenția că în timp ce persoanele care participă la sondaje și studii enumeră, în general, lipsa navetei ca fiind cel mai mare avantaj al lucrului de acasă, faptul că nu există o zonă de lucru separată poate estompa granițele dintre muncă și distracție. Astfel, dacă este posibil, este recomandat ca spațiul de lucru să fie diferit față de cel pentru relaxare și somn.

Numărul 2

Un alt truc pentru creșterea productivității în cazul celor care lucrează de acasă este obținerea unor instrucțiuni clare cu privire la sarcini. Altfel, sarcinile dificile sau neclare pot ajunge să fie amânate.

Obținerea unor instrucțiuni clare referitoare la sarcinile de lucru ajută la evitarea amânărilor și întârzierilor. În plus, reduce nivelul de stres.

Numărul 3

O altă recomandare este referitoare la asigurarea că totul funcționează perfect înainte de a începe munca. Un studiu ce a fost făcut de cercetători din Berlin a concluzionat că ”un echipament tehnic suficient și funcțional, precum și un grad ridicat de autonomie sunt importante pentru o muncă sănătoasă și satisfăcută de acasă”.

ULTIMELE ARTICOLE

Coada calului – planta cu proprietăți uimitoare

Coada calului este o plantă medicinală cu numeroase proprietăți uimitoare. Este folosită de secole pentru tratarea diverselor afecțiuni precum infecțiile tractului urinar, calculii renali,...

Ce să faci dacă te întâlnești cu ursul?

Întâlnirea cu un urs în sălbăticie poate fi o experiență înfricoșătoare și periculoasă. Există câțiva pași pe care îi poți urma pentru a-ți crește...

Creștinii și frica de moarte

Frica de moarte a fost una dintre cele mai fundamentale temeri umane de-a lungul istoriei. Pentru mulți, credința religioasă a oferit un refugiu împotriva...

Case de marcat portabile potrivite pentru fiecare afacere

Vânzările și evidența fiscală a unei firme care desfășoară activități comerciale au nevoie de un suport tehnologic de calitate. Alegerea unei case de marcat...