8.5 C
București
miercuri, 30 noiembrie 2022
Acasă Emisiuni Alături de tine Trucuri care te vor face să strălucești în ziua nunții tale

Trucuri care te vor face să strălucești în ziua nunții tale

Ziua nunții este unul dintre cele mai importante momente din viața unei femei. Câte dintre noi știm care sunt metodele prin care ne putem alege rochia de vis, potrivită pentru corpul nostru, în așa fel încât să atragem toate privirile?

 

Am aflat aceste lucruri de la Lesley Katsel– ucraineanca ce deține o afacere de succes cu rochii de mireasă în România, care a fost invitată în platoul A7TV, pentru a oferi câteva sugestii viitoarelor mirese.

 

Care sunt primii pași în alegerea unei rochii de mireasă?

 

Lesley Katsel răspunde: “În primul rând, trebuie să ținem cont de stilul nunții, de locație și de decor. Nu poți să apari pe plajă cu o rochie de gală.

În al doilea rând, bugetul este un element foarte important în alegerea unei rochii, deoarece, poți avea un model în cap, fără să știi cât de costisitor este.

De reținut este faptul că nu neapărat ce este ieftin este și urât.

După toate evenimentele din ultimii trei ani, prețurile s-au mărit. Exact așa e și în cazul rochiilor de mireasă. Prețul mediu pentru achiziționarea unei rochii pe comandă variază între 3000 și 4500 de lei”

 

Cum știm ce rochie este potrivită pentru noi?

 

“În mod normal, când intrăm, în calitate de viitoare mirese, într-un magazin e necesar să probăm mai multe modele, de la stil prințesă la sirenă, pentru a vedea exact ce model ne avantajează.

După aceea, croitorul sau vânzătorul trebuie să afle lucruri despre noi: care este stilul nostru din viața cotidiană, care sunt elementele care ne definesc sau dacă dorim să adăugăm un plus personal rochiei”, spune Lesley.

 

Foarte important de știut este că rochiile și elementele se pot combina, în așa fel încât să iasă rochia mult visată, în funcție de dorințele și doleanțele noastre.

 

În final, Lesley Katsel sfătuiește viitoarele mirese:

“Fiți pline de curaj, puneți cât mai multe întrebări, veniți la noi, pentru că suntem acolo să vă ajutăm, fără teamă spuneți dorințele pe care le aveți, gândurile și mai ales, bugetul.

Comunicați-ne limitele voastre, deoarece, nu trebuie să încăpeți voi în rochia noastră, ci noi să facem rochia să încapă în viziunea voastră!”

 ULTIMELE ARTICOLE

Ce înseamnă dietă low carb?

Ce înseamnă dietă low carb? Este dieta o idee bună? Ea poate genera un stil de viață sănătos, nu doar prin a slăbi, ci...

Ceaiul de sunătoare ar putea fi inamicul depresiei

Ceaiul de sunătoare ar putea fi inamicul depresiei. Acesta ar avea proprietăți care ajută creierul să se relaxeze și să se calmeze, invitând la...

Mă părăsește dacă nu pot avea copii!

Mă amenință că mă părăsește pentru că nu pot avea copii! Ce pot să fac? Este o frază care din nefericire o auzim din ce...

Statistică îngrijorătoare pe piața sh auto din România

Statistică îngrijorătoare pe piața sh auto din România. 1 din 5 mașini au kilometrajul modificat, ceea ce confirmă anxietatea multor potențiali cumpărători. Sinceritatea nu...
[instagram-feed num=6 cols=6 showfollow=false]