8.5 C
București
marți, 4 octombrie 2022
Acasă Editoriale Actualitate Trei tramvaie, ce au costat 500.000 de euro, intră în circuit, în...

Trei tramvaie, ce au costat 500.000 de euro, intră în circuit, în București. Nu au aer condiționat!

Trei tramvaie bucureștene au fost modernizate și vor intra pe traseu începând de astăzi, vineri, 10 septembrie. Investiția a costat 500 de mii de euro.

 

Față de vechile tramvaie ruginite, insalubre, inaccesibile pentru persoanele, acestea vin cu ceva îmbunătățiri.

Celor trei trenuri, vechi de cel puțin 20 de ani, li s-au adăugat porturi USB pentru încărcarea telefoanelor, camere de supraveghere, scaune noi, dar și podea semi-coborâtă.

Dar dacă sperai că vara viitoare vei putea beneficia de aer condiționat în transportul de pe sinele bucureștene, ia-ți gândul!

Deși a costat 500 de mii de euro renovarea a 3 tramvaie, călătorii nu vor beneficia nici de această dată de aer condiționat deoarece structura nu ar fi rezistat la această modificare.

Tramvaiele vor circula pe linia 41 și vor avea culoarea verde ce sugerează ideea de transport ecologic.

Oricât de multe tramvaie ar recondiționa sau achiziționa primăria Capitalei, transportul din București nu se va apropia curând de transportul din alte capitale europene din cauza șinelor vechi care provoacă din ce în ce mai multe accidente în ultima vreme.

Reabilitarea acestora ar putea costa milioane de euro, iar oficialii de la primărie susțin ca nu sunt bani pentru asa ceva.

1 COMENTARIU

Comments are closed.


ULTIMELE ARTICOLE

Cum reușesc unele persoane să trăiască mai mult?

Cum reușesc unele persoane să trăiască mai mult? Este o întrebare care a provocat diverse discuții prin care s-a încercat o găsire a unei...

Distracția face o relație de căsătorie mai interesantă?

Distracția face o relație de căsătorie mai interesantă? Foarte multe cupluri de diferite vârste pierd pe parcursul anilor acea flacără a așa numitei distracții,...

Bolnavii de Alzheimer vor avea parte de un nou tratament

Bolnavii de Alzheimer vor avea parte de un nou tratament conform FDA. Boala Alzheimer este o patologie neurodegenerativă progresivă. Aceasta afectează gândirea coerentă, memoria și...

Mit sau adevăr – bebelușii poftesc?

Societatea din ziua de astăzi perpetuează ideea că bebelușii poftesc diverse alimente, mai ales în dreptul sugarilor. Este oare acest lucru un mit sau...