8.5 C
București
marți, 13 aprilie 2021
Acasă Editoriale Actualitate Cum poți avea o viață echilibrată

Cum poți avea o viață echilibrată

Trei elemente pentru o viață echilibrată dezvăluite de Andreea Marin la A7TV în cadrul emisiunii Business la Superlativ.

Surprize, surprize…

Prezentă în cadrul unei ediții speciale a emisiunii Business la Superlativ, Andreea Marin a vorbit deschis atât despre momentele de glorie din cariera sa, cât mai ales despre momentele de încercare la care viața a supus-o.

Parcursul profesional a fost dificil, fiind nevoită să facă naveta între București și Iași, în perioada în care era studentă la Facultatea de Informatică. Dar efortul a fost justificat pentru succesul ce avea să vină la scurt timp, când a trecut probele pentru emisiunea Surprize-Surprize, de care își amintește cu emoție și bucurie. Surprize-Surprize a fost programul social cu nuanțe de divertisment care a situat Televiziunea Naționala în topul celor mai urmărite programe.

A renunțat atunci când a rămas însărcinată. „Desi mentorul meu de pe atunci, Valeriu Lazarov, a insistat să continuăm proiectul, am zis că e momentul să mă retrag pentru a avea grijă de fetița mea. Astfel că, întreaga mea activitate profesională s-a reconfigurat. Am început să lucrez de acasă, fiica mea devenind o prioritate în viața mea, lucru care se întâmplă și în prezent.”

Trei elemente pentru o viață echilibrată

Andreea Marin a enumerat elementele pe care trebuie să le ai în vedere pentru a te bucura de o viață echilibrată.

1. Relația cu Dumnezeu și cu cei din jur

În ciuda momentelor grele, Andreea a reușit și reusește să zâmbească din tot sufletul și crede că viața își are echilibrul în lucruri simple, dar mai ales în credință. Lui Dumnezeu nu poți să nu-i mulțumești. El intervenit de multe ori în viața ei, simțind mâna Lui pe umăr.

Viața a lovit-o cumplit și, pe când avea doar nouă ani, Andreea Marin și-a pierdut mama, într-un accident tragic de mașina. De atunci, tatăl ei a fost sprijinul și principalul ei îndrumător. Este foarte important să ai o relație bună cu familia ta, să te sprjinească, să ai mentori. Dar, de asemenea, este important să înveți și de la alții, să le asculți poveștile de viață. Să nu te consideri atotștiutor. Toată viața înveți!

2. Valorile rămân valori tot timpul

Nu trebuie să mergi după cum bate vântul! Valorile rămân valori tot timpul! De asemenea, omul care are anumite valori, rămâne valoros mereu. Iată câteva dintre valorile pe care să le urmărești în viață:

  • Emoția. Aceasta este foarte importantă în tot ceea ce faci. Folosește-o, altfel riști să devii rece!
  • Respectul. Respectul naște respect! De aceea, este important să respecți pe toată lumea, indiferent de nivelul de educație.
  • Echilibrul. Nu te poți epuiza doar într-o singură direcție. Uneori trebuie să spui „Nu!” sau „Stop!”.

3. Motivație puternică

Pe lângă faptul că este ambasador UNICEF, Andreea Marin a susținut și susține numeroase evenimente sociale. Nu există „Nu se poate!” este motto-ul Andreei și numele celei mai noi campanii umanitare pe care o realizează în prezent.

Atunci când vrei să faci ceva trebuie să pleci cu o motivație puternică. În loc să te plângi că nu ai aceleași oportunități ca alții, caută mai degrabă soluții. Poate că soluția găsită inițial nu funcționează. Nu-i nimic! Caută alta și alta, până când ușa se va deschide. Trebuie să avem răbdare, creativitate și să deschidem acea ușă cu cheia potrivită. Nu există „Nu se poate”!

Interviul integral îl puteți urmări în cadrul emisiunii Business la Superlativ.

Articol realizat de Flori Stoian

Articolul precedentTest pentru depistarea SIDA
Articolul următorSelfie-ul ucide!
ULTIMELE ARTICOLE

A trăit 40 de zile doar cu apă!

Invitatul Alinei Ilioi Mureșan în platoul emisiunii ALĂTURI DE TINE, Vasile Nemeș propune o inovație în domeniul detoxifierii și al slăbitului: postul cu apă....

Când va începe anul școlar 2021-2022?

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a comunicat duminică, 11 aprilie, într-o postare pe Facebook, că anul școlar 2021 – 2022 va începe pe 13 septembrie....

Director general al OMS: „Pandemia este departe de a se încheia”

Confuzia, automulţumirea şi inconsecvența în combaterea COVID-19 fac ca pandemia să fie departe de a se încheia, deși ea ar putea fi pusă sub...

13 APRILIE ÎN ISTORIE

Pe 13 aprilie 1930 se năștea Sergiu Nicolaescu, regizor, scenarist, actor și, după 1989, politician român. Este de departe cel mai prolific și mai...

COMENTARII RECENTE

Catalin Ionete on Dumnezeu a murit!
kani on Pungă doriți?