8.5 C
București
miercuri, 30 noiembrie 2022
Acasă Emisiuni Business la superlativ The Clinique Beauty & Health și-a extins portofoliul

The Clinique Beauty & Health și-a extins portofoliul

The Clinique Beauty & Health și-a extins portofoliul!

Bogdan Apostu, cofondator al companiei The Clinique Beauty & Health și unul dintre cei mai apreciați impresari din fotbalul românesc, a fost invitat în emisiunea ”Business la superlativ” cu Flori Stoian. Acesta a vorbit nu doar despre extinderea portofoliului companiei și viitorul ei pe plan național, dar și despre un nou produs ce contribuie în extinderea ei.

Ce este și ce tip de tratamente pune în aplicare The Clinique Beauty & Health?

The Clinique Beauty & Health este cel mai nou loc din București pentru tratamente estetice cu tehnologii de ultimă generație. Iată câteva terapii pe care aceasta le aplică:

1. Ozonoterapie

Ozonoterapia este o metodă de tratament nemedicamentos ce folosește un amestec de oxigen și ozon (ozon medical), în vederea creșterii gradului de oxigenare a țesuturilor.

Cu o aplicabilitate extrem de versatilă, terapia cu ozon a devenit populară pentru tratarea diverselor afecțiuni, inclusiv în cazul terapiilor anticancer.  Astfel, ozonoterapia are beneficii în oftalmologie și ginecologie, patologie cutanată, sau în detoxifierea organismului. Efectele sale se datorează amestecului de oxigen-ozon care omoară celulele bolnave prin intermediul enzimelor.

Procedura de ozonoterapie nu necesită anestezie și nici sedare, iar pacientul îți poate continua activitatea fără a fi necesară perioadă de recuperare. Datorită faptului că ozonul are efect bactericid riscul de infectare dupa acest tip de procedură este nul.

Ozonul se poate administra pe cale injectabilă, sau se introduce în musculatura paravertebrală în cantități și concentrații atent determinate.

2. Terapia Intravenoasă

Terapiile intravenoase cu multivitamine reprezintă administarrea unor perfuzii care contin numeroase vitamin, minerale și micronutrienti, cu rol benefic asupra organismului.

Fiind injectate, acestea beneficiază de o absorbție mult mai bună, iar compușii sunt asimilati mai rapid, pentru o acțiune imediată.

3. Tratament pentru păr și scalp

Tratamentul cu Laser pentru Păr (Low Level Laser Therapy LLLT) este o procedură neinvazivă de ultimă generație, realizată cu ajutorul laserului.

Terapia cu laser are rezultate remarcabile, dovedite clinic, în tratarea calviției, a subțierii părului, ameliorând semnificativ afecțiuni ale scalpului, precum uscăciunea, mătreața, eczemele sau vitiligo.

În cadrul tratamentului, nonivaziv și nedureros, este sporită dimensiunea capilarelor de sub foliculi, stopând astfel căderea părului. Structura firului de păr va fi, de asemenea, reparată datoriă laserului, care stimulează țesuturile și crește activitatea celulară în zona scalpului.

În urma tratamentului sunt eliminate toxinele de la nivelul rădăcinii firului de păr, și se reduce inflamația din jurul foliculilor. Acest lucru le va permite foliculilor să asimileze substanțe nutritive importante pentru regenerarea, sănătatea și creșterea normală a firului de păr.

Tratament nonivaziv și nedureros care stopeaza căderea părului prin sporirea dimensiunii capilarelor de sub foliculi. Structura firului de păr va fi, de asemenea, reparată datoriă laserului, care stimulează țesuturile și crește activitatea celulară în zona scalpului.

4. Tratament enzimatic anti aging – DMK

Terapia cu enzime redă pielii vitalitatea și luminozitatea, și îmbunătățește vizibil starea acesteia. Cu ajutorul acestui tip de tratament se pot obține efecte similare liftingului neinvaziv, și este un aliat excelent împotriva urmelor lăsate de acnee sau soare.

Acest lucru este posibil datorită faptului că în timpul tratamentului enzimatic se îndepărtează celulele moarte ale pielii, care duc la apariția ridurilor fine, a pielii congestionate, sau la decolorare.

Enzimele sunt substanțe vii care ”lucrează” cu anumite minerale din organism pentru a forma un sistem natural de antioxidanți ce luptă împotriva radicalilor liberi corozivi. Cu ajutorul tratamentului enzimatic sunt stimulate procesele interne de regenerare ale pielii, care prelungesc viața celulelor, cu efecte vizibile benefice asupra pielii, care devine mai sănătoasă și mai luminoasă.

Pentru tratamentul enzimatic din cadrul clinicii noastre se utilizează produse DMK – singura companie din lume ce folosește enzime transfer-messenger.

Scuterele Astreea, noua linie de business a companiei The Clinique Beauty & Health

Scuterele electrice Astreea sunt noul concept al lui Bogdan Apostu care a povestit despre el în emisiunea ”Business la superlativ”:

”Am lansat acum o lună de zile un concept nou, inovator. Eu cred că acest concept va lua mare amploare la nivel național și nu doar. Este vorba de scutere electrice fabricate în România. Este singurul scuter electric fabricat vreodată în România și patentat tot aici.

Astreea One Scooter are o viteză de până la 25 de km la oră și autonomie de 30 de km. Cel care urmează să apară în ianuarie 2023, Astreea One Plus, va fi cel mai ieftin scuter electric raportat la calitatea pe care o are. Vorbesc despre 11 straturi de vopsea. Doar Ferrari mai folosește acest concept. Va atinge o viteză de 45 de km/h și o autonomie de până la 60 de km. Va fi înmatriculabil.”

Aici poți vedea întreaga emisiune:ULTIMELE ARTICOLE

Ce înseamnă dietă low carb?

Ce înseamnă dietă low carb? Este dieta o idee bună? Ea poate genera un stil de viață sănătos, nu doar prin a slăbi, ci...

Ceaiul de sunătoare ar putea fi inamicul depresiei

Ceaiul de sunătoare ar putea fi inamicul depresiei. Acesta ar avea proprietăți care ajută creierul să se relaxeze și să se calmeze, invitând la...

Mă părăsește dacă nu pot avea copii!

Mă amenință că mă părăsește pentru că nu pot avea copii! Ce pot să fac? Este o frază care din nefericire o auzim din ce...

Statistică îngrijorătoare pe piața sh auto din România

Statistică îngrijorătoare pe piața sh auto din România. 1 din 5 mașini au kilometrajul modificat, ceea ce confirmă anxietatea multor potențiali cumpărători. Sinceritatea nu...
[instagram-feed num=6 cols=6 showfollow=false]