joi, februarie 22, 2024
Acasă Emisiuni Mens Sana Terapia vampir, ideală pentru sezonul cald

Terapia vampir, ideală pentru sezonul cald

Sezonul cald nu este favorabil pentru orice procedură dermato-cosmetică, de aceea trebuie să avem mare grijă de pielea noastră și de ce tratamente îi aplicăm vara, mai ales că este anotimpul în care multe femei renunță la fondul de ten, dar vor o față strălucitoare!

Aspectul tipic al feței, după vacanța de vară, este de tip pătat și neomogen, cu senzația de piele aspră și uscată, cu accentuarea ridurilor fine și lipsa de tonus și vitalitate, porii sunt dilatați și proeminenți, la suprafața pielii, cu un aspect de tip ”coajă de portocală”.

Dezvoltarea fără precedent, din punct de vedere tehnologic, atât la nivelul tehnologiilor laser cât și a produselor de îngrijire și protecție a pielii, permit o abordare holistică, completă și complexă, personalizată și individualizată, modulată și adaptată permanent!

Sursa YouTube

”Terapia vampir este una dintre cele mai sigure terapii pentru că se face cu propriul nostru sânge.

Persoanele care vor să-şi folosească propriile resurse de regenerare, fără risc de alergie sau de a face infecţii, pentru obţinerea unor rezultate cât mai naturale şi cu menţinerea proprietăţilor de elasticitate, fermitate şi strălucire a pielii pe termen lung pot beneficia de o astfel de terapie.

Este indicată tuturor celor care își doresc o luminozitate, o elasticitate a pielii, strălucire, fermitate sau o reducere a ridurilor fine, dar și persoanelor care au cicatrici – post-acneice sau de la accidente.

Nu este recomandată persoanelor însărcinate sau care alăptează sau dacă sunt persoane care au boli autoimune”, este de părere medicul Irina Cudritchi, prezentă în emisiune ”Mens Sana”

Tenul acneic, de asemenea, presupune o îngrijire suplimentară pe timp de vară. Persoanele cu acnee ar trebui să evite expunerea la soare când urmează tratamente cu antibiotice, acestea pot sensibiliza pielea.

Multe produse folosite topic, cum ar fi derivații de vitamina A și hidroxiacizii, au același efect, cauzând iritații sau pete pigmentare, motiv pentru care se recomanda utilizarea lor seara.

Peelingurile chimice agresive trebuie evitate.

Dermatologul va ajusta dozele medicamentelor în timpul verii sau în perioada vacantei, în funcție de severitatea și stadiul acneei, de nevoile pacienților și de fototip.

Sourcea7tv

ULTIMELE ARTICOLE

Evită relațiile toxice

O relație de cuplu toxică este una în care există un model de comportament dăunător, abuziv sau manipulativ între parteneri. Aceasta poate include abuz...

Tehnici de îngrijire corectă a părului

Părul sănătos și strălucitor este un aspect important al cărții noastre de vizită și necesită o îngrijire adecvată pentru a rămâne în formă optimă. Mai...

Cum poți recunoaște AVC-ul? Primele semne!

Un accident vascular cerebral (AVC) poate fi o afecțiune gravă și este important să poți recunoaște semnele timpurii pentru a solicita imediat ajutor medical...

Valentine’s Day – o zi a iubirii, nu altă zi a violenței

Măsurând sintagmele populare spuse la nervi sau apăsat, bizare sau ciudate le includem în bagajul nostru verbal și comportamental: ,,Iubirea naște violență”? ,,Eu te-am...