8.5 C
București
duminică, 5 decembrie 2021
Acasă Emisiuni Mens Sana Tehnologia modernă de masaj pentru menținerea fermității pielii: ZIONIC

Tehnologia modernă de masaj pentru menținerea fermității pielii: ZIONIC

Întotdeauna ne-am dorit să aflăm secretul frumuseții veșnice și a unui corp de invidiat. Aparatele din saloanele de estetică fac minuni datorită tehnologiei moderne. Aceasta ne aduce în ajutor aparatură care înlesnește pierderea grăsimii din anumite zone ale corpului.

 

Zionic este un produs inovativ care combină două tehnologii într-un singur aparat: masajul activ rotațional profund cu o radiofrecvență de intensitate mare.

Este un tratament bazat pe frecvență monopolară, ceea ce face să încălzească țesutul în profunzime pentru redarea fermității pielii, combinat cu un masaj mecanic foarte soft, astfel încât să ajute la propagarea acestei călduri”, ne-a precizat trainerul în estetică, Claudia Augustin.

Este folosit pentru reducerea grăsimii localizate și ca tratament anti-celulitic localizat pentru abdomen, coapse, șolduri, spate, fese, brațe, ca tratament de relaxare a mușchilor spatelui și ca tratament destinat circulației sângelui pentru picioare.

Produsul are numeroase beneficii, precum accelerarea producției de colagen și elastină, reducerea țesutului adipos, activarea circulației sângelui și creșterea cantității de nutrienți și oxigen.

Mai multe detalii despre cum funcționează tratamentul de remodelare corporală aflați accesând link-ul emisiunii „MENS SANA”, cu Consuela Bălașa:

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


ULTIMELE ARTICOLE

4 DECEMBRIE ÎN ISTORIE

La 19 decembrie 2019, Adunarea Generală a ONU a adoptat rezoluţia 74/245, care a desemnat data de 4 decembrie drept Ziua Internaţională a Băncilor...

Magda Coman: ”Căutăm prietenie cu autoritățile”

În fiecare an, data de 3 decembrie marchează Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități, eveniment organizat de Organizația Națiunilor Unite, începând cu anul 1992,...

Despre delegarea într-o companie și cum poate aceasta să fie eficientă pentru ambele părți

Pentru ca un business să fie prosper, atât angajatorul cât și angajatul au nevoie de o sincronizare cât mai reușită cu privire la responsabilitățile...

3 DECEMBRIE ÎN ISTORIE

Marcată, anual, la 3 decembrie, Ziua internaţională a persoanelor cu dizabilităţi ("International Day of People with Disability") are scopul de a promova şi implementa...