8.5 C
București
luni, 27 martie 2023
Acasă Emisiuni Mens Sana Tehnologia modernă de masaj pentru menținerea fermității pielii: ZIONIC

Tehnologia modernă de masaj pentru menținerea fermității pielii: ZIONIC

Întotdeauna ne-am dorit să aflăm secretul frumuseții veșnice și a unui corp de invidiat. Aparatele din saloanele de estetică fac minuni datorită tehnologiei moderne. Aceasta ne aduce în ajutor aparatură care înlesnește pierderea grăsimii din anumite zone ale corpului.

 

Zionic este un produs inovativ care combină două tehnologii într-un singur aparat: masajul activ rotațional profund cu o radiofrecvență de intensitate mare.

Este un tratament bazat pe frecvență monopolară, ceea ce face să încălzească țesutul în profunzime pentru redarea fermității pielii, combinat cu un masaj mecanic foarte soft, astfel încât să ajute la propagarea acestei călduri”, ne-a precizat trainerul în estetică, Claudia Augustin.

Este folosit pentru reducerea grăsimii localizate și ca tratament anti-celulitic localizat pentru abdomen, coapse, șolduri, spate, fese, brațe, ca tratament de relaxare a mușchilor spatelui și ca tratament destinat circulației sângelui pentru picioare.

Produsul are numeroase beneficii, precum accelerarea producției de colagen și elastină, reducerea țesutului adipos, activarea circulației sângelui și creșterea cantității de nutrienți și oxigen.

Mai multe detalii despre cum funcționează tratamentul de remodelare corporală aflați accesând link-ul emisiunii „MENS SANA”, cu Consuela Bălașa:

 

 

ULTIMELE ARTICOLE

De ce am fost înșelat de partener?

De ce am fost înșelat de partener? De ce apare un astfel de eveniment? Infidelitatea este cel mai  frecvent motiv pentru care oamenii vin...

De ce apare mătreața la bărbați?

De ce apare mătreața la bărbați? Și cum poate fi prevenită aceasta? Mătreața reprezintă o problemă des întâlnită în rândul bărbaților și, cu toate...

Când iubirea nu ține cont de boală

Când iubirea nu ține cont de boală. El este bolnav de hemofilie de când e mic. Situație ce îi afectează viața în multe aspecte....

Bisericile protestante întâmpină noi dificultăți

Bisericile protestante întâmpină noi dificultăți. Din ce în ce mai multe denominațiuni nu pot să mai formeze grupe mici de studiu a Bibliei. Deși...