8.5 C
București
duminică, 3 iulie 2022
Acasă Emisiuni Mens Sana Tehnologia modernă de masaj pentru menținerea fermității pielii: ZIONIC

Tehnologia modernă de masaj pentru menținerea fermității pielii: ZIONIC

Întotdeauna ne-am dorit să aflăm secretul frumuseții veșnice și a unui corp de invidiat. Aparatele din saloanele de estetică fac minuni datorită tehnologiei moderne. Aceasta ne aduce în ajutor aparatură care înlesnește pierderea grăsimii din anumite zone ale corpului.

 

Zionic este un produs inovativ care combină două tehnologii într-un singur aparat: masajul activ rotațional profund cu o radiofrecvență de intensitate mare.

Este un tratament bazat pe frecvență monopolară, ceea ce face să încălzească țesutul în profunzime pentru redarea fermității pielii, combinat cu un masaj mecanic foarte soft, astfel încât să ajute la propagarea acestei călduri”, ne-a precizat trainerul în estetică, Claudia Augustin.

Este folosit pentru reducerea grăsimii localizate și ca tratament anti-celulitic localizat pentru abdomen, coapse, șolduri, spate, fese, brațe, ca tratament de relaxare a mușchilor spatelui și ca tratament destinat circulației sângelui pentru picioare.

Produsul are numeroase beneficii, precum accelerarea producției de colagen și elastină, reducerea țesutului adipos, activarea circulației sângelui și creșterea cantității de nutrienți și oxigen.

Mai multe detalii despre cum funcționează tratamentul de remodelare corporală aflați accesând link-ul emisiunii „MENS SANA”, cu Consuela Bălașa:

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
ULTIMELE ARTICOLE

În regiunea Moldovei, ploaia este chemată cu rugăciuni

„Când pământul crapă la propriu, ne întoarcem în genunchi… căci Dumnezeu este Cel care „𝖋𝖆𝖈𝖊 𝖘𝖆 𝖗𝖆𝖘𝖆𝖗𝖆 𝖘𝖔𝖆𝖗𝖊𝖑𝖊 𝕾𝖆𝖚 ş𝖎 𝖕𝖊𝖘𝖙𝖊 𝖈𝖊𝖎 𝖗𝖆𝖎, 𝖘𝖎...

Inspectorii ANSVSA au început controalele cu privire la calitatea alimentelor

Inspectorii care activează în cadrul “Comandamentului Sezon Estival 2022”, în prima săptămână de activitate, au verificat 200 de unități de alimentație publică și de...

Premierul Ciucă a declarat că SUA este cel mai apropiat aliat militar al României

Premierul a spus că speră că progresele făcute în cooperarea dintre cele două state se vor multiplica în anii următori şi că "parteneriatul Strategic...

Ministrul Mediului a anuțat că fiecare transport de deșeuri va fi verificat

Trasabilitatea deseurilor de ambalaje este insusirea unui sistem de a localiza si urmari traseul cronologic al unui deseu, identificand fiecare inregistrare a sa, de...