Tânărul cu vocea de aur

0
250

Tânărul cu vocea de aur care a reușit să strângă milioane de vizionări pe platforma TikTok. El se numește Dănuț Drăgan, iar vocea sa a făcut înconjurul României în mediul online, unde a avut parte de un succes neașteptat. Care este secretul succesului său?

Succesul înseamnă doar bani?

Este foarte larg răspândită ideea măsurării succesului cu unitatea de măsură a valorilor materiale și a influenței. Adevărul este că succesul propriu trebuie să și-l definească fiecare dintre noi și să nu fie standardul impus de părinți, de parteneri de viață, de vedete sau de rețelele de socializare. Pentru unii succesul poate însemnă să conducă un Maybach, pentru alții este să aibă un yacht, în timp ce pentru o alta categorie, succesul poate consta în oferirea de ajutor mai multor generații de copii pentru a deveni olimpici, a face performanță sau pentru a-și urma visurile. Nu este nimic greșit să asociezi reușita în viață cu posibilitatea de a avea o mașină de lux, atâta timp cât acest lucru este ce iți dorești cu adevărat, nu doar ce își doresc alții pentru tine.

Succesul conform DEX

Primire bună, favorabilă, cu răsunet, pe care o face publicul unei opere literare, unui spectacol etc.
A avea succes = a reuși într-o acțiune, a obține un rezultat bun; a avea noroc.
A dori sau a ura (cuiva) succes = a-i dori (cuiva) noroc într-o întreprindere.
Cu succes = cu rezultate bune, foarte bine.

Tânărul cu vocea de aur. Care este secretul succesului său?

În emisiunea ”Matinal A7” cu Iosif și Beni Graur, Dănuț Drăgan împărtășește povestea sa de succes:

”Unul dintre cei mai buni prieteni ai mei mă tot bătea la cap să postez pe TikTok pentru că sunt mulți care făceau acest lucru. Totodată aș putea fi apreciat pentru cum cânt. Am postat până la urmă după ce s-a rugat de mine câteva luni. Primele clipuri nu au fost wow încât să facă sute de mii de vizionări. Dar am fost perseverent. Două luni mai mult de 10 mii de vizionări nu cred că făceam. Și apoi am postat un clip într-o zi tot așa cum cântam cu chitara la mine în dormitor care a depășit acest prag. Apoi am postat următoarele zile și la fel audiența a crescut.”

Aici poți viziona întreaga emisiune: