SURPRIZE DE SĂRBĂTORI! (IV) – A7TV – Trăiește viitorul!

Continuăm să vă prezentăm câteva din subiectele emisiunilor din următoarea perioadă. Sperăm ca acestea să ajungă la inimile voastre și să petreceți clipe minunate alături de noi.

COMORILE ÎNȚELEPCIUNII cu Narcisa Ispas – o ediție specială

  • 28 decembrie – ”La COMORILE ÎNȚELEPCIUNII vorbim despre Sfârșitul păcatului și un nou început, așa, ca de sfârșit de an. Pastorul Valentin Sandu ne aduce speranță pentru anul care vine – “Un an necunoscut alături de un Dumnezeu cunoscut”- după care Emil Meștereagă, Adrian Jurj, Laurențiu Andrioaie și Cornel Dărvășan ne deschid Sfânta Scriptură pentru a ne stârni inimile în anticiparea a ceea ce Dumnezeu pregătește pentru sufletul credincios. Nu ratați o ediție luminoasă și încurajatoare în pragul anului 2020! Matinalul spiritual sâmbătă de la ora 10:00 numai la A7tv cu Narcisa Ispas.”

 

DIN CĂRȚILE LUMII – cu Evelina Bévis și Cornel Dărvășan – o ediție specială

  • 27 decembrie – Ce înseamnă “să nu iei în deșert Numele Domnului”?
    ❓Cine mijlocește între noi și Dumnezeu?
    ❓De ce ar merita să ajungă în Rai un om care se retrage din viața socială?

 

Rămâneți alături de noi și de A7TV.

Emisiunile A7TV pot fi urmărite în SUA și Canada prin rețeaua de IPTV Global Connect Network, pe rețelele de socializare Facebook și YouTube, în pagina de LIVE a site-ului www.a7tv.ro și începând din această toamnă, pe rețelele de cablu din România.

 

Distribuie articol:
Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *