SURPRIZE DE SĂRBĂTORI! (III) – A7TV – Trăiește viitorul!

Continuăm să vă prezentăm câteva din subiectele emisiunilor din următoarea perioadă. Sperăm ca acestea să ajungă la inimile voastre și să petreceți clipe minunate alături de noi.

ALĂTURI DE TINE cu Alina Ilioi Mureșan – patru ediții speciale

  •  23 decembrie – Vă prezentăm diferite rețete pentru masa de Crăciun, cu doamna bucătar -Liliana și Fabien Bévis, colegul nostru de la Matin A7. Gătim în emisiune, apoi degustam.

  • 24 decembrie – Povești de Crăciun – în care telespectatorii ne spun care este Crăciunul lor preferat, iar noi citim Povești de Crăciun alături de Andra Samson

  • 25 decembrie – Vă prezentăm o emisiune despre fapte bune și de caritate, cu prințul Mihai de Laufenburg si Ghiocel Bontaș de la Fundația So.Si.Se.Sa

  • 26 decembrie – V-am pregătit o ediție despre adopții, invitată Sarah Jones, o femeie care a adoptat 7 copii.

 

 

E CU CÂNTEC cu Ramona Dărvășan – o ediție specială

  • 27 decembrie – În platoul emisiunii este invitată familia Ciurdaș. Andrei și Camelia cântă de câțiva ani muzică creștină. De curând au și un copil mult dorit și așteptat.

Rămâneți alături de noi și de A7TV.

Emisiunile A7TV pot fi urmărite în SUA și Canada prin rețeaua de IPTV Global Connect Network, pe rețelele de socializare Facebook și YouTube, în pagina de LIVE a site-ului www.a7tv.ro și începând din această toamnă, pe rețelele de cablu din România.

Distribuie articol:
Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *