8.5 C
București
marți, 17 mai 2022
Acasă Editoriale Actualitate SURPRIZE DE SĂRBĂTORI! (II)

SURPRIZE DE SĂRBĂTORI! (II)

Așa cum promis, vă prezentăm câteva din subiectele emisiunilor din următoarea perioadă. Sperăm ca acestea să fie surse de interes și inspirație pentru dumneavoastră.

Spune-mi CUM! cu Antonia Fudulu – o ediție specială

  • 29 Decembrie – ”O avem ca invitată pe  Adelina Toncean, femeia care a înfiat un copil bolnav despre care toată lumea îi spunea că va muri. Și așa a fost. La doua săptămâni după înmormântare a înfiat încă un copil cu aceeași malformație și, în prezent, este perfect sănătos.
    Adelina este Președintele Asociației Blondie și are grijă ca orice copil bolnav și abandonat în spital sa fie iubit și protejat prin bunăvoința voluntarilor care nu sunt deloc puțini. În prezent peste 10.000 de români sunt înscriși pentru a oferi protecție copiilor abandonați în spitale și alte câteva mii pe lista de așteptare.”

 

SMART LIFE cu Flori Stoian – două ediții speciale

  • 22 Decembrie (prima parte)  și 29 Decembrie (partea a doua) – ”Petrecem sărbătorile de iarnă cu turtă dulce, cozonac, tort, împodobim platoul A7TV și vă prezentăm ținute elegante! Invitatele noastre – Alina Dulămescu, Izabela Maria, Alina Gavrilă și Adina Filculescu.”

BUSINESS LA SUPERLATIV cu Flori Stoian – o ediție specială

  • 26 Decembrie – ”Gala Premiilor Business la Superlativ. Sunt invitate antreprenoarele: Bianca Tudor, Ioana Arsenie, Loredana Costina, Ana Roșca, Diana Stîngă, Andra Raluca Tăutu și Daniela Nicolaiciuc.”

 

Rămâneți alături de noi și de A7TV.

Emisiunile A7TV pot fi urmărite în SUA și Canada prin rețeaua de IPTV Global Connect Network, pe rețelele de socializare Facebook și YouTube, în pagina de LIVE a site-ului www.a7tv.ro și începând din această toamnă, pe rețelele de cablu din România.

Articolul precedent17 DECEMBRIE ÎN ISTORIE
Articolul următor18 DECEMBRIE ÎN ISTORIE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
ULTIMELE ARTICOLE

Val de sinucideri în România. Ce se întâmplă?

În România, foarte mulți adulți tineri, dar și copii au ales varianta de a-și pune capăt vieții, iar motivele par a fi inexplicabile. Suicidul...

Florin Cîțu a pledat pentru menținerea Codului fiscal în forma actuală

Președintele PSD Marcel Ciolacu a declarat, luni, că ar trebui luate, până la 1 iunie, mai multe măsuri fiscale, astfel încât bugetul de stat...

Mircea Geoană: ”Încurajăm această fortificare semnificativă a flancului estic”

Războiul din Ucraina continuă cu pierderi de ambele părți, iar îngrijorările cu privire la extinderea acestuia există și cresc odată cu continuarea amenințărilor din...

Sportivii de performanță, risc mai mare de îmbolnăvire?

În timpul fiecărui joc de fotbal jucătorii aleargă, în medie, 9,65 km. Mai mult, fotbalul este un sport care a fost inventat în China,...