miercuri, iulie 17, 2024
Acasă Editoriale Actualitate SURPRIZE DE SĂRBĂTORI! (II)

SURPRIZE DE SĂRBĂTORI! (II)

Așa cum promis, vă prezentăm câteva din subiectele emisiunilor din următoarea perioadă. Sperăm ca acestea să fie surse de interes și inspirație pentru dumneavoastră.

Spune-mi CUM! cu Antonia Fudulu – o ediție specială

  • 29 Decembrie – ”O avem ca invitată pe  Adelina Toncean, femeia care a înfiat un copil bolnav despre care toată lumea îi spunea că va muri. Și așa a fost. La doua săptămâni după înmormântare a înfiat încă un copil cu aceeași malformație și, în prezent, este perfect sănătos.
    Adelina este Președintele Asociației Blondie și are grijă ca orice copil bolnav și abandonat în spital sa fie iubit și protejat prin bunăvoința voluntarilor care nu sunt deloc puțini. În prezent peste 10.000 de români sunt înscriși pentru a oferi protecție copiilor abandonați în spitale și alte câteva mii pe lista de așteptare.”

 

SMART LIFE cu Flori Stoian – două ediții speciale

  • 22 Decembrie (prima parte)  și 29 Decembrie (partea a doua) – ”Petrecem sărbătorile de iarnă cu turtă dulce, cozonac, tort, împodobim platoul A7TV și vă prezentăm ținute elegante! Invitatele noastre – Alina Dulămescu, Izabela Maria, Alina Gavrilă și Adina Filculescu.”

BUSINESS LA SUPERLATIV cu Flori Stoian – o ediție specială

  • 26 Decembrie – ”Gala Premiilor Business la Superlativ. Sunt invitate antreprenoarele: Bianca Tudor, Ioana Arsenie, Loredana Costina, Ana Roșca, Diana Stîngă, Andra Raluca Tăutu și Daniela Nicolaiciuc.”

 

Rămâneți alături de noi și de A7TV.

Emisiunile A7TV pot fi urmărite în SUA și Canada prin rețeaua de IPTV Global Connect Network, pe rețelele de socializare Facebook și YouTube, în pagina de LIVE a site-ului www.a7tv.ro și începând din această toamnă, pe rețelele de cablu din România.

Articolul precedent17 DECEMBRIE ÎN ISTORIE
Articolul următor18 DECEMBRIE ÎN ISTORIE

ULTIMELE ARTICOLE

Importanța educației emoționale în școli

Educația emoțională, adesea denumită și inteligență emoțională, se referă la capacitatea de a recunoaște, înțelege și gestiona propriile emoții și de a recunoaște și...

Nu e niciodată prea târziu să înveți ceva nou

Învățarea este un proces continuu care nu ar trebui să se oprească niciodată, indiferent de vârstă. Fie că e vorba de dezvoltarea unor noi...

Medicii neonatologi și importanța lor crucială în viața noastră

Medicii neonatologi joacă un rol esențial în îngrijirea celor mai vulnerabili pacienți: nou-născuții, în special cei prematuri sau cu probleme medicale complexe. Expertiza lor...

Cele mai importante versete din Biblie pe care să le memorezi

Selectarea celor mai importante versete din Biblie este subiectivă și poate varia în funcție de interpretare și context. Însă, iată câteva dintre versetele considerate...