”Sunt recunoscătoare pentru că pot mânca trei mese pe zi” – A7TV – Trăiește viitorul!

Cristina Zarioiu, invitata Alinei Ilioi Mureșan este o persoană introvertită căreia îi este greu să se descrie în doar câteva cuvinte, așa cum singură mărturisea într-un blog. Cristina scrie pentru fericirea pe care o are atunci când povestește despre locurile minunate prin care a colindat, despre evenimentele la care a luat parte, ori despre oamenii pe care i-a întâlnit. Prima sa carte, ”Indecizii” a fost scrisa într-o perioadă de căutări, fiind o carte despre generația 25-30 de ani.
La 30 de ani, Cristina a plecat în America. Își dorea să-și serbeze ziua în Las Vegas. Nu a reușit la 30 de ani, ci câteva luni mai târziu. Când s-a întors din SUA, a avut niște probleme medicale. În același an a plecat în Africa, iar călătoria aceea a transformat-o. A trăit acolo fiecare moment, iar lucrul acesta a ajutat-o și a învațat-o multe lecții. Cea mai importanta lecție a fost lecția recunoștinței. A fost impresionată de o fetiță cu care s-a împrietenit și care i-a spus că este recunoscătoare pentru faptul că are posibilitatea să aibă trei mese pe zi. Vecinii aveau doar două. Așa a luat naștere cea de-a doua sa carte – ”Astăzi a fost o zi bună”.
Cristinei îi place să trăiască mai mult la condițional, despică firul în patru și se încăpățânează să găsească răspuns la orice „de ce”

Mai multe despre Cristina Zarioiu, dar și de ce este important să înveți lecția recunoștinței, aflați urmărind emisiunea ALĂTURI DE TINE cu Alina Ilioi Mureșan.

Distribuie articol:
Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *