vineri, decembrie 1, 2023
Acasă Emisiuni Vieți Schimbate Strălucește în vremuri întunecate!

Strălucește în vremuri întunecate!

Războiul ce adâncește întunericul

La 24 februarie 2022, Rusia a invadat Ucraina, marcând o escaladare abruptă a războiului ruso-ucrainean, care începuse în 2014. Invazia a provocat criza de refugiați cu cea mai rapidă creștere din Europa de la cel de-al Doilea Război Mondial încoace, cu un număr estimat de 8 milioane de persoane strămutate în interiorul țării până la sfârșitul lunii mai, precum și cu 7,7 milioane de ucraineni care au fugit din țară până la 25 octombrie 2022. Invazia a provocat, de asemenea, penurie de alimente la nivel mondial.

Criza economică sporește întunericul

Cătălin Drulă, președintele interimar al USR, face o predicție sumbră și spune că România se îndreaptă cu mare viteză spre o catastrofă, având o coaliție a falimentului la butoane.

România se îndreaptă „cu toată viteza către o catastrofă”, iar coaliţia de guvernare este „una a falimentului la butoane”, a declarat preşedintele USR, deputatul Cătălin Drulă.

„Ne îndreptăm cu toată viteza către o catastrofă, avem o coaliţie a falimentului la butoane, iar rezultatele le văd în fiecare zi românii prin indicatori simpli – inflaţie record, creştere necontrolată a preţurilor, îndatorare criminală, creşterea cheltuielilor statului, rate mai mari, îngrăşarea clientelei de partid şi sărăcirea românilor.”

Strălucește în vremuri întunecate!

În emisiunea ”Vieți schimbate”, prezentatorul Ionică Herlea explică care este rostul fiecărui om pe această planetă:

”Trebuie să înțelegem că noi avem un rost în lumea aceasta și am fost aici aduși de Dumnezeu cu un scop. Trebuie să strălucim, să aducem lumină. Să aducem fericire și speranță în jurul nostru și să trăim viața cu folos. Ce trece dincolo de viața aceasta într-adevăr nu are niciun rost să cauți să controlezi. Pentru că nu poți controla. Toate aceste lucruri sunt controlate de Dumnezeu.”

Pentru a viziona întreaga emisiune, dă click aici:

ULTIMELE ARTICOLE

Cum ne protejăm datele pe internet?

Cum ne protejăm datele pe internet? Mai mulți băieți adolescenți din SUA au început să folosească inteligența artificială pentru a crea fotografii deepfake nud...

Sfaturi pentru când călătorești peste hotare

Sfaturi pentru când călătorești peste hotare. Unul dintre cele mai frumoase orașe ale Europei, Barcelona, se confruntă cu probleme mari din cauza infracționalității care...

Cum să citești oamenii ca pe o carte?

Suntem cu toții fascinați de acele persoane care par să aibă o conexiune instantanee cu alții, reușind să înțeleagă și să sesizeze ceea ce...

Cum să avem o relație de cuplu sănătoasă?

Cum să avem o relație de cuplu sănătoasă? Ceea ce avem toți în comun sunt nevoia de a fi iubiți și suferința pe care...