luni, aprilie 15, 2024
Acasă Emisiuni Business la superlativ Stiluri de amenajare în design interior

Stiluri de amenajare în design interior

Despre stiluri de amenajare în design interior. Orice tip de locuință poate fi amenajată după gustul fiecărei persoane. Și fiecare persoană are un stil propriu pe care dorește să îl adopte atât în garderoba sa cât și în design-ul căminului.

Ce este design-ul interior?

Designul de interior este modul creativ în care este compartimentat, utilat și decorat un spațiu interior. Designerii de interior folosesc materiale, texturi și culori, în baza unor reguli și principii de design. Pentru a crea spații care sunt confortabile și plăcute, în aceeași măsură.

Un design interior reușit nu poate fi realizat decât de un expert în domeniu. Care ori a urmat cursuri sau a făcut o facultate de profil. Acesta va studia spațiul pe care îl are la dispoziție și va încerca să alinieze dorințele proprietarului cu ce poate fi realizat efectiv. În același timp încercând să se încadreze în bugetul pe care îl are la dispoziție. Designerul de interior va supraveghea, de asemenea, și munca echipelor de execuție. Astfel încât proiectul să fie respectat în cele mai mici detalii.

Proiectul poate porni de la zero sau poate include elemente deja existente în spațiul respectiv, de la cele arhitecturale, la finisaje sau anumite obiecte de mobilier pe care proprietarul dorește să le păstreze.

Despre Arkia Creative Home

Arkia Creative Home este o companie ce oferă servicii de arhitectură, design interior, asistență tehnică și consultanță încă din anul 1999. Suntem pregătiți întotdeauna pentru un nou proiect care să ne testeze limitele creative.

Misiunea Arkia Creative Home este de a crea pentru clienți, dar și împreună cu ei, un spațiu în care să se poată visa, lucra, în care să se poată juca, dar care să le ofere, pe lângă confort, mai multă fericire.

Arkia este locul unde ancorezi pentru a-ți găsi resursele și colaboratorii potriviți, pregătiți să ducă la bun sfârșit călătoria propusă.Înțelegem unicitatea clientului și dezvoltăm un proiect unic, bazat pe preferințele sale și bugetul alocat.

Cu ajutorul esteticii, modelăm culorile și formele în entități care să aducă încântare și să răspundă funcționalității propuse.

Suntem alături de client pe toată perioada de cercetare, conceptualizare, proiectare, bugetare și până la finalizarea implementării proiectului.

Stiluri de amenajare în design interior și legătura cu stilul vestimentar

În emisiunea ”Business la superlativ” cu realizatoarea Flori Stoian, invitata Andra Raluca Tăutu, cofondatoarea Arkia Creative Home, vorbește despre această legătură:

”Există o legătură, mai ales când vine vorba de culori și de accesorii. Întotdeaunda stilurile vestimentare s-au regăsit în anumite obiecte de design. Este o artă care se întrepătrunde uneori. Am avut foarte mulți ani în anii anteriori de dinainte de pandemie în care stilul minimalist era pe primele pagini. Odată cu pandemia, cu momentul în care s-a constatat că totuși acasă ar trebui să petrecem niște timp și să ne simțim și comod, să avem și cinematograf, sală de gimnastică, să ne și răsfățăm acasă. Astfel a apărut o tendință a maximalismului în care s-au adunat foarte multe lucruri în casă. În acest moment suntem într-o etapă în care avem multe lucruri în casă, dar mai facem puțină curățenie.”

1 COMENTARIU

Comments are closed.

ULTIMELE ARTICOLE

Coada calului – planta cu proprietăți uimitoare

Coada calului este o plantă medicinală cu numeroase proprietăți uimitoare. Este folosită de secole pentru tratarea diverselor afecțiuni precum infecțiile tractului urinar, calculii renali,...

Ce să faci dacă te întâlnești cu ursul?

Întâlnirea cu un urs în sălbăticie poate fi o experiență înfricoșătoare și periculoasă. Există câțiva pași pe care îi poți urma pentru a-ți crește...

Creștinii și frica de moarte

Frica de moarte a fost una dintre cele mai fundamentale temeri umane de-a lungul istoriei. Pentru mulți, credința religioasă a oferit un refugiu împotriva...

Case de marcat portabile potrivite pentru fiecare afacere

Vânzările și evidența fiscală a unei firme care desfășoară activități comerciale au nevoie de un suport tehnologic de calitate. Alegerea unei case de marcat...