8.5 C
București
marți, 29 noiembrie 2022
Acasă Editoriale Stil de viață Stilul preferat pentru baia ta

Stilul preferat pentru baia ta

Baia este o cameră foarte importantă din locuința ta. De aceea trebuie să acorzi destul de multă atenție pentru amenajarea acesteia. În mod inconștient, majoritatea oamenilor nu acordă atenție amenajării băii deoarece nu o consider o camera atât de importantă, dar ar trebui să se gândească la unele dimineţi care sunt atât de mohorâte şi au nevoie de elemente care să îţi aducă zâmbetul pe buze.

După cum bine știi, dacă îți începi ziua bine, vei avea parte de o zi la fel de bună precum dimineața pe care ai avut-o. Să nu crezi că o culoare potrivită pentru mobilier va schimba situaţia integral, există mai multe aspecte pe care trebuie să le iei în considerare pentru ca baia ta să fie amenajată într-un mod corect și eficient.

Amenajarea băii în funcție de stilul pe care ți-l dorești

Cum îţi poţi amenaja  băile în stil modern?

Băile în stil modern sunt definite de un grad sporit de confort, dar și de un aspect încântător ce te ajută foarte mult să te relaxezi. Acest stil este caracterizat de prezența unui mobilier ce este generos în depozitare, corpurile sanitare sunt realizate în general din marmură lucioasă și sunt dotate cu căzi de baie freestanding de calitate. De asemenea robinetii sunt realizați din elemente metalice.

Cum îți vei amenaja baia în stil clasic?

O baie în stil clasic este caracterizată de multă eleganță, are multiple elemente ce țin de funcționalitate, dar vei regăsi și elemente ce fac parte doar din decor, fără o utilizare anume,însă astfel de elemente reușesc să întregească stilul clasic. Elementele aparte stilului sunt oglinzile de dimensiuni mari, un sistem de iluminare puternic și pardoseală cu un design deosebit. Oglinzile de dimensiuni mari sunt de asemenea un sprijin pentru a crea ideea unei încăperi mai mari. Stilul clasic poate fi acompania la fel de bine de cabine de duş, dar și de căzi, ambele obiecte sanitare fiind potrivite decorului.

Stilul vintage este preferatul tău?

Trebuie să afli următoarele, băile amenajate în stil vintage sunt foarte apreciate pentru atmosfera magică pe care o au, te introduc într-un basm atunci când pătrunzi în ele. Așadar o lume de basm este tot ce ai nevoie pentru a-ți da o stare cât mai bună atunci când ai nevoie. Deși există multe idei de a crea un design vintage, trebuie să te raportezi și la specificațiile ce definesc acest stil. De această dată mobilierul trebuie să fie realizat obligatoriu din lemn, dar care să aibă un aspect învechit. Cada va trebui să fie una rotundă sau ovală, iar chiuveta va fi cu picior. Elementele de decor trebuie să ajute la imitarea trecerii timpului pentru că acesta este elementul definitoriu pentru acest stil. De asemenea oglinda trebuie să fie una mare, cu o ramă care să aibă de asemenea un stil învechit.

Cum îți vei amenaja baia în stilul romantic?

O baie într-un stil romantic te duce cu gândul la o atmosferă plăcută, caldă, ce va avea un mobilier de o calitate superioară.  Corpurile sanitare ar trebuie să fie confecționate din ceramică, iar mobilierul trebuie să fie realizat din lemn. În general stilul romantic se apropie de cel vintage. Pentru a diferenția stilurile vei pune neapărat accent pe decor.

Mult spor în amenajare!ULTIMELE ARTICOLE

Ce înseamnă dietă low carb?

Ce înseamnă dietă low carb? Este dieta o idee bună? Ea poate genera un stil de viață sănătos, nu doar prin a slăbi, ci...

Ceaiul de sunătoare ar putea fi inamicul depresiei

Ceaiul de sunătoare ar putea fi inamicul depresiei. Acesta ar avea proprietăți care ajută creierul să se relaxeze și să se calmeze, invitând la...

Mă părăsește dacă nu pot avea copii!

Mă amenință că mă părăsește pentru că nu pot avea copii! Ce pot să fac? Este o frază care din nefericire o auzim din ce...

Statistică îngrijorătoare pe piața sh auto din România

Statistică îngrijorătoare pe piața sh auto din România. 1 din 5 mașini au kilometrajul modificat, ceea ce confirmă anxietatea multor potențiali cumpărători. Sinceritatea nu...
[instagram-feed num=6 cols=6 showfollow=false]