miercuri, februarie 28, 2024
Acasă Emisiuni Din culise Spune-mi CUM!: Ștefan Mandachi, dezvăluiri în premieră

Spune-mi CUM!: Ștefan Mandachi, dezvăluiri în premieră

Ștefan Mandachi a devenit popular după intervenția sa din 2019 când a construi un metru de autostradă în speranța că autoritățile vor prelua, ulterior, ștafeta. Puterea exemplului, din nefericire, nu a funcționat. Lucrurile nu s-au mișcat în direcția dorită, însă Mandachi a rămas în sufletele românilor, iar faptele lui au continuat să impresioneze.

 

https://www.a7tv.ro/stefan-madachi-omul-care-ajuta-eroii-zilelor-noastre/

Care sunt lucrurile mai puțin cunoscute din viața lui Ștefan?

Pe lângă activitatea patronală și de antreprenoriat – dezvoltarea francizei autohtone cu cincizeci și cinci de restaurante deschise în ianuarie 2020 – Ștefan-Valentin Mandachi este de profesie avocat și a regizat un scurtmetraj în anul 2017 aparținând genului dramă/comedie ”The Little Truth”.

Mandachi a demonstrat, prin accesele lui de compasiune, că este o persoană sensibilă, însă acest fapt a fost confirmat și de destăinuirea cu privire la moartea mamei lui – eveniment care l-a afectat profund.

Femeia care le-a dat viață lui Mandachi și fratelui său geamăn a decedat la doar 58 de ani. El descrie relația cu mama ca fiind specială, legătura dintre cei doi fiind una puternică.

Sursa Wowbiz

Lui Mandachi nu îi captează atenția evenimentele somptuoase și nici bunurile materiale de lux, acesta mărturisind că cel mai de preț obiect din viața sa este un caiet intitulat ”caietul cu visuri” despre care puteți afla mai multe duminică, 28 februarie, în cadrul emisiunii Spune-mi CUM! realizată și prezentată de Antonia Fudulu.

Pentru că nu îi este ușor să treacă peste momentele grele din viața personală, Ștefan Mandachi a vizitat – în scop terapeutic – Bosnia și Herțegovina și Auschwitz pentru a asimila energia locurilor unde alții au suferit înaintea lui. El caută vindecare și răspunsuri la aceste dureri colective care și-au lăsat amprenta în timp.

Ce altceva a mai construit Mandachi?

Stefan s-a întors recent din Africa unde a construit o… fântână! Antreprenorul român, născut la Călărași, are multe povești interesante de spus, așadar nu ratați duminică – 28 februarie – emisiunea ”Spune-mi cum”, realizată și prezentată de Antonia Fudulu pe A7TV – acum pe cablu în toată țara.

Dacă nu ne găsiți din prima, activați căutarea automată apoi salvați postul la favorite pentru a urmări emisiuni realizate cu suflet!

ULTIMELE ARTICOLE

Care sunt cele mai noi tendințe în materie de baterii de cadă?

În universul designului de baie contemporan, bateria de cadă nu mai este doar un element care oferă funcționalitate, ci și o piesă centrală ce...

Noptierele Smart pot fi integrate in orice dormitor? Care sunt stilurile de design cele mai potrivite?

În căutarea unei combinații perfecte între utilitatea tradițională și inovația tehnologică, noptierele Smart își fac tot mai mult loc în dormitoarele moderne. Aceste piese...

Ce poți vizita în România la început de primăvară? Iată recomandările O Zi Cât o Vacanță

Excursiile de o zi sunt calea prin care te poți relaxa și prin care poți explora frumusețea României, chiar și atunci când timpul este...

Știai aceste lucruri despre generatoarele electrice?

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că trăim într-o epocă în care dependența de energie electrică este tot mai mare. Practic, toate...