8.5 C
București
luni, 8 martie 2021
Acasă Articole Din culise Spune-mi CUM!: Ștefan Mandachi, dezvăluiri în premieră

Spune-mi CUM!: Ștefan Mandachi, dezvăluiri în premieră

Ștefan Mandachi a devenit popular după intervenția sa din 2019 când a construi un metru de autostradă în speranța că autoritățile vor prelua, ulterior, ștafeta. Puterea exemplului, din nefericire, nu a funcționat. Lucrurile nu s-au mișcat în direcția dorită, însă Mandachi a rămas în sufletele românilor, iar faptele lui au continuat să impresioneze.

 

https://www.a7tv.ro/stefan-madachi-omul-care-ajuta-eroii-zilelor-noastre/

Care sunt lucrurile mai puțin cunoscute din viața lui Ștefan?

Pe lângă activitatea patronală și de antreprenoriat – dezvoltarea francizei autohtone cu cincizeci și cinci de restaurante deschise în ianuarie 2020 – Ștefan-Valentin Mandachi este de profesie avocat și a regizat un scurtmetraj în anul 2017 aparținând genului dramă/comedie ”The Little Truth”.

Mandachi a demonstrat, prin accesele lui de compasiune, că este o persoană sensibilă, însă acest fapt a fost confirmat și de destăinuirea cu privire la moartea mamei lui – eveniment care l-a afectat profund.

Femeia care le-a dat viață lui Mandachi și fratelui său geamăn a decedat la doar 58 de ani. El descrie relația cu mama ca fiind specială, legătura dintre cei doi fiind una puternică.

Sursa Wowbiz

Lui Mandachi nu îi captează atenția evenimentele somptuoase și nici bunurile materiale de lux, acesta mărturisind că cel mai de preț obiect din viața sa este un caiet intitulat ”caietul cu visuri” despre care puteți afla mai multe duminică, 28 februarie, în cadrul emisiunii Spune-mi CUM! realizată și prezentată de Antonia Fudulu.

Pentru că nu îi este ușor să treacă peste momentele grele din viața personală, Ștefan Mandachi a vizitat – în scop terapeutic – Bosnia și Herțegovina și Auschwitz pentru a asimila energia locurilor unde alții au suferit înaintea lui. El caută vindecare și răspunsuri la aceste dureri colective care și-au lăsat amprenta în timp.

Ce altceva a mai construit Mandachi?

Stefan s-a întors recent din Africa unde a construit o… fântână! Antreprenorul român, născut la Călărași, are multe povești interesante de spus, așadar nu ratați duminică – 28 februarie – emisiunea ”Spune-mi cum”, realizată și prezentată de Antonia Fudulu pe A7TV – acum pe cablu în toată țara.

Dacă nu ne găsiți din prima, activați căutarea automată apoi salvați postul la favorite pentru a urmări emisiuni realizate cu suflet!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ARTICOLE

BUCURIA IUBIRII

BUCURIA IUBIRII - așa poate fi sintetizată atmosfera din familia Ilie, o familie iubitoare de Dumnezeu, de oameni și de muzică.   Încă din adolescență, Nuțica...

Hotărâre CMBSU: Închiderea restaurantelor în București

Comitetul Municipiului București pentru Situații de Urgență (CMBSU) a adoptat astăzi noi restricții în București, întrucât Capitala a intrat în scenariul roșu după ce...

Aeroportul Otopeni, dotat cu un sistem automat pentru verificarea documentelor

Un sistem automat pentru verificarea documentelor de călătorie a fost implementat în aeroportul Henri Coandă. Sistemul de tip ABC (Automated Border Control) permite autorităților...

Cum să fii numărul 1? O afacere românească transmisă din tată-n fiu

Farmec este o companie românească care “lucrează în slujba frumuseții”, fiind în prezent lider în rândul producătorilor de cosmetice din România. Produsele sale se...

COMENTARII RECENTE

Catalin Ionete on Dumnezeu a murit!
kani on Pungă doriți?