vineri, decembrie 1, 2023
Acasă Editoriale Familie Situație șocantă în India unde un pastor acuză poliția de persecuție

Situație șocantă în India unde un pastor acuză poliția de persecuție

Pastorul a povestit modul în care poliția s-a purtat cu el și cu alții după ce s-au adunat să se roage și să postească pentru bolnavi.

 

„În timp ce ne rugam, au venit polițiști. Au oprit întâlnirea și au început să ne amenințe”, a spus acesta. ”În acel moment mi-am dat seama că timpul nostru de persecuție a venit.”

El a spus că poliția le-a confiscat Bibliile și le-a cerut să se îndrepte către secția locală. Acolo situația s-a înrăutățit, grupul a fost bătut și torturat.

Shekhar a fost grav rănit, iar timpanele i-au fost sparte. O dată ce Shekhar a fost eliberat, polițiștii i-au cerut să plece din oraș sau va fi arestat din nou.

Polițiștii ar fi intimidat și proprietarul casei în care locuia, forțându-l pe el și familia lui să fugă.

În ciuda suferinței, el a declarat că „Va sluji lui Dumnezeu până la ultima sa suflare…, chiar dacă trebuie să sufere mult sau puțin, chiar dacă trebuie să-și dea viața pentru Dumnezeu”, a mai precizat acesta.

ULTIMELE ARTICOLE

Cum ne protejăm datele pe internet?

Cum ne protejăm datele pe internet? Mai mulți băieți adolescenți din SUA au început să folosească inteligența artificială pentru a crea fotografii deepfake nud...

Sfaturi pentru când călătorești peste hotare

Sfaturi pentru când călătorești peste hotare. Unul dintre cele mai frumoase orașe ale Europei, Barcelona, se confruntă cu probleme mari din cauza infracționalității care...

Cum să citești oamenii ca pe o carte?

Suntem cu toții fascinați de acele persoane care par să aibă o conexiune instantanee cu alții, reușind să înțeleagă și să sesizeze ceea ce...

Cum să avem o relație de cuplu sănătoasă?

Cum să avem o relație de cuplu sănătoasă? Ceea ce avem toți în comun sunt nevoia de a fi iubiți și suferința pe care...