joi, februarie 22, 2024
Acasă Editoriale Actualitate Simona Halep, prezentă pe lista celor mai influenți tineri

Simona Halep, prezentă pe lista celor mai influenți tineri

Sportiva Simona Halep este prezentă pe lista Forbes a celor mai influenți oameni sub 30 de ani din Europa.

Revista americană a scris că românca a ajuns una dintre cele mai cunoscute personalități din tenis, dar a remarcat și interesul acesteia pentru afaceri imobiliare, amintind de investițiile sale în hoteluri.

În topul Forbes, care cuprinde 300 de personalități din 32 de țări, se regăsește și Greta Thunberg, tânăra activistă de 17 ani din Suedia a cărei campanie ecologistă s-a răspândit pe tot globul.

Cea mai tânără persoană din clasament are doar 11 ani – este vorba despre Sky Brown, care a luat medalia de bronz la campionatul mondial de skateboard de anul trecut și are 500 de mii de urmăritori pe Instagram.

Din cei 300 de tineri „vizionari” selectați de Forbes, 64 la sută sunt fondatori sau cofondatori ai unor companii, cele mai multe în domeniul tehnologiei.

În medie, laureații lucrează 62 de ore pe săptămână, adică aproape 9 ore în fiecare zi, de luni până duminică.

Londra, Paris, Stockholm și Berlin sunt orașele care au cei mai mulți dintre tinerii din topul Forbes, iar Elon Musk este cel mai dorit mentor pentru tinerii din top.

Forbes este o editură americană, cunoscută în special pentru revista cu același nume, publicată o dată la două săptămâni.

Publicația este binecunoscută pentru listele pe care le întocmește anual: Forbes 400 — lista celor mai bogați americani, Forbes Global 2000 — lista celor mai mari companii din lume și Lista miliardarilor — lista celor mai bogați 100 de oameni ai planetei.

Compania Forbes a fost înființată în anul 1917 de către B. C. Forbes, aflat la conducere până la moartea sa, în anul 1954.

În continuare, Forbes a rămas o afacere de familie, evaluată în anul 2006 la 1 miliard de dolari americani, a cărei venituri din publicitate erau evaluate la 250 de milioane de dolari anual.

Competitorii principali sunt revistele Fortune, de asemenea publicată o dată la două săptămâni și care publică anual liste similare, BusinessWeek și The Economist.

Revista a avut în anul 2005 un tiraj mediu de 894.886 de exemplare.

Tematica principală a revistei sunt afacerile, banii, oamenii de afaceri, liderii din spatele companiilor, etc.

ULTIMELE ARTICOLE

Evită relațiile toxice

O relație de cuplu toxică este una în care există un model de comportament dăunător, abuziv sau manipulativ între parteneri. Aceasta poate include abuz...

Tehnici de îngrijire corectă a părului

Părul sănătos și strălucitor este un aspect important al cărții noastre de vizită și necesită o îngrijire adecvată pentru a rămâne în formă optimă. Mai...

Cum poți recunoaște AVC-ul? Primele semne!

Un accident vascular cerebral (AVC) poate fi o afecțiune gravă și este important să poți recunoaște semnele timpurii pentru a solicita imediat ajutor medical...

Valentine’s Day – o zi a iubirii, nu altă zi a violenței

Măsurând sintagmele populare spuse la nervi sau apăsat, bizare sau ciudate le includem în bagajul nostru verbal și comportamental: ,,Iubirea naște violență”? ,,Eu te-am...