8.5 C
București
duminică, 14 august 2022
Acasă Business EXCLUSIV! Simon Maurer: ”Am investit 4 milioane de euro în cercetare medicală”

EXCLUSIV! Simon Maurer: ”Am investit 4 milioane de euro în cercetare medicală”

A visat să construiască o societate mai bună și cu acest crez a devenit unul dintre cei mai cunoscuți antreprenori din România! La 16 ani părăsește România și pleacă în Germania, în căutarea unui vis. 22 de ani mai târziu se întoarce și pune bazele companiei MAURER IMOBILIARE, devenind ”constructorul de visuri”.

 

Luni seara ați avut ocazia să-l cunoașteți pe Simon Maurer, căci despre el este vorba, omul din spatele postului de televiziune A7TV și totodată fondator al companiei MAURER IMOBILIARE.

https://www.a7tv.ro/maurer-panoramic-cluj-in-topul-proiectelor-de-zgarie-nori-din-romania/

În cadrul Ediției Speciale realizată și prezentată de Flori Stoian, SIMON MAURER a vorbit despre determinare, curaj, ambiție și rezistență, calitățile necesare unui antreprenor de succes, toate acestea fiind îmbinate cu simplitate și credință.

 

Foto Horia Bodeanu

 

Povestea de succes a lui Simon Maurer a plecat de la un vis

După 22 de ani petrecuți în Germania a ales să se întoarcă acasă și să-și transforme visul în realitate: “Mi-a fost foarte dor de România, iar visul meu cel mai mare era să combin revenirea în România cu o existență, adică să creez ceva, am vrut să îmbin utilul cu plăcutul”

 

Foto Horia Bodeanu

 

Succesul, în viziunea lui Simon Maurer, este un drum și nu o destinație. Scopul principial al companiei MAURER IMOBILIARE este orientarea către client, adică identificarea nevoilor consumatorilor reprezintă obiectivul general, ca mai apoi produsele sale să aducă un plus valoare în viețile oamenilor.

De asemenea, compania Maurer Imobiliare pune accent pe latura umană și nu pe CV-uri, ci mai degrabă alege oameni cu dorință de a se dezvolta și a învăța.

Simon Maurer este singurul antreprenor din România care face apel la marketingul emoțional, iar leadershipul și comunicarea sunt cele mai importante elemente din succesul companiei sale.

El definește liderul astfel: “Un lider trebuie să stea în slujba oamenilor și a companiei. Să fie dispus să sacrifice foarte multe și să aibă compasiune față de cei pe care îi conduce”

https://www.a7tv.ro/cand-toti-se-opresc-tu-poti-merge-mai-departe/

În ce domenii mai investește Simon Maurer?

În ultimul an, Maurer a investit 4 milioane de Euro în cercetare și a semnat protocoale la nivel global în domeniul medicinei alternative, cu implicații venind din partea unor universități din Australia și Anglia.

Natura produselor are deocamdată caracter confidențial, dar Simon Maurer a dezvăluit că există soluții pentru boli auto-imune, inclusiv pentru boli rezistente la antibiotice.

Cum reușește ”antreprenorul în serie”, Simon Maurer, să se dedice tuturor proiectelor?

”Am încredere în oameni”, la care adaugă faptul că gestionarea timpului și o dietă echilibrată fac diferența.

Maurer deține un restaurant vegan în Brașov – care, înainte de pandemie, era centru de sănătate.

Simon Maurer vorbește despre lansarea internațională a aplicației ”Good App” care facilitează depistarea profesioniștilor în funcție de zona unde se află utilizatorul.

”Good App” a fost deja lansată în România, iar peste 2 luni va fi lansată și în Anglia și Germania.

Despre marketingul emoțional pe care îl promovează, acesta afirmă: “Dacă ești bogat emoțional atunci poți să devii un lider desăvârșit pentru că atunci poți să pui interesele companiei pe prim-plan”

Se spune că eșecul este primul pas spre succes, iar antreprenorul confirmă acest fapt: “Cu toate eșecurile pe care le-am avut am învățat să le ofer încredere oamenilor și să învăț din greșeli. Eu nu sunt perfect! Eu sunt asumat, nu caut scuze pentru greșelile făcute ci caut soluții pentru rezolvarea problemelor”

Într-o lume în care ne-am obișnuit să ne închidem în propria vizuină chiar și în familie, constructorul de vise a găsit rezolvarea pentru acestă problemă prin inovație și calitate aducând conceptul ROOMINNOVATION pe piața imobiliară din România.

 

Foto Horia Bodeanu

 

”Fiecare afacere trebuie să satisfacă o nevoie a omului”

Omul de afaceri consideră că Banca i-a fost partener atunci când și-a asumat riscul de a pune pe picioare o afacere în România.

”Eram pregătit să mă întorc în Germania”, spune acesta, dar nu a făcut-o, cu toate că avea la ce să se întoarcă acolo.

Proiectele private din România încă sunt îngropate în birocrație excesivă.

”Pe mine mă depășește sistemul acesta. Noi nu suntem politicieni, ei au rolul lor, dar ar fi optim să existe consilieri pe partea de privat. Ca dezvoltator, mă văd precum un dușman al autorităților. Ar trebui să fim parteneri având scopul comun de a aduce valoare orașelor și de a crește economia țării”, declară Simon Maurer, exemplificând procesul de investiție și piedicile puse de stat.

În 15 ani, afacerea Maurer a crescut cu mai mare viteză decât unele afaceri de familie cu tradiție de peste 30 de ani.

Întrebat care este secretul său, invitatul Ediției Speciale a mărturisit că adaptarea este un proces esențial în lumea afacerilor.

Sursa Horia Bodeanu

 

Tot în cadrul acestei emisii, Simon ne-a dezvăluit care sunt principalele calități care îl fac pe un om să devină antreprenor de succes: “Este foarte important să fii rezistent, perseverent, serios muncitor și să ai credință”

“Vă spuneam că eu pun accentul pe inteligența emoțională, iar asta m-a determinat să merg pe un drum mai atipic, am ales plata direct la administrație, în detrimentul plății online, pentru că, în momentul în care cineva vine să plătească în mod fizic, ai prilejul să simți bucuriile sau nemulțumirile clientului și să cauți alternative la aceste probleme”, menționează antreprenorul.

Despre A7TV ne spune că a plecat de la ideea de a aduce un concept inedit pe piața media, în condițiile în care restul televiziunilor au multă încărcătură negativă.

Supranumit ”constructorul de visuri”, Simon Maurer încheie interviul cu o confesiune care îi dovedește franchețea: ”Noi nu livrăm doar locuințe, ci vindem un stil de viață.”

Mai multe detalii despre marketingul emoțional, drumul spre succes și antreprenoriat puteți afla accesând link-ul de mai jos:

Sourcea7tv

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.ULTIMELE ARTICOLE

ANM a emis Cod galben de ploi puternice pentru aproape toată țara!

Codul galben intră în vigoare azi la ora 12:00 și este valabil până luni la ora 22:00. La munte, în Oltenia, Muntenia, Moldova, zona...

Reacțiile demnitarilor români cu privire la victoriile lui David Popovici

David Popovici, copilul de aur al natației Române, a cucerit, la doar 17 ani, sâmbătă aceasta, medalia de aur în proba de 100 m...

Ministrul Digitalizări simte că România apreciază educația sa la fel de mult ca America

Studiile la universități din SUA, precum Stanford și Harvard, sunt un impediment în politica românească, a declarat ministrul Digitalizării, Sebastian Burduja.   Sebastian Burduja a devenit...

Echipă de baschet botezată în râul Iordan

„Am deschis un drum acum. Cred că vor fi și alte echipe universitare care vor dori să vină și să susțină această competiție și...