Și-a vândut pantofii pentru a-și cumpăra un atlas de anatomie! – A7TV – Trăiește viitorul!

Este supranumit şi „Îngerul Copiilor“ de către părinţii care şi-au văzut copiii salvaţi de mâinile sale, medicul Cătălin Cîrstoveanu, şeful secţiei de Terapie Intensivă Nou Născuţi de la Spitalul „Marie Curie” din Capitală, considerată cea mai modernă din sud-estul Europei, este unul dintre cei mai apreciaţi doctori din România. Domnul doctor a fost prezent in platourile emisiunii ȘTIREA CE BUNĂ cu Cornel Dărăvășan și a avut amabilitatea de a ne povesti despre momentele dramatice pe care le traiește un chirurg în lumea neonatologiei.
A dus, de-a lungul anilor, peste 300 de copii la spitale și clinici din străinătate pentru a avea parte de cel mai bun tratament.
Medicul Cătălin Cîrstoveanu a reuşit să construiască secţia de Terapie Intensivă Nou Născuţi de la Spitalul „Marie Curie” din bani veniţi de la mai multe companii private.
Cătălin Cîrstoveanu este doctor Magna Cum Laude în Ştiinţe Medicale, a fost „Visiting Doctor” în mai multe centre medicale internaţionale de prestigiu din Europa şi America şi are numeroase specializări la activ.

„Cel mai greu lucru este să vedem copii pe lista de așteptare…”

Despre toate acestea, dar și multe altele, aflați urmărind emisiunea ȘTIREA CEA BUNĂ cu Cornel Dărăvășan.

Distribuie articol:
Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *