joi, iulie 18, 2024
Acasă Editoriale Actualitate ServiFy - game changer-ul pentru service-urile auto și antreprenori

ServiFy – game changer-ul pentru service-urile auto și antreprenori

Lansată recent de Dragoș Stan, un tânăr antreprenor pasionat de tehnologie, invitatul colegei noastre Flori Stoian în platoul emisiunii BUSINESS LA SUPERLATIV, aplicația ServiFy promite să fie un adevărat game changer pentru service-urile și antreprenorii de pe piața locală.

 

Dragos Stan are 26 ani și de când se știe a fost pasionat de calculatoare și mașini.

La 14 ani a făcut primul site pentru o firmă care vindea echipamente pentru motociclete.

Atunci au fost și primii bani pe care i-a câștigat și totodată momentul în care și-a dat seama că își dorește să fie antreprenor. Începând din acel moment, Dragoș a lucrat ca și freelancer și a realizat website-uri pentru mai multe firme.

La 21 ani a preluat un service auto în pragul falimentului, service la care a lucrat ca și IT-ist, part-time, de la 17 ani.

După trei ani de la preluare, service-ul auto a ajuns unul dintre cele mai importante din Arad, iar patru ani mai târziu din vestul țării. După succesul în domeniul auto, Dragoș a considerat că a venit momentul să se ocupe și de cealaltă pasiune a sa, tehnologia.

Așa a apărut ServiFy, aplicația cu care își dorește să revoluționeze industria de servisare.

Ce este ServiFy?

ServiFy este o aplicația care optimizează, organizează și simplifică toate operațiunile care sunt realizate într-un service.

Lansată cu doar câteva luni în urmă și dezvoltată integral în România, aplicația promite să fie un adevărat game changer pentru service-urile și antreprenorii de pe piata locala, mulțumită funcțiilor multiple care acoperă întreg spectrul de nevoi al acestei industrii.

”Ideea aplicației mi-a venit în urma multor experiențe neplăcute avute în service-ul meu, atât cu personalul, cât și cu clienții. Și, bineînțeles, multe alte obstacole de care te lovești în momentul în care deții un service.

De-a lungul timpului, am încercat multe programe de management și nu am găsit unul care să îmi acopere toate nevoile.

În ceea ce privește durata dezvoltării, lucrăm constant la aplicație din decembrie 2019. În luna iunie, am reușit să lansăm varianta de baza, iar în prezent ne concentrăm atenția pe feature-uri noi care vor simplifica procesele din service-uri.”, ne-a mărturisit Dragoș Stan.

ServiFy ajută antreprenorii să își dezvolte compania și să aibă control total asupra afacerii lor prin eficientizarea modului de lucru și a rapoartelor. În plus, un aspect la fel de important este faptul că ServiFy optimizează timpul din forte multe puncte de vedere.

Folosind ServiFy, poți economisi cel puțin 15 minute la fiecare mașină introdusă în service, ceea ce înseamnă că, raportat la un an, salvezi mii de ore.

Timpul este cea mai valoroasă resursă în antreprenoriat, pentru că este singura resursă care nu se poate stoca. Iar ServiFy te ajută să-l salvezi.

Aplicația este intuitivă și foarte ușor de folosit. ServiFy te ajută să ții evidență clienților, a mașinilor și a rampelor de lucru, să organizezi programările și să trimiți notificări automate clienților, prin SMS sau e-mail.

Te ajută să generezi toate documentele de care ai nevoie în mai puțin de 1 minut, să gestionezi stocurile de piese și materiale, să generezi facturi într-un format modern, simplificat, să ții o evidență clară, sigură și rapidă a afacerii tale, oriunde te-ai afla, mulțumită funcției cloud și chiar să generezi rapoarte financiare de management și performanță.

”Aplicația este destinată industriei de servisare. În acest moment ne concertam pe dezvoltarea ei în industria autovehiculelor: autoturisme, camioane, motociclete și utilaje.

Aplicația oferă securitate maximă, pentru că ruleaza pe servere foarte bine securizate. Parolele sunt păstrate pe server sub forma hashsed.

Sunt imposibil de decriptat, așa că nu se poate ajunge sub nicio formă la valoarea inițială.

Unul dintre principalii factori de diferențiere îl constituite faptul că ea a fost gândită și concepută să corespundă unor nevoi reale pe care am putut să le identific chiar eu pentru că sunt implicat direct în domeniul de servisare”, a adăugat tânărul antreprenor.

Cum funcționează?

Acum e mai simplu ca niciodată să îi dai un update afacerii tale.

Intri pe www.servify.ro, îți creezi cont simplu și rapid și în doar câteva minute poți pune aplicația la treabă.

Contul poate fi folosit gratuit timp de 30 zile pentru a vedea beneficiile reale fără să îți asumi vreun risc.

”Recomand oricui, indiferent de domeniul în care activează, să investească în aplicații și orice alte modalități care simplifică, optimizează și organizează modul de lucru”, a concluzionat Dragoș.

Cu Dragoș Stan vă puteți revedea pe 20 august, de data aceasta în platoul emisiunii ȘTIREA CEA BUNĂ cu Cornel Dărvășan.

 

 

ULTIMELE ARTICOLE

Pacea – un obiectiv tot mai greu de atins

Într-o lume marcată de conflicte, inegalități și tensiuni crescânde, pacea pare un obiectiv tot mai greu de atins. Cu toate acestea, figura emblematică a...

17 iulie – Ziua Internațională a Justiției

Ziua Internațională a Justiției, celebrată pe 17 iulie, este o ocazie importantă pentru a recunoaște și promova principiile de justiție, echitate și drepturile omului...

Importanța educației emoționale în școli

Educația emoțională, adesea denumită și inteligență emoțională, se referă la capacitatea de a recunoaște, înțelege și gestiona propriile emoții și de a recunoaște și...

Nu e niciodată prea târziu să înveți ceva nou

Învățarea este un proces continuu care nu ar trebui să se oprească niciodată, indiferent de vârstă. Fie că e vorba de dezvoltarea unor noi...